![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Ja kāds neatrod šeit grāmatu, kuru viņš uzskata par visu laiku Grāmatu GRĀMATU, tad lai uzraksta tās nosaukumu un atzīmē iespēju "cits"
Šo rakstu rediģēja Roviela: 14.01.2007 18:07 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
viennozīmīgi HP
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Graamatu graamata-Kewins Beerdzhess"Kaifs"...
PS- kas pie welna ir ZK???? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
Korāns. tajā apvienotas detaļas no vairākām citām grāmatām un ja arī tas liek musulmaņu teroristiem justies tā, it kā viņu ticība būtu kas pavisam oriģināls, tad man Korāns tiešām liekas kas unique. un nē, es neesmu musulmaniete, nedz arī jebkurā citā reliģijā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.04 ![]() |
Umberto Eko "Rozes vārds"
visu laiku grāmatu grāmatas (Observer versija): http://observer.guardian.co.uk/review/stor...1061037,00.html http://olmer.ru/book/top100.shtml XX gs labākās grāmatas: http://www.ozon.ru/context/detail/id/2468735/ XX gs rakstnieku izvēle: http://pda.lenta.ru/culture/2002/05/08/donquixote/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.06.06 Kur: Kaste. ![]() |
Vienozīmīgi "Grāfs Monte - Kristo" dievino to grāmatu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.05 Kur: aklā klusumā ![]() |
domāju, ka ir neiespējami kādu gramatu nosakut par visu laiku labāko jeb grāmatu grāmatu, jo man patīk daudz grāmatas... un man liekas, ka tās ir vienlīdzlabas.. tapēc ir grūti atbildēt...
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
ZK varētu būt Zvaigžņu kari... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.06 Kur: kaut kur jau noteikti esmu... ![]() |
Nobalsoju par Bībeli.
Ir labas grāmatas, mīļākās grāmatas, nelasītās grāmatas utt, bet vai tad agrākos laikos nemācījās lasīt, rakstīt no šīs ē grāmatas? Un vēsture... aj, grūti pamatot, jo pati esmu lasījusi tikai ļoti nedaudzus fragmentus, vienkārši pret Bībeli ir liela cieņa un ta manuprāt ir visu laiku varenaka grāmata. Ak jā... lai arī HP man liekas daudz interesantāks, vai tajā var atrast ko dzīvei noderīgu kad ir grūti? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.06 Kur: alone. ![]() |
Cita.! Protams, ka cita.! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
'Meistars un Margarita' ^^. Šo rakstu rediģēja Piektdienas mīlestība.: 04.01.2007 13:20 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.06 Kur: Dūmu kalna virsotne ![]() |
GP.Vienozīmīgi GP.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Balsju par HP, jo tā man šķiet viss labāk arī patikās. Un arī otro vietu man Vējiem līdzi. Ir arī daudzas citas grāmatas, kuras varētu būt labākas pa šīm, bet dieko daudzi par to nezin. Te vajadzētu vairāk grāmatas uzrakstīt. Jo šī ir tkai niecīgākā daļa no visām.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.04 ![]() |
Ko nozīmē 'ZK'???
Ir diezgan grūti izvēlēties, ja blakus HP stāv Bībele un Korāns. Tās taču ir ļoti atšķirīgas grāmatas, tāpēc visai sarežģīti būtu tās salīdzināt. Es gan neesmu lasījusi tik daudz, lai varētu nosaukt kādu patiešām labu grāmatu, bet man ļoti patīk 'Sofijas pasaule' un 'Doriana Greja ģīmetne', bet tās jau laikam nav pārāk vērtīgas grāmatas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.05 Kur: Tuwumaa..:) ![]() |
man personiigi (diemzeel nezinu autoru no galvas) miilaakaa ir "Ugunsneseejs" (Firebringer)
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Mana mīļākā, protams, ir HP. Taču par grāmatu grāmatu varētu saukt bībeli. Tā ir sagrozījusi prātus ļoti daudziem cilvēkiem...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.03 ![]() |
vispār grūti pateikt, jo katrā grāmatā ir kaut kas cits kas tevi piesaista. :/ ir daudz labu grāmatu un neuzskatu, ka ir kāda, kas stāv pāri visām.
īsti gan nepiekrītu tiem ,kas saka, ka tā ir Bībele, jo es vienkārši neesmu kristiete un neticu Dievam. Esmu tā teikt ''Pagāns''. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.06 ![]() |
Es teiktu, ka pirmkārt Bībele, un manuprāt tas pat neprasa komentārus kāpēc.
Bet kā otru es liktu ''Karš un Miers'', tur ir viss, tikai jāprot domāt un sapras, un arī nedaudz franču valoda, pretējā gadījumā, latviski nevar pārtukot tās smalki vītās intrigas |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.09.06 Kur: man neļāva okupēt Marsu, es okupēju Saturnu. ![]() |
Cita:
Fridrihs Nīče "Tā runāja Zaratustra",mana visu laiku grāmatu GRĀMATA! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
Manuprāt ''Gredzenu pavēlnieks'' un Bībele dala pirmo vietu. Tomēr vairāk sliecos uz GP pusi. Manuprāt labākais, ko esmu lasījusi.
Tomēr ir grūti nosaukt pašu labāko, jo grāmatas ir no dažādiem žanriem. Viena žanra labāko grāmatu atrast ir vieglāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.10.05 ![]() |
es atzīmēju "cita", jo man šķiet, ka nevar vienā sarakstā likt tik dažādas grāmatas...es no šī saraksta esmu lasījusi 4 grāmatas, un visas man patika, bet es nedomāju, ka šīs grāmatas varētu savstarpēji salīdzināt...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
Cita.
Varētu būt Markesa "Simts Vientulības Gadi". Vai Dostojevska "Idiots". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 20:34 |