![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.06 Kur: sapņu pasaule,sakultā ar realitāti ![]() |
es vēlos uzzināt kādu raksnieku piekritēji jūs esat izņemot HP un GP?Man piemēram ļoti patīk Agata Kristī,Dž.Maknota,D.Brauns,O.Kolfers un citi bet šie ir mani mīļākie kā ir ar jums?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.11.06 Kur: Tev uz labā pleca. ![]() |
Cik esmu lasījusi, ļoti patīk Paulu Koelju grāmatas.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Nu tā, man no rakstniekiem tā noteikti patīk: Oskars Vailds, Dimā (tēvs), Hermanis Hese, Stīvens Kings, Žorža Sanda, Paulu Koelju, Andersens, kādreiz patika arī Dens Brauns. Un daudz vēl visādu atsevišķu rakstnieku ar labām grāmatām.
No latviešu rakstniekiem dievinu Imantu Ziedoni, bet viņš ir drīzāk dzejnieks. Šo rakstu rediģēja Narciss: 05.12.2006 17:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Bez HP un GP?!Hmmm...ilgi man nav jādomā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Mani iemīļotie rakstnieki:Edgars Alans Po,Šekspīrs,Agata Kristi,Stīvens Kings,Aleksandrs Dimā (tēvs),Marks Tvens,Astrīda Lingrēna,Čuks Paranjuks,Entonijs Bērdžess. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.11.05 Kur: Night's Watch ![]() |
Ļoti labprāt lasu T. Macuokas, H.Murakami, L. Hērnas un M. Hofmanes darbus, bet vienkārši dievinu G.R.R.Martin un R.E.Feist fantasy romānus, imho, tiem nekas nestāv ne tuvu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.05 Kur: aklā klusumā ![]() |
ir samērā grūti atbildēt uz šo jautājumu, jo ļoti daudzām patiešām labām grāmatām es autoru diemžēl nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
tomēr viens no autoriem, kuru atzīstu par diezgan labu ir Paulu Koelju... viņa grāmatas ir tiešām labas un ar domu... kas man nešķiet masvarīgi... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.06 Kur: alone. ![]() |
Mani šobrīd ir pārņēmis A. Kolkmanis, Dž. Darels un Verns. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Ir tādi autōri, nu gluži kā firmas zīmes - zinu, ka jebkas, ko sarakstījis šis autōrs, ir lasīšanas vērts. Tādu autōru gan pamaz:
*Lūsija Moda Montgomerija *Tolkīns, protams *Ričards Bahs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.02.07 ![]() |
Darels
Blaitona Anšlavs Eglītis un gan jau kādu nemaz nenosaucu. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.02.07 ![]() |
man patiik- justins gorders(apelsiinu maitene, pasjana nosleepums, sofijas pasaule) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Paulu Koelju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
Emilija Brontē, Džordžs Orvels, Oskars Vailds, Anna Raisa(Rice), Mārtiņš Zīverts, ...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
J. Klīdzējs
Aspazija (dzejniece, bet tomēr) Patricija Haismita Dzeks Londons F. Dostojevskis |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: pati dzīve ![]() |
Simtiem vien. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ir ļoti, ļoti daudz autoru, kuru katru grāmatu atzīstu par lielisku, pārlasu, jaunās gaidu un nevaru sagaidīt. Jā, bet ja es pati lieku sev padomāt, kas ir mans mīļākais autors, tad.. Tik tiešām jāatzīst, ka man nav mīļākā autora. Daudz mīļi, visi dažādi.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.02.07 ![]() |
teiksim tā. man patīk visi autori.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.06 Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Hesse. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif)
Roulinga(ja viņu var ievietot šajā kategorijā - viņai tomēr tikai viena grāmatu sērija) un Tolkīns, neapšaubāmi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Koelju. Bredberijs. Po. Vairāk tā īsti nenāk prātā autori, kam lasīti vairāki darbi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Pārsvarā vērtēju grāmatu pēc satura, bet ir vairāki rakstnieki, kuri tiešām sirdi aizķērusi:
#Liāna Hērna # Ričards Bahs #Oīns Kolfers #Paolo Koelju #Austra Skujiņa (dzejniece, bet nekas, dievinu viņas dzejoļus) #Nīls Greimens (precīzāk viena grāmata "Nekadiene") |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.02.07 Kur: kaut kur rīgas ielās ![]() |
Dženifera Loka, Brigita Blobela, Gabija šustere,vēl daudzi citi...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
Anšlavs Eglītis,Lusija Moda Montgomerija, Enida Blaitone(bērnības mīlākā autore,jo sevišķi vaiņas ''noslēpumu sērijas''), Tomas Brezina,Alans Aleksandrs Milns, Oīns Kolfers.
Šo rakstu rediģēja scelenty: 15.03.2007 19:07 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
Roulinga, protams! Un vēl arī D.Brauns.
Vairāk skatos grāmatas nevis pēc autora, bet drīzāk pēc žanra! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Vonnegūts. Katra viņa grāmata mani atkal pārsteidz.
Un uz sitienu nemaz nevar tā atcerēties, jo nav viena tāda vis-vis-vis-rakstnieka. Patika Takaši Macuokas "Samurajs", gribu izlasīt vēl kādu viņa grāmatu, bet nemaz nezinu, vai latviski ir kaut kas iznācis. Būs jāpainteresējas. Šo rakstu rediģēja Antaress: 13.04.2007 14:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 13:42 |