![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.01.06 Kur: ne tur kur vajag >< ![]() |
Rakstot manu ff nonācu grūtībās ar to kas viņam būtu jādara tālāk un nolēmu pajautāt.
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es domaaju ka winjam nenaaks pa sliktu noliist un nospraagt.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
PS-wispaar man liekas ka winjsh pametiis dzhiniju un buus kopaa ar malfoju Gays 4ever!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.06 Kur: Nangijāla ![]() |
Dūdijaspeķacepējnegribētāj - mouth shut. Nu kur tik lielu stulbumu var izrādīt? Stulbam forši bija būt trešajā klasē. Un Kurbijkurne jau vispār nav vieta priekš ākstīšanās itkā...
Nu lai vai kā, izvēlos piekto variantu. Savādāk tas ķēms nemaz nav iedomājams. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
Es domāju, ka viņšnomirs reizē ar Voldemortu. Noteikti abi cīnīsies divkaujā un abi mirs. Jo, 7. gāmata būs pēdējā, un Dž. K. Rovlinga nevēlās to vairs trupināt, tad viņai jānonāvē Poters. Un ja jānonāvē Poters domāju, ka viņi mirs divkaujā abi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
āj, nu tās precības nu gan ir galīgi garām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
iespējams mirs reizē ar Voldemortu, iespējams paliks par vecpuisi. he, būs varens burvis un tad pēc kādiem pāris gadiem sev dabūs cienīgu burvi, sievieti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) nja. nevis Malfoju kā mums te kāds minēja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Šo rakstu rediģēja negative: 28.12.2006 16:40 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 ![]() |
Ja viņš izvilks līdz dzīvei pēc skolas, tad man liekas vislabākais būtu dzīvot normālu dzīvi kā parastam burvim. Darīt to ko pašam gribās.
Viss var gadīties. Varbūt apprecēsies ar Džiniju, varbūt nolīdīs kaktā un noliks karoti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
sorry...domaaju, ka vinjsh mirs kopaa ar voldemortu...tu neko nevar padariit (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) jaapienjem skarbaa realitaate...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Domāju, ka viņš ilgi neizvilks. Ar tik daudziem ienaidniekiem. Patiesībā, pat man viņš šķiet kaitinošs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: nav tava daļa Lecīgākais forumietis 2006 ![]() |
CITĀTS(kā lai necep speķi dūdijam? @ 28.12.2006 13:31) [snapback]1080703[/snapback] Gays 4ever!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) tavas pz šķita baigi aizdomīgas, bet tagad viss jasna. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) harijs pēc skolas (astotajā grāmatā, kad viņu rezurektēs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif) ) droši vien gulēs pie rona, nodzers senču iekrājumus un dzērumā rakstīs muļķīgas dziesmiņas. un viņš izskatīsies kā pīts dohertijs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.07 Kur: Tālumā ![]() |
Man liekas viņš mirs.
Kas vēl ievērības cienīgāx ar viņu varētu notikt!? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Abi ar Voldiju atstieps kājas reizē-visi runās par šo pēdējo cīņu-Hermione raudās-Rons viņu mierinās-Džinnija atradīs citu čomiņu-utt. utt. Tādas ir manas paredzamās beigas, kaut gan pavisam beigas negribētos vispār. Stāsts varētu turpināties mūžīgi. Lai gan, ja man jāatzīst, 6. grāmata man likās visšķidrākā. [Roulinga zaudē ķērienu, vai kā?] njā, sorry...te par to neiet runa..tātad-Poters & Voldijs nomirst & that's all. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Uzkatu,ka viņš kritīs vienlaicīgi ar voldemortu. Man patika tavi varianti par to ar ko viņš varētu aprecēties un ar ko šķirties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) -iznāktu laba ziepju opera.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 Kur: tur, kur tu nē. ![]() |
sākumā man bribējās balsot par to ka aprecēsies ar dzinija,,
bet gan jau ka nomirs vienlaicīgi ar Voldemortu,,!! tā tam vienkārši ir jānotiek!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
jāaprecas džiniju, pēc tam, kad būs viņu izglābis no Voldemorta, kuru būs jau pieveicis...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
man liekas ka potijs aprecēsies ar džinniju un dzīvos laimīgi kopā, būs aurors vai meklētājs kādā komandā .... visi dzīvos ilgi un laimīgi...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.07 Kur: Ogres raj. ![]() |
Lai prec vien Džinniju... Hermione lai paliek Ronam! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
Jāapprec Džinija un jāveido pelēcīga vidusmēra ģimenīte, jo TAS taču ir viņa dzīves sapnis.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.07 ![]() |
Jāaprecas ar Džinniju.. Kaut kā šķiet ka tas ir piemērotākais variants, tomēr viedokļi mēdz būt dažādi.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 08:59 |