![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Espy Entropy Iesākumam pastāstīšu, kā radās ideja Espy Entropy. Tas bija diezgan pasen, tālajā 2005. gadā, kad es kopā ar Josephine kādā ziemas dienā gājām vest mazos brāļus braukt no kalna ar ragaviņām. Apspriedām dažādus space seriālus un tā vārds pa vārdam vienai no mums radās tā ģeniālā doma rakstīt savu sci-fi seriālu. Sākām izdomāt galvenos tēlus pat viņu piedzīvojumus, zīmējām šos. Tad zināmu iemeslu dēļ Espy Entropy ielidoja kādā patumšā kaktā un no turienes laukā tika izvilkta tikai nesen. Pārcilājot vecos zīmējumus ar smaidu uz lūpām sapratām, ka tādu story nevar tā vienkārši izmest papīrkurvī, tāpēc tapa ideja pārvērst to par lomu spēli. Tik tālu ievadam... Lai uzturētu intrigu un spriedzi visu sižetu uzzināsiet spēles gaitā. Cik nu jau būsiet sapratuši visa darbība norisināsies speisā [in space] un tātad arī tēli varēs būt visdažādākās būtnes, kādas vien jūsu iztēle atļaus. Bet lūgums, esiet ļoti, ļoti oriģināli. Nu jā, par cik visa darbība norisinās speisā jums būs vajadzīgs space ship un dažādas prasmes kā ar to apieties. Ā jā un anketas jums būs jāsūta uz pz izvērtēšanai. Anketa. 1. Tēla vārds un uzvārds: [ja ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ] 2. Rase: [sīks rases galveno iezīmju apraksts] 3. Rakstura apraksts: [ Spēles gaitā neaizmirst kāds bija jūsu norādītais raksturs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ] 4.Tēla izskats: 5. Vecums: [Zemes gados] 6. dzimums: 7. Bilde vai zīmējums: [šis nu būtu diezgan vajadzīgs, lai citi varētu saprast kā jūs izskatieties] 8. Spējas: [ un, lūdzu, nerakstiet tādu arbūzu O jā! Man ir kiberroka! vai kaut ko tikpat tizlu] [piedodiet nevarēju atturēties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ] Šis ir aizgūts no Josephines Jūras vilinājuma: leadership: [ vadīšanas spējas, kādam taču būs jūs jānoliek pie vietas] combat: [cīņas prasmes] navigation: [kādam ir jāprot vadīt kuģis] ships armament: [ kāds kurš spēs tikt galā ar kuģa ganiem... kanoniem, mistle tubiem utt.] mechanic: [ ja tā tačka saplīsīs kādam būs jāmāk to salabot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ] IT: [IT Informāciju tehnoloģijas, uzlauzt softus - programmas] commerce : [ prasme bīdīt darījumus] luck: [šito es nepaskaidrošu, tas tak katram muļķim skaidrs] medicine: [MEDIC!!! I need a medic here!] Tātad pie katra no šiem skill lieciet vērtējumu 10 baļļu sistēmā, bet nu, lūdzu, nelieciet 10niekus katrā otrajā! Šito pa pz jāsūta!!! Šis ievadraksts tapis sadarbojoties ar Josephine Šo rakstu rediģēja Farliner: 08.01.2007 16:00 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(Kī Kī @ 14.01.2007 14:38) [snapback]1091012[/snapback] Roviela, es priecājos, ka tu esi uzaugusi lasot sci-fi un zini visu labāk (un nešaubos, ka par vairumu, un īpaši mani, tā arī ir), bet vai tomēr ir jākomentē itin viss? Man personīgi tos nozit jebkādu vēlēšanos spēlēt pat vēl nesāktu spēli un dzen mazvērtības kompleksos, jo es tak to visu nezinu 'labāk'. Viss ir vienkārši - es pieteicos dalībai spēlē, kas saucas Sci-Fi, un būšu stipri sarūgtināta, ja tā tāda nebūs. Vai tas ir saprotams? Sci-Fi nav fantasy paveids, tajā nav maģijas. Sci-Fi ir, kā lai saka, eksakta, inženieriska, tehniska, zinātniska un loģiska, un tur nekas nenotiek tāpat vien, bez reāla pamatojuma. Pārsvarā, protams! Žanra noteiktie standarti, pieņemumi un "rāmji", kurus man ļoti gribas, lai ievēro. Citādi tas vairs nav tas. Ar to nevēlos teikt, ka kaut kas pašlaik ir slikti, un ceru, ka arī turpmāk nebūs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
CITĀTS(Roviela @ 14.01.2007 17:45) [snapback]1091121[/snapback] Par "visu zina labāk" var krietni strīdēties. Un tā tas nemaz arī nav domāts. Mēs jau nespēlējam pēc kādas konkrētas grāmatas vai autora rakstītiem darbiem. Viss ir vienkārši - es pieteicos dalībai spēlē, kas saucas Sci-Fi, un būšu stipri sarūgtināta, ja tā tāda nebūs. Vai tas ir saprotams? Sci-Fi nav fantasy paveids, tajā nav maģijas. Sci-Fi ir, kā lai saka, eksakta, inženieriska, tehniska, zinātniska un loģiska, un tur nekas nenotiek tāpat vien, bez reāla pamatojuma. Pārsvarā, protams! Žanra noteiktie standarti, pieņemumi un "rāmji", kurus man ļoti gribas, lai ievēro. Citādi tas vairs nav tas. Ar to nevēlos teikt, ka kaut kas pašlaik ir slikti, un ceru, ka arī turpmāk nebūs. Man jau sāk palikt bail!! Visi par kautko strīdas, bet tajā pašā laikā es secinu ka gandrīz neko nezinu par sci-fi!! Cik nu tas nelielais daudzumiņš kas pa televīzoru redzēts!! Pēc jūsu baigajām debatēm man šķiet ka es neko nesapratīšu!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Nu ja nesapratīsi darīsi kā es, uzplīsies visiem ar jautājumie, kamēr tev atbildēs tev kas un kā, vai kamēr tevi liks mierā par tavām kļūdām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.02.04 Kur: house of the rising sun ![]() |
CITĀTS (..)un Roviela to sniedz, kā redzi, tad īpatnējā veidā. Un šis īpatnējais veids, kā redzi, mani stipri kretinē. Kāpēc tāda nostādne, Roviela, ka Tu esi vissvarīgākais spēlētājs, kas ir augstāks pat par GM? Un piedod, atvaino, ja tā tas nav, bet kā Matrixā teica "Nav svarīgi kā ir patiesībā, svarīgi kā tas izksatās." Un atvainojos, ja citāts neprecīzs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Viss! Pietiek te visiem ārdīties un piesieties viens otram!
Roviela tikai cenšās palīdzēt padarīt šo spēli labāku. Šeit mēs runāsim tikai par pašu spēli un nekādas piesiešanās pie spēlētājiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.06 Kur: Parasti gultā pie datora Klusais vērotājs ![]() |
Ja mēs visi kopīgi spēlējot šo spēli, spēsim dalīties tajā pieredzē, ko esam guvuši lasot, skatoties ar sci-fi saistītas lietas un no otras puses paņemsim to pieredzi ar kādu mums nav nācies saskarties no saviem spēles partneriem, tad būsim nošāvuši 2 zaķus uzreiz ;
1. mums būs jauka sci-fi spēle; 2. var būt kāds no tiem, kam sci-fi līdz šim bija terra incognito (neizpētīta, neatklāta zeme) ieraudzīs tās skaistumu un arī iemīlēs to (kā mēs to redzam un mīlam, kas tur jūtās kā savā 2. mājā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ) Ja kādam spēlētājam ir ? par spēlē izmantotajiem, terminiem, principiem vai darbībām, es domāju, ka savas kompetences ietvaros centīšos palīdzēt tikt ar to visu skaidrībā (ir nelielas zināšanas šai jomā un skolotāja pieredze, kā sarežģītas lietas izstāstīt vienkāršiem vārdiem izmantojot vislabāko metodi - līdzību) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Par kapsulām runājot. Piecelties kājās viņās var, vienu [nepārāk lielu] soli paspert var.
Tās ir skaņu necaurlaidīgas. Tā kā sarunāties savā starpā nav iespējams. Šo rakstu rediģēja Andromeda: 15.01.2007 12:18 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Kapsulas ir pildītas ar kādu vielu/materiālu?
Vai ir iespēja saskatīt visu pārējo, kas atrodas telpā? Procentuāla iespēja tikt ārā no kapsulas ar paša spēkiem? Vai kaspulai ir kāds vājais punkts? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Ā! Tad jau tie drīzāk ir tādi kā caurspīdīgi cilindriski krātiņi, caur kuriem neko nevar dzirdēt, redzēt var. Un attaisāmi no ārpuses, visticamāk. Ja vien tos nesasit, bet diezin vai tas tad būs vienkārši. Ja?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tieši tā. Attaisīt no iekšpuses paša spēkiem nav iespējams. Redzēt visus pārējos var.
Un jūs visi atrodaties tieši tajā sekcijā, jo jums ir līdzīgas vides [tas ir, jūs visi elpojat lielākā vai mazākā mērā skābekli.] |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.06 Kur: Parasti gultā pie datora Klusais vērotājs ![]() |
Trušu būdas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu īsenībā man bija doma, ka viņi visi jau tur ir, bet tas nekas.
Šo rakstu rediģēja Andromeda: 15.01.2007 14:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ceru, tas ļoti netraucē? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
Mēs ar Kī Kī tā izdomājām. Telpu pietiek, Dans jau tur ir ilgāku laiku, būtu savādi, ja viņam arī vajadzētu atjēgties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nē netraucē, bet Pūķēns Sāra tikko jau uzrakstīja, ka mostas un redz Alexielu un Danu.
Šo rakstu rediģēja Andromeda: 15.01.2007 14:28 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ak, ir jau vēl daži, kas ir līdzīgi cilvēkiem, turklāt Alexiela rakstīja, ka ir 7 tukšas kapsulas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Gan jau! Vai var būt tā, ka šīs divas telpas ir tieši viena otrai pretī, un abas durvis ir vaļā? Tad viss var palikt kā rakstīts, tikai tie, divi, Finam interesantie, atrodas otrā telpā, un labi redzami. Šo rakstu rediģēja Roviela: 15.01.2007 14:33 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Ak (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) tikai tagad pārlasot tiešām ieraudzīja, ka septiņas tukšas, man likās, ka septītā tukšā vai kaut kas tamlīdzīgs.
Es ļoti, ļoti atvainojos, vai izlabot kamēr vēl var, vai arī atstāt kā ir? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atstāj kā ir. Domāju no tās telpas kur pašlaik ir visi pārējie no konkrētajām kasulā varētu jūs visu tā vnk tankš aizteleportēt uz tām kur ir Dans un Alexiela. Ko jūs sakat par tādu domu?
Šo rakstu rediģēja Andromeda: 15.01.2007 14:41 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Protams, ka var! Kā Star Trekā - no kapsulas uz kapsulu.
Jeb parasta mehānika - visas kapsulas iegrimst grīdā un top izstumtas no tās atkal telpā, kur ir Alexiela un Dans. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lieliski, tad lai viņi biški padzīvojās pa to telpu kapsulām un pēc kāda brīža es viņus aizteleportēšu pie jums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Šo rakstu rediģēja Andromeda: 15.01.2007 14:53 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
Ja pareizi sapratu tad mēs visi tagad varam runāt ar Alexielu, bet ne viens ar otru????
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 21:15 |