![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.04 Kur: Maajas ![]() |
Es nesaprotu kaapeec visi taa fano par Frodo vinsh pats tak nekaa nav izdariijis un kur vinsh paliktu bez Sema. Sems visu laiku ruchija vinju aaraa un beigaas veel Frodo apchakaree visus un gredzenu grib patureer sev, un visiem tas patiik. NEZINU!!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Tomēr Filmā Frodo pēc tāda kurš spēj nogalināt orku nemaz neizskatījās. Un nenogalināja ar nevienu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres... ![]() |
Man gan patika fordo, tikai nejau 3. daļā, tad viņš tā stulbi uzvedās. Bet E.Vuds gan ir smuks! Kad viņš nav kā Frodo uztaisiijies. Sems ari smukiņš un tāds uzticīgs un ari foršs! Jap!
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.04.04 Kur: Rīga ![]() |
Man Frodo likās normāls! Es neuzskatu, ka viņš bija pārāk lepns vai vēl nezin kāds.Hobits kā jau hobits, kuram jāglābj pasaule ar draugu palīdzību.
Tāda jau īstenībā ir dzīve - labākajam draugam vienmēr tev ir jāpalīdz!!!! Vismaz, ja viņš ir īsts draugs! Taču vislabāk patika Legolass!!!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
frodo ir smux? nu... par filmu nav mana spriešana, bet cik atceros, grāmatā tas smukais ir tieši Sems. ne?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.04 Kur: Rīga ![]() |
Frodo jau ir tas kas izciesh visas gruutiibas kas saistiitas ar gredzenu[COLOR=gray]
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Visiem jau patiik drizaak aktieris, nevis graamatas varonis.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Man patiesībā Frodo nevisai patika...Boromirs un Faramirs (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) reālie čomi
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 ![]() |
Man arī nepatīk tas ka visi fano par Frodo man pieņemsim liekas ka jāfano par Gendalfu viņš ir reālais vecis. Īpaši otrajā un trešajā GP daļā man patika viņa frizūra.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.06 Kur: Dūmu kalna virsotne ![]() |
Manuprāt vienkāeši ir cilvēki kuri ir čarti uz galvanajie varoņiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Es nefanoju par Frodo...
Manuprāt viens no visbālākajiem tēliem. Nesaprotu kas tajā varonī tik sevīšķš... Grāmatā viņš bija daudz spilgtāk attēlots. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Hmmm.. varbūt tāpēc, ka viņam filmā ir skaistas acis...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Grāmatā gan man viņš diez ko nepatīk - tāds pelēks tēls, bet toties dabisks!:) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 ![]() |
Man arī Frodo ne visai iet pie sirds. Grāmatā viņš ir ok, bet filmā - galīgi garām.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.05.2025 13:51 |