![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Atbalstot Comic Relief, iznācis grāmatu komplekts jaunos, košos vākos abas Cūkkārpas mācību grāmatas, kuras Roulinga ir sarakstījusi, proti, Kalambols laiku lokos un Fantastiskās būtnes un kur tās meklēt.
Grāmatu komplekta attēlus var apskatīti MuggleNet galerijā un Amazon vietnē. Šo rakstu rediģēja eyedam: 01.10.2006 13:31 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Latvija ![]() |
Stulbi, ka pie mums šitās neizdod, ne (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
nu taaaads sviests,ka mums nesuuda naw (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pirate.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
Nē, "stulbi" un "nu taaaads sviests" ka cilvēki "nesuuda" nezin un bļaustās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.06 ![]() |
uhtī, derētu pasūtīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
esat pārliecināti? izskatās pēc tādas bilžu grāmatas un maksā stipri par daudz. tad jau labāk samaksāt drusku vairāk un nopirkt normālu mitoloģisko enciklopēdiju
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.05 ![]() |
ai .... es arii gribu shitaas graamatas...jumava vareetu iztulkot... un izdot...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
var jau vinjiem uzmest meilu un uzprasiit, buutu liels pieprasiijums, mosk, arii vinji izdotu.. nu ja, nee, tad var arii ieksh eng lasiit, man nekas nebuutu pretii.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Skatos jums taada breeka mums nav mees nevaram..... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Es gan jau pasuutiju amazon vietnee un esmu rindaa uz jaunajaam gramataam..... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
(IMG:http://i84.photobucket.com/albums/k30/Snitch16/5987224b9da07544ae30c010.jpg)
Man jau labāk patīk šitie, nevis tie jaunie vāki... It sevišķi smuka ir "Fantastic Beasts & Where To Find Them"! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Es vēlētos, lai Roulinga izdod visas Cūkkārpas mācību grāmatas, bet it īpaši Defense Against the Dark Arts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
vismaz forši ka kautko uzlabo vismaz harijā poterā
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Kāpēc jums,kas tāds vajadzīgs? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Nu nez,vai būt fanam nozīmē pirkt visus krāmus ko vien "mārketinga dūži" grib jums uzspiest... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) O.k. katram cilvēkam savas nepieciešamības (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
būtu jau interesanti palasīt un pašķirstīt, bet pirkt es nekad nepirktu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.06 ![]() |
Es iedomaajos cik kruti buutu ja paardotu visas taas maaciibu graamata, par kuraam lasa Harija Potera graamataas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 00:17 |