![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Uzmanību tiem,kuriem jau IR internets_iedomājieties,ka to atslēdz,un iedod jums 6.Potera grāmatu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.06 Kur: nezin.... parasti pie kompja ![]() |
es njemtu netu jo graamata ir anyway graamatu varr dabuut biblenee
Šo rakstu rediģēja maugliits: 03.11.2006 17:38 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 Kur: Mežonīgi dzeltenajā pasaulē ![]() |
laikam jau izvēlētos internetu, jo var taču grāmatas izlasīt arī tur (man tā liekas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) )
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
Vienozīmīgi internetu.
Grāmatu tu izlasi un sjo-noliec plauktā apputēt. Netā ir pietiekami daudz man iemīļotas adreses.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Mjā grāmatas es nelasu internetā. Man patīk papīrs!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.06 Kur: Nangijāla ![]() |
Internetu, saprotams!
Khēmjā, es par to grāmatu visu, kas nepieciešams, varu atrast un izlasīt, vai palūgt kādam citam(ja man nebūtu), utt. Un kāda jēga lietot cita cilvēka kompi, ja, piemēram, viņam ir lēnāks, tizlāks, bez vajadzīgajiem plug-iniem, maājaslapu atvēršanas ierobežojumiem? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
protams ka grāmatu bez interneta es arī varētu izstikt iznemot kurbijkurnes
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.02.07 Kur: kaut kur rīgas ielās ![]() |
Es izvēlētos internetu, jo grāmatu jebkurā brīdī var paprasīt draugiem vai arī aiziet uz bibleni...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.07 ![]() |
izvēlētos tikai abus...
nevar iztikt ne bez interneta ne bez potera (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.11.07 ![]() |
INTERNETU!!! Ja man atslēgtu internetu, tad tam noteiktu būtu ļoti svarīgs iemesls. Ja vēlētos palasīt grāmatu es vienkārši aizietu un nopirktu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.07 Kur: Ogres raj. ![]() |
Pašsaprotami - grāmatu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 18:08 |