![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.04 Kur: Ēģipte - Faraona Kapenes ![]() |
Labāk pie Filča, jo Strups... brr...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
CITĀTS(lindkolna @ 08.06.2005 22:08) [snapback]432020[/snapback] es personīgi gribētu nokļūt Strupa nagos! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) tad varētu mēģināt viņu kaut kā izprovocēt un ar viņu paflirtēt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) man šī ideja patīk!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) bet nu vienalga, kura nagos, jo lielāka dažādība jo labāk... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.05 Kur: liepāja ![]() |
es jau nu noteikti gribetu tikt Strupa,ne Filca nagos.strups man patik daudz labak, un Filcsh liek darit tizli grutus darbus,bet Strups vieglus bet apnicigus!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
labak jau Filča....viņš tev tiesham nevar atņemt punktutus...turklat nav tik baismiigs ka Strups...un Strups tev var laikt Straadas Pretiiigu darbu + atņemt tornim veselu kaudzi ar punktiem!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.06 Kur: Visums,piena galaktika, saules sisteema, Zeme, eirāzija, eiropa, baltija, latvija, riiga, centrs, maaja, dziivoklis, istaba dators! ![]() |
labaak jau pie Filča, jo vinjsh tevi diezvai izsleegs vnk liks straadaat, bet pie Strupa.. GRRRR...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
he, Strups man patīk labāk par Filču (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) bet labāk tikt notvertam Filča nagos. viņš nevar atņemt punktus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.10.05 ![]() |
štrunts par punktiem... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) pie strupa..
kāda jēga.. tik un tā arāk vai vēlāk kāds jaunus nopelnīs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
labāk tikt notvertam Filča nagos. viņš nevar atņemt punktus
jo Strups - brrrrr... man jau no vārda vien metas nelabi... Šo rakstu rediģēja melnā dālija: 27.12.2006 15:40 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
Filča, Strups, ir Strups... un viņš var izdarīot viss ko baisu..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Labāk Filča, jo viņš atšķirībā no Strupa nevar noņemt punktus un pie viena pasūtīt atstrādāt sodu pats pie sevis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.06 Kur: Kedās, atsaldē kājas. ![]() |
Es domāju,kA esmu pārāk izmanīga,lai mani vispār noķertu. Bae ja jāizvēlas, tad Strups-gan glītāks, gan sakarīgāks!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.11.06 Kur: Tev uz labā pleca. ![]() |
Fui. Negribu pie Strupa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Abi iespējamie varianti jau nav patīkami, bet labāk pie Filča!
P.S. Un Filčs labāko nodomu vadīts aizved pie Strupa! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Šo rakstu rediģēja shanty: 27.12.2006 16:03 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
filchss war uzdot kaadu jautru darbinju un newar nonjemt punktus.Protams ka winjsh!!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.06 ![]() |
Strups man liekas loti rupjs un bargs pasniedzeejs taapeec es labaak dotos pie Filca.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
pie Strupa?!-NEKAD!!! tad jau labāk 100 reizes darīt ''smagos'' darbus.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Abi viņi ir vienkārši drausmīgi! Filčs aisūtīs tik un tā pie Strupa, bet Strups sūtīs pie direktora, vai pie nama pārziņa. Spriediet paši! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Kas būtu ļaunāk?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
filčš nevarēs uzlikt bargu sodu, lai kā gribētu (viņam joprojām neļāuj karinātskolēnus aiz potītēm pie griastiem).
no strupa jāuzmanās... un pamatīgi. viņš ir ļoti labs lasprātis, tādēļ jau jums domājot par kādu pārkāpumu, viņš jūs sodīs.... tā kā uzmanieties... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Labāk Filča nagos! Strups man asociējas ar vemšanu mikstūru katlā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu ![]() |
Protams,ka labāk,ja Filč notver,viņš taču niekkalbis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Viņš protams var tik nosūdzēt kādam... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
filčujau tā patās neviens neklausa, bet ja tevi noķer strups, tad es uzskatu ka viņš novilks tev ādu pār acīm (ja vien neesi slīdenis). labāk trāpīties ceļā filčam!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 Kur: Jelgava ![]() |
Man labāk patiktu pie Stupa..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 18:08 |