![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ideja ir šāda: paņem anketu no iepriekšējā spēlētāja raksta, atbildi uz visiem anketas jautājumiem un papildini ar savējo.
Bez kā tu negribētu dzīvot: |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? - bez mīļotajiem cilvēkiem
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? - sēnes Ko tu nekad nedarītu? - nepamestu labākos draugus nepatikšanās Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? - Pašam karam kurā ir vērts piedalīties, lai aizstāvētu valsti. Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? - Mīlestību no cilvēka, kuru mīlu Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? - Apprecēties un izaudzināt dēlu un meitu. Kas ir labāks? - tas kas nav sliktāks No kā tu nekad neatteiktos? - no draugiem Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? - japāņu Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? - "Tu esi skaista un neklausies tajos, kas saka, ka tā nav." Vai tu esi romantisksa vai tomēr perversa? - Drīzāk romantiska, kaut gan varētu būt abi. Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? - Vīrietis es? nu jā kāpēc ne? Kāds ir tavs mīļākais saldējums? - Griljāžas Kā plāno sagaidīt jauno gadu? - Tik pat labi kā iepriekšējo jauno gadu. Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? - jā, bet retas Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! - Visotskis viennozīmīgi. Vai esi māņticīga? - jā Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? - Katrīna II Skaistākais ko šodien redzēju. - Viņa smaids Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? - Krievijā, Pēterburgā Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? - Snapetales.ru Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? - ārā aiz mana loga kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? - sejas forma Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. - Kurbijkurnes atrašana/dators/mans labākais draugs Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi . - atzinusies mīlestībā Vai tev patīk Greenday? - nē Tev ir gadījies krist no kāpnēm? - jā Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? - a kurš teica, ka es vispār gribu nomirt??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? - sēdēšana un neko nedarīšana Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? - vai patiešām pastāv paradīze un elle? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? - pavasaris. Viss plaukst gaisā virmo mīlestība un svaigums. Kā tu vērtē gejus un lezbietes? - es pati pazīstu divus gejus un man nav ne mazāko iebildumu pret viņiem. Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? tumšmataina Garlaicīgākais priekšmets. - ķīmija ko tev patīk darīt ziemas vakaros?- sēdēt siltumā, dzer karstu tēju un spēlēt ar draugiem kārtis. ko tu mīli vairāk par visu pasaulē?- ģimeni, draugus Baidies nomirt?- Mēs visi tur būsim Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? - pelēka un tukša pasaule kurā klīst ēnas viena otru nepazīstošas. Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? - drīzāk vienmēr nekārtībā Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? - jā Tev patīk tava dzīve? - jā tev patīk senā mūzika? - Ne visai Tev patīk, kad ārā ir -25? - Tikai tādā gadījumā, ja es sēžu mājās mīļākā filma? mīļākā? - Gardemarīni uz priekšu un Vampīra dienasgrāmata. mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? - mēdzu bastot un viltot vecāku zīmes (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? -lai palīdzētu citiem Kas tevi iedvesmo? - cilvēki Kas tavuprāt ir mīlestība? - tas, kas ir vajadzīgs ik vienam kāpēc vajadzīgs naids? - lai spētu mīlēt ko tu visvairāk nožēlo? - ka neizdarīju to ko gribēu, kad bija iespēja Stulbs jautājums ? - Ko dari? Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart?-var Cik mirkļu ir mūžībā?: tik pat cik pilienu ūdens jūrā, ja pieņem, ka ūdens visu laiku nāk klāt un nav izskaitāms Vai tu proti svilpot?: nē Zini, kā pareizi just?: nē kā var noviltot ārsta zīmi?:nekad neesmu mēģinājusi Kas cilvēkus padara par slepkavām?: Mīlestība, akls naids, greizsirdība. Kas tu esi pēc horoskopa? vēzis Ko tu pēdējoreiz sapņoji?: Kaut ko par laimi Tev ir brāļi vai māsas?- Nē, bet man ir divi nosauktie brāļi. Man pietiek. Tu lasi avīzes? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: here there be dragons. ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? - bez mūzikas
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? - neko, kas vēl kustas Ko tu nekad nedarītu? - nekad nesaki nekad Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? - karam būtu jābūt par kaut ko, kas ietilpst manu vērtību sarakstā. Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? - jebko, tikai lai zinātu, ka mani atceras Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? - atrast kaut mazāko pierādījumu, ka ir kas vairāk par to, ko mēs ikdienā redzam. Kas ir labāks? - ko? No kā tu nekad neatteiktos? - "es neatsakos no draugiem arī tad, ja tie dzer, es neatsakos no gaismas arī tad, ja tās nav" /K.Elsbergs/ Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? - anagrammu Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? - "Nez, es to par maitiskumu, kucīgumu vai bezjūtību vis nesauktu. Šie apzīmējumi vnk nav tavējie." Vai tu esi romantisksa vai tomēr perversa? - Abējādi. Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? - Ne labāk, bet tikpat labi, iebildumu nebūtu. Kāds ir tavs mīļākais saldējums? - šokolādes Kā plāno sagaidīt jauno gadu? - Vēl neplānoju. Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? - ir. Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! - Placebo Vai esi māņticīga? - drusciņ. bet tā ir pašai sava māņticība, nevis saplēsti spoguļi vai melni kaķi. Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? - Žanna D`Arka Skaistākais ko šodien redzēju. - random internetā atrasta bilde Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? - Somijā Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? - nav. Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? - skaisti kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? - pesimisms Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. - Nekas un neviens to vēl nav radikāli mainījis. tiesa, man ir daudz par ko teikt paldies šim forumam un LFFB. Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi. - nezinu Vai tev patīk Greenday? - dažas dziesmas Tev ir gadījies krist no kāpnēm? - ne gluži. Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? - it`s not a question of when and where i will die, but of HOW i will do it. Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? - slidošana un šahs XD Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? - Kāpēc? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? - Rudens. Vienkārši rudens. Skaistais (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Kā tu vērtē gejus un lezbietes? - Pilnīgi neitrāli. BTW, vārdu lesbiete raksta ar s burtu. Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? tumšblonda. Garlaicīgākais priekšmets. - ar manu skolotāju angļu valoda ko tev patīk darīt ziemas vakaros? - to pašu, ko citos vakaros - kalusīties labu mūziku un lasīt grāmatas, un sēdēt pie datora. tas ir, ja nav iespēju kaut kur aiziet ar draugiem. ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? - pasauli. Baidies nomirt? - Nē. Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? - reinkarnācija Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? - tikai tad, kad mamma liek sakārtot XD Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? - jautājums kādā veidā.. Tev patīk tava dzīve? - nē, bet man patīk dzīve vispār tev patīk senā mūzika? - jā Tev patīk, kad ārā ir -25? - ne visai, bet aukstumu paciešu labāk par karstumu mīļākā filma? - nav vienas mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? - reti Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? - neatbildēšu Kas tevi iedvesmo? - viss Kas tavuprāt ir mīlestība? - dievs kāpēc vajadzīgs naids? - karš ir miers, mīlestība - naids, patiesība - meli... ko tu visvairāk nožēlo? - es nemēdzu nožēlot. Tas ir principa jautājums. Stulbs jautājums? - Kā tu jūties? Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? - jā, un dažiem ļoti jaukiem cilvēkiem tā arī gadās. Cik mirkļu ir mūžībā? - tik, cik cilvēkam cerības Vai tu proti svilpot? - nē Zini, kā pareizi just? - ?????? kā var noviltot ārsta zīmi? - nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Kas cilvēkus padara par slepkavām? - vienaldzība Kas tu esi pēc horoskopa? - Jaunava Ko tu pēdējoreiz sapņoji? - kaut ko par bēgšanu Tev ir brāļi vai māsas? - dvēseles radinieki, jā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Bet īsto nav Tu lasi avīzes? - nē. Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? - bez mūzikas, draugiem un mājām.
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? - žurkas. Ko tu nekad nedarītu? - nezinu. Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? - es nedotos. Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? - kaut ko jauku. Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? - kaut ko lielu, ievērojamu - lai mani atcerētos. ^^ Kas ir labāks? - ES! No kā tu nekad neatteiktos? - no kaut kā jauna. Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? - zviedru. Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? - pat nezinu. nepierakstu blociņā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Vai tu esi romantisksa vai tomēr perversa? - uz romantisko pusi. Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? - nē. lai arī kāda diskriminācija nebūtu - nekad. Kāds ir tavs mīļākais saldējums? - šokolādes. Kā plāno sagaidīt jauno gadu? - nezinu. drošvien kaut kur Rīgā blandīšos ar šampanieti rokās. Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? - aha. Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! - Relient K Vai esi māņticīga? - mazliet. Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? - i`ve got no clue! Skaistākais ko šodien redzēju. - draudzenes mazais kucēns. Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? - UK Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? - pat nezinu.dažreiz dievinu pat RevConnect. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? - kļavu lapas. romantika. jaukie vakari. kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? - nepacietība. Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. - ? Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi. - aizbraukusi ekskursijā ar citu klasi. rezultāts bija šokējošs. Vai tev patīk Greenday? - ne īpaši. Tev ir gadījies krist no kāpnēm? - ir. Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? -pēc iespējas vēlāk un nesāpīgāk. Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? - basketbols un futbols. Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? - priekš kam man tāds? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? - rudens. augstāk bija jautājums par rudeni - atbilde ir tur. Kā tu vērtē gejus un lezbietes? - neitrāli. Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? krāsotā. Garlaicīgākais priekšmets. - bioloģija. neticami neciešams apvienjums ko tev patīk darīt ziemas vakaros? - skatīties filmas, lasīt, sēdēt netā, rakstīt, klausīties mūziku. ja ārā nav nekāds putenis, tad dažreiz mēdzu paklaiņot ārā ar kādu. ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? - cilvēku stulbumu. Baidies nomirt? - jā. Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? - nedomāju. Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? - kad man uzbļauj, vai man pieriebjas nekārtība - tad jā. Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? - nē. Tev patīk tava dzīve? - tā neteikšu. tev patīk senā mūzika? - ahem. Tev patīk, kad ārā ir -25? - tas ir kūl (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) mīļākā filma? - ? mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? - nē. Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? - jo nomirt man negribās. Kas tevi iedvesmo? - cilvēki un to darbi. Kas tavuprāt ir mīlestība? - kaut kas neticami salds un reizē tik sāpīgs. kāpēc vajadzīgs naids? - lai būtu interesantāk. ko tu visvairāk nožēlo? - daudz ko. Stulbs jautājums? - `čau! kā iet? ko dari?` Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? - gadās. Cik mirkļu ir mūžībā? - saskaitīsi? Vai tu proti svilpot? - mazliet. Zini, kā pareizi just? - ko īsti? kā var noviltot ārsta zīmi? - dabū vienu īstu ārsta zīmi, nočiep to ārsta lapiņu uz kuras viņš visu raksta. mājās ātri noraksti visu, kas ir uz īstās ārsta zīmes. vienkārši. Kas cilvēkus padara par slepkavām? - psiholoģiskā nestabilitāte. Kas tu esi pēc horoskopa? - Lauva. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Ko tu pēdējoreiz sapņoji? - kaut kas par manu klases ekskursiju. Tev ir brāļi vai māsas? - jā. sīkākā māsa. Tu lasi avīzes? - jā. bet pārsvarā tikai izšķirstu izlasot tikai to, ko gribu. Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām? es domāju, neko tādu pārdabisku neņemšu līdzi! [runa bija par ēdienu.] Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot?- Bez mūzikas, daugiem un neta.
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu?- Kaut ko, kas nav pieskaitāms pie ēdamām lietām. Ko tu nekad nedarītu?- Nestaigātu pa ielu kaila. Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? - Nenotiktu nekas tāds, lai es dotos. Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? - Kādu jaunu grāmatu. Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? - Iespaidīgu lietu. Kas ir labāks?- Viennozīmīgi es. No kā tu nekad neatteiktos? - No modernās tehnoloģijas. Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? - Zviedru. Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? - Neatceros. Vai tu esi romantisksa vai tomēr perversa? - Nelabojami perversa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? - Visdrīzāk jā. Kāds ir tavs mīļākais saldējums? - Šokolādes. Kā plāno sagaidīt jauno gadu? - Droši vien atkal mājās ar vecākiem un šampanieša glāzi rokās. XD Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? - Protams. Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! - Lordy. Vai esi māņticīga? - Caurum caur. Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? - Kleopatra. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Skaistākais ko šodien redzēju. - labāk neko neteikšu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mellow.gif) Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? - Ēģiptē or Grieķijā. Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? - Herminya. Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? - Lietus, aukstums, nāve. kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? - Pielaidība. Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. - Neuzskaitīšu. Viens ir reģistrācija šajā forumā. Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi. - Pasūtījusi ````t foršu džeku. Vai tev patīk Greenday? - Jā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tev ir gadījies krist no kāpnēm? - Un kā vel. Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? - Kaut vai nākamnedēļ. Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? - Futbols, karatē. Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? - Kapēc tev visi tic, ja tu nekam nederi? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? - Rudens. Jo tas man asociacējas ar visu, kas citiem ir samērīgi nepatīkams un man liekas skaists. Kā tu vērtē gejus un lezbietes? - Man vienalga. Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a?- Tumši blonda. ne šāda,.ne tada. Dabīga un skaista. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Garlaicīgākais priekšmets. - Bioloģija, ģeogrāfija, ģeometrija [Elementāras stundas, nav ko nesaprast, tādēļ boorings] ko tev patīk darīt ziemas vakaros? - Sēdēt netā, klausīties mūziku, skatīties TV, galvenais sēdēt mājās- siltumā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? - Sevi. Baidies nomirt? - Nē. Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? - Es domāju, ka tādas nav, bet, ja ir, tad es nonākšu ellē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? - Kad uz mani sakliedz, jā. Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? - Nekad. Tev patīk tava dzīve? - Nē. tev patīk senā mūzika? - Dažreiz. Tev patīk, kad ārā ir -25? - O, tas ir super. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) mīļākā filma? - man tāda arī ir? nezinu. Daudzas takš. mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? - Bastot- jā, viltot ārstu zīmes- nē. Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? - Jo mani radīja un pašnāvību vēl negribu taisīt. Kas tevi iedvesmo? - Mūzika, grāmatas. Kas tavuprāt ir mīlestība? - Kaut kas skaists, bet sāpīgs. kāpēc vajadzīgs naids? - lai pasaule nebūtu vienveidīdga. ko tu visvairāk nožēlo? - To, ka pasūtīju sev tuvu draugu galīgi `````. Stulbs jautājums? - Čau! Ko dari? Ko šodien darīsi? Negribi iziet ārā? Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? - Dažreiz. Cik mirkļu ir mūžībā? - Bezgalīgi daudz. Vai tu proti svilpot? - Pat ļoti labi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Zini, kā pareizi just? - Atšķirībā ko. kā var noviltot ārsta zīmi? - Nav mēģināts.Nezinu Kas cilvēkus padara par slepkavām? - Citi cilvēki. Kas tu esi pēc horoskopa? - Zive. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Ko tu pēdējoreiz sapņoji? - Es nesapņoju. Es tikai murgoju. Tev ir brāļi vai māsas? - Nav, uz priecājos par to. Tu lasi avīzes? - Tiaki to, kas interesants. Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām?- 'Ja tu tā domā, tad tu nespēj domāt." Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu?- Dažreiz. Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? Ziema - sniegpārsliņas taču! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? Negatīvi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? Kas tad? Matu krāsa? Mana? Tumša! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Garlaicīgākais priekšmets. Ķīmija. Vismaz tā, ko un kā man skolā māca. Ko tev patīk darīt ziemas vakaros? Staigāties, smaidīt, dzert tēju kafeinīcās ar milzīgiem logiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? Draugus (savu vismīļāko K.K.), tēti. Baidies nomirt? Nemaz!!! Ko tu domā par pēcnāves dzīvi? Patiesībā necenšos minēt. Ja kādreiz sanāk padomāt, ļauju brīvu vaļu fantāzijai. Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? Iespēju robežās. Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? Ja ar to ir jāsaprot nogalināšana tad, protams, nē, bet izbeigt tādas mazas ikdienas ciešanas, protams, esmu vēlējusies un arī to realizējusi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Tev patīk tava dzīve? Cenšos pieņemt. Tev patīk senā mūzika? Ļoti, bet tikai attiecīgajos daudzumos. (maz) Tev patīk, kad ārā ir -25? Ka tik sniegs - vienalga cik auksts! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Mīļākā filma? Daudzas. Vismīļākās - "Zaļā jūdze", "Pelēkā zona", "Mana labākā drauga kāzas" un mūzvecā "Bezgalīgais stāsts", kā arī "Mūzikas skaņas" un šo sarakstu varētu turpināt ilgi, ilgi! Mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? Nē, man tas nav vajadzīgs. Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? Gan jau ka mērķis patiešām ir, tikai vēl neesmu to atradusi. Kas tevi iedvesmo? Labsirdīgi cilvēki. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Kas tavuprāt ir mīlestība? Jūta. Kāpēc vajadzīgs naids? Līdzsvaram. Ko tu visvairāk nožēlo? Neizdarīto un neizsacīto. Un to, ka zaudēju draugus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Stulbs jautājums? Nu, kā tad iet? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? Ignorēšana. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) Ne tikai aizskar, bet nežēlīgi sāpina! Cik mirkļu ir mūžībā? Ļoti daudz. Mirkļu, mirkļu mirkļi. : Vai tu proti svilpot? Jā, un labi. Zini, kā pareizi just? Nu ja ir kāda īpaša instrukcija, tad gan jau, ka nē, bet man pietiek ar to, ko zinu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Kā var noviltot ārsta zīmi? Nevajag! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) /nez/ Kas cilvēkus padara par slepkavām? Alkatība, iedomība un pārpratumi. Kas tu esi pēc horoskopa? Vēzītis. Ko tu pēdējoreiz sapņoji? Linda, autobusa pietura, bailes no tā puiša, ceļš. Nesaistīti. Tev ir brāļi vai māsas? Ir māsa, nu jau sen kā prom no mājām, bet māsa tāpat. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tu lasi avīzes? Iespēju robēžās un vēl tad, kad zinu, ka tur ir kāda informācija, kas man ir nepieciešama. Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām?- Visi viņu trāpīgie citāti ir aizgūti no dižprātiem. Bet ja tomēr labi padomātu, gan atrastu kaut no Kristiņas vai Lāsmiņas vai Dainītes teiktā. Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu? Vispār nepārspīlējot jā! Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? Jā, esmu, tikai pie atbildes vēl nonākusi neesmu, bet saprotu tikai to, ka jēga ir tik liela, ka mēs pat nevaram to apjēgt. Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes? /morāli vai fiziski - tas paliek tavas izvēles ziņā./ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? Pavasaris, pēc tumšās ziemas atkal viss plaukst un zeļ (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? Neitrāli. Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? Tumšmatains vai platīnblonds... Garlaicīgākais priekšmets. Uzņēmējdarbība zZz Ko tev patīk darīt ziemas vakaros? Iet ciemos, klausīties mūziku, dzert karsto šokoladi un slēpot. Ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? Ģimeni. Baidies nomirt? Nemaz!!! Ko tu domā par pēcnāves dzīvi? Pilnībā vienaldzīgi, nedomāju. Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? Nē> mākslinieciskā nekārtība (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? Jā, sasmīdinājusi draugu tā, ka visas sāpes aizmirstās. Tev patīk tava dzīve? Pārsvarā jā. Tev patīk senā mūzika? Man patīk klasiskā mūzika, ja to var uzskatīt par senu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tev patīk, kad ārā ir -25?Nē, man ļoti nepatīk sals. Mīļākā filma? Simtiem: "Velna advokāts", "Pianists", "Saules impērija", "Trojas Helēna", "Operas spoks", "Intervija ar vampīru", "Krustēvs", "Leons", "Limuzīns jāņu nakts krāsā", "Sarkanā acs(Red eye)", "Valmonts", ... Mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? man vienmēr ir īstas zīmes... Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? Lai uzzinātu to, ko vajag, un sasniegtu to, ko gribu. Kas tevi iedvesmo? Skaistums un klusums. Kas tavuprāt ir mīlestība? Jūtas. Kāpēc vajadzīgs naids? Līdzsvaram. Ko tu visvairāk nožēlo? Neizdarīto un nepateikto. Un to, ka novērtēju draugus tikai tad, kad zaudēju. Stulbs jautājums? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? Nepamanīšana vai nepieklājība(tāda, ko viņi paši neapzinās, bet vienalga aizskar). Cik mirkļu ir mūžībā? mūžība ir mirklis. Vai tu proti svilpot? Jā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Zini, kā pareizi just? Muļķīgs jautājums. Kā var noviltot ārsta zīmi? Labāk vilto vecāku zīmes, vieglāk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Kas cilvēkus padara par slepkavām? Izvēle. Kas tu esi pēc horoskopa? Jaunava. Ko tu pēdējoreiz sapņoji? Filmas "Meitene ar pērļu auskaru" turpinājums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tev ir brāļi vai māsas? 1brālis. Tu lasi avīzes? Reti. Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām?- "Sabiedriskais fui!" Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu? Nē. Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? Jā esmu, bet to nav iespējam izdibināt, tāpēc metu mieru bezjēdzīgai domāšanai. Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes?/morāli vai fiziski - tas paliek tavas izvēles ziņā./ pubertātes sākums... kādu pus gadu(garīgās sāpes) Ko tu labāk gribi zināt: patiesību, vai saldus melus? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.05 Kur: cenā ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot?- mūzikas, foršajiem cilvēkiem sev apkārt.
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu?- domāju, ka varētu visu, kas ir ēdams. vai vismaz pagatavots. Ko tu nekad nedarītu?- Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? - nedotos, bet lai dotos, jāsākas karam uz pilnīgi visas pasaules, jo tad nebūtu izejas. Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? - smukus dūraiņus. nauda jau arī nebūtu slikti. Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? - kļūt par politiķi. Kas ir labāks?- ūdens. No kā tu nekad neatteiktos? - no balss un mūzikas. Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? - zviedru. Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? - viskaut ko jauku man teikuši. Vai tu esi romantisksa vai tomēr perversa? - laikam jau romantiska vairāk. Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? - nē, man džeki patīk labāk nekā meitenes. Kāds ir tavs mīļākais saldējums? - Šokolādes. Kā plāno sagaidīt jauno gadu? - ui, līdz tam vēl tālu. Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? - jā, ir gan. Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! - ak dievs, cik grūti izvēlēties. labi viena no - Nirvana. Vai esi māņticīga? - ne īpaši. Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? - ne īpaši labi orientējos sajā jomā, tāpēc labāk neatbildēšu. Skaistākais ko šodien redzēju. - ietve rīgā. Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? - Norvēgijā vai Lielbritānijā. Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? - nepateikšu. Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? - siltums. kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? - viegla pierunājamība. reizēm. Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. - viss, kas notiek, izmaina manu dzīvi. Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi. - pārāk daudz muļķīgu lietu. Vai tev patīk Greenday? - Ne visai. Tev ir gadījies krist no kāpnēm? - gandrīz nokrist un uzkrist. Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? - 70 - 80. viss atkarīgs no tā, cik ļoti būšu atkarīga no kāda cita. Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? - volejbols. Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? - kas notiek pēc nāves? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? - rudens. man patīk lapkritis. Kā tu vērtē gejus un lezbietes? - ar fekāliju maisiņiem neapmētāšu. netraucē. Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a?- tumšmatains vai gaišbrūns. Garlaicīgākais priekšmets. - nav garlaicīgu. ko tev patīk darīt ziemas vakaros? - klausīties mūziku. ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? - sevi un dzīvot. Baidies nomirt? - sāpīgi, jā. Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? - negribas domāt. Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? - nē, varbūt tikai nedēļas nogalēs. Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? - neesmu par to domājusi. bet varbūt gribētu. Tev patīk tava dzīve? - jā. tev patīk senā mūzika? - kāda senā? be jā. Tev patīk, kad ārā ir -25? - normāli. mīļākā filma? - mīļākās nav, bet ir dažas labas. mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? - praktiski, nē. Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? - nu ko jūs bez manis darītu. Kas tevi iedvesmo? - mūzika, cilvēki. Kas tavuprāt ir mīlestība? - kaut kas nebijis. kāpēc vajadzīgs naids? - lai sanaidotu kādu. ko tu visvairāk nožēlo? - neko nenožēloju. vienīgi žēl par savu balsi. Stulbs jautājums? - tādi, uz kuriem negribās atbildēt. kā tev vispār iet? [pēc tam, kad pajautāts, kā tev iet?] Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? - vārdi no īpašiem cilvēkiem. Cik mirkļu ir mūžībā? - tik, cik jūti. Vai tu proti svilpot? - nē, bet gribētu mācēt. Zini, kā pareizi just? - aha. kā var noviltot ārsta zīmi? - aiziet pie ārsta un pateikt, lai novilto. Kas cilvēkus padara par slepkavām? - naži ar citu cilvēku asinīm. Kas tu esi pēc horoskopa? - dvīnis. Ko tu pēdējoreiz sapņoji? - noteikti kaut kad nesen. es sapņus ātri aizmirstu. Tev ir brāļi vai māsas? - 2 māsas. Tu lasi avīzes? - jā. Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām?- "es neko nesaprotu." Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu?- praktiski, nē. Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? nu, lai būtu pēcnācēji?! Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes?/morāli vai fiziski - tas paliek tavas izvēles ziņā. nepateikšu. Ko tu labāk gribi zināt: patiesību, vai saldus melus? bieži vien saldus melus. pēc tam, kad uzzināta patiesība. Cik procentu kakao satura, tavuprāt, jābūt garšīgā šokolādē? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? draugiem. un mūzikas <3
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? tos visus ēdienus, kuri indijā vai velns viņ zin kur, ir ļoti populāri. Ko tu nekad nedarītu? nelektu ārā no 12.stāva Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? jābūt tādam karam kura iznākums man ir nozīmīgs Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? ipodu Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? atrast daudz draugu. Kas ir labāks? viņi. No kā tu nekad neatteiktos? atmiņām. Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? interesanta. Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? "tu pārsteidz cilvēkus" Vai tu esi romantiska vai tomēr perversa? romantiska Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? nemūžam Kāds ir tavs mīļākais saldējums? aveņu rūjienas Kā plāno sagaidīt jauno gadu? kopā ar reini un tomiņu kaut kur ellē ratā vigas pasācienos Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? nē Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! marilyn manson. uz šo brīdi. Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? šitajās lietās esmu nulle. Skaistākais ko šodien redzēju. blenžamās bildes. Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? šveicē. Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? ek. nezinu. Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? krāsaini. kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? kājas Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. šitenais forums Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi. aizdedzinājusi savu istabu Vai tev patīk Greenday? nē Tev ir gadījies krist no kāpnēm? loģiski, man mājās kāpnes. krītu bieži. Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? ~90 Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? orientēšanās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? dzīve speciāli ir tik sarežģīta? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? ziema. patīk ziemas vakaros sēdēt pie radiatora ar tēju un justies labi. un man labāk patīk būt siltumā, kad ir auksti, nevis aukstumā, kad ir silti[vasarā]. Kā tu vērtē gejus un lezbietes? man viņi netraucē Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? es? tumšmate. Garlaicīgākais priekšmets. ētika - guļamais priekšmets. ko tev patīk darīt ziemas vakaros? sēdēt pie radiatoriem un dzert tēju un pārdomāt. ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? sajūtas. Baidies nomirt? loģiski. Ko tu domā par pēcnāves dzīvi? gribu zināt, vai tāda maz ir. Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? nē. Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? gribējusi jā. Tev patīk tava dzīve? diezgan jā. tev patīk senā mūzika? mm nē. Tev patīk, kad ārā ir -25? ja es esmu mājās un, ja mājās ir silti, tad jā. mīļākā filma? eurotrip. mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? nē. un nē. Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? gan jau kādam es esmu vajadzīga. Kas tevi iedvesmo? cilvēki. emocijas. daba. mūzika. Kas tavuprāt ir mīlestība? labākās emocijas. kāpēc vajadzīgs naids? lai līdzsvarotu labo. ko tu visvairāk nožēlo? ka nogriezu matus. Stulbs jautājums? "kā iet?" -- uz šito taču vienmēr atbild ar labi Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? vārdi. par mani. no īpašajiem cilvēkiem. Cik mirkļu ir mūžībā? tik cik atmiņu. Vai tu proti svilpot? jā. kādreiz vismaz mācēju. Zini, kā pareizi just? nezinu vai tas ir pareizi. kā var noviltot ārsta zīmi? labs jautājums. nekad neesmu iebraukusi šitajā padarīšanā Kas cilvēkus padara par slepkavām? citu nogalināšana Kas tu esi pēc horoskopa? strēlnieks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/bow_arrow.gif) Ko tu pēdējoreiz sapņoji? satikšanos ar dažiem īpašajiem cilvēkiem. Tev ir brāļi vai māsas? nav un jūtos laimīga. Tu lasi avīzes? jā. Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām? "tie kuri tevi nemīl nav tavu asaru vērti, bet tie kuri tevi mīl neliks tev raudāt." by Eva. Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu? nē. Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? nu cilvēki mīlēja viens otru acīmredzot Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes?/morāli vai fiziski - tas paliek tavas izvēles ziņā. morāli, četrpadsmitajā maijā, par izmuldēšanos. un kādus 3 mēnešus. fiziski -- ek, augusta beigas. Ko tu labāk gribi zināt: patiesību, vai saldus melus? patiesību. Cik procentu kakao satura, tavuprāt, jābūt garšīgā šokolādē? kaut kur 40%. cik ilgi jāmeklē īstā mīlestība? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.03 Kur: Ziemeļrajonā ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? bez naudas
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? kakas Ko tu nekad nedarītu? netaisītu pašnāvību Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? ja no tā būtu atkarīga kāda man ļoti tuva un svarīga cilvēka dzīvība Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? sēžamspilvenu Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? sasniegt visu, ko vēlos Kas ir labāks? par mani? neviens No kā tu nekad neatteiktos? no palīdzības, ja man tā tiešām būtu nepieciešama Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? puķītes formā izkārtota un ļoti sarežģīta Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? aģente litrs Vai tu esi romantiska vai tomēr perversa? perversa Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? ir situācijas, kad gribu gan Kāds ir tavs mīļākais saldējums? Druvas piparmētru Kā plāno sagaidīt jauno gadu? nav ne jausmas vēl Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? jā Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! nav Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? nevaru tagad izdomāt Skaistākais ko šodien redzēju. ideālie soda metieni (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Irānā Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? uz sitiena nemācēšu pateikt Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? slapjas kājas kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? daudz kas Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. vecāku šķiršanās Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi. visādi stulbi jautājumi, uzdoti nevietā Vai tev patīk Greenday? nav ne vainas Tev ir gadījies krist no kāpnēm? neatceros Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? kad vairs nebūtu jēgas dzīvot Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? visi padodas vienlīdz slikti Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? kas ir laime? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? vasara. tad notiek vairāk jautrību Kā tu vērtē gejus un lezbietes? man vienalga Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? vienalga Garlaicīgākais priekšmets. grāmatvedība ko tev patīk darīt ziemas vakaros? sēdēt pagrabiņā un dzert kapučino ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? to, ka man ir iespēja dzīvot Baidies nomirt? mazliet Ko tu domā par pēcnāves dzīvi? ticu tai Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? nu nē Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? kādā ziņā? nogalinot? nē Tev patīk tava dzīve? un kā vēl tev patīk senā mūzika? īpaši lielā sajūsmā neesmu Tev patīk, kad ārā ir -25? protams, ka ne mīļākā filma? ice age mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? bastot jā, viltot zīmes nē Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? jo es biju ātrākais spermatozoīds Kas tevi iedvesmo? es pati Kas tavuprāt ir mīlestība? kaut kas nenoturīgs kāpēc vajadzīgs naids? jo vajag ko tu visvairāk nožēlo? neko Stulbs jautājums? nu, ko vēl labu vari pastāstīt? Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? apzināta melošana man Cik mirkļu ir mūžībā? sry, stulbs jautājums Vai tu proti svilpot? jā Zini, kā pareizi just? ko tad? kā var noviltot ārsta zīmi? nopirkt tukšu formulāru, no izmantotas ārsta zīmes ar novārītu olu pārlikt zīmogu un voila Kas cilvēkus padara par slepkavām? nezinu Kas tu esi pēc horoskopa? vēzis Ko tu pēdējoreiz sapņoji? mutēšanos Tev ir brāļi vai māsas? jā Tu lasi avīzes? jā Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām? nav Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu? kad jākārto skapis, tad jā Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? nebija, ko naktī darīt Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes?/morāli vai fiziski - tas paliek tavas izvēles ziņā. hvz Ko tu labāk gribi zināt: patiesību, vai saldus melus? patiesību, man meli riebjas, lai kā tos sauktu - saldi, balti, melni, whatever Cik procentu kakao satura, tavuprāt, jābūt garšīgā šokolādē? 50% cik ilgi jāmeklē īstā mīlestība? ļoti individuāli tas ir vai tu mācētu nomainīt durvju slēdzeni? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? Bez mākslas visās tās izpausmēs un bez dzīvās dabas.
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? Narkotikas Ko tu nekad nedarītu? Nenogalinātu Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? Ja pret manu valsti kāds sāktu karu. Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? Jaunu fotoaparātu Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? Paveikt ko tādu lai aiz mani kautkas paliek Kas ir labāks? labāks,par ko? No kā tu nekad neatteiktos? No mūzikas Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? Liela un sarežģīta Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? Ka man ir skaisti mati un ka man labi padodas fotomāksla. Vai tu esi romantiska vai tomēr perversa? Ne viena,ne otra Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? Jā,gribu gan,visu mūžu...Riebjas būt sievietei. Kāds ir tavs mīļākais saldējums? Piena Pols Kā plāno sagaidīt jauno gadu? Kādā Skandināvijas rock-metal klubā Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? Tikai viena Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! Draconian Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? neviena Skaistākais ko šodien redzēju. smaids bēra sejā Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Somijā Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? metalshow.lv Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? Miers un pārdomas kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? reps un hi-hops.Kaitina briesmīgi,Lielās devās izraisa agresiju... Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. Kad sāku apzināties ka Dievs ir. Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi. samelojusi Vai tev patīk Greenday? Viņiem labs humors,bet cienu ko smagāku Tev ir gadījies krist no kāpnēm? Jā,no šķūņaugšas laukos. Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? Nezinu.. Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? Sporta vingrošana Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? Par pasaules rašanos. Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? Rudens un pavasaris.Tas ir pārdomu laiks,tajā nav vietas steigai un kņadai. Kā tu vērtē gejus un lezbietes? Katram sunim sava blusa. Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? Krās nav svarīga,bet gan raksturs Garlaicīgākais priekšmets. matemātika un tiesību pamati ko tev patīk darīt ziemas vakaros? lasīt vai klaiņot pa mežu ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? Dzīvo dabu mums apkārt Baidies nomirt? Nē Ko tu domā par pēcnāves dzīvi? Būs labāk nekā tagad Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? Nē.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? Jā.Eitanāziju vajadzētu legalizēt. Tev patīk tava dzīve? Itkā.. tev patīk senā mūzika? Klasika-jā. Tev patīk, kad ārā ir -25? Bišķīt par traku.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) mīļākā filma? Asins alkas.vampīru mednieks Di. mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? Nē Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? tapēc ka mani vecāki gribēja otru bērnu. Kas tevi iedvesmo? Lietas man apkārt,laba mūzika Kas tavuprāt ir mīlestība? emocijas kāpēc vajadzīgs naids? bezjēdzīgas emocijas ko tu visvairāk nožēlo? Ka piedzimu kā sieviete (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) Stulbs jautājums? nu,kā labi neiet.,,? Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? Kad man liekuļo par manu izskatu. Cik mirkļu ir mūžībā? Bezgalība Vai tu proti svilpot? Jā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Zini, kā pareizi just? ko just kā var noviltot ārsta zīmi? man to nevajag.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Kas cilvēkus padara par slepkavām? Viņu emocijas Kas tu esi pēc horoskopa? Zivs Ko tu pēdējoreiz sapņoji? kautkādus murgus Tev ir brāļi vai māsas? Brālis Tu lasi avīzes? Žurnālus Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām? --- Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu? Nē.. Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? Lai būtu otrs bērns Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes?/morāli vai fiziski - tas paliek tavas izvēles ziņā. Kad nokritu no vingrošanas stieņa pa,matskolā sāpēja mugura vairākas dienas Ko tu labāk gribi zināt: patiesību, vai saldus melus? Patiesību Cik procentu kakao satura, tavuprāt, jābūt garšīgā šokolādē? Labi daudz (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) cik ilgi jāmeklē īstā mīlestība? Kapēc tā būtu jāmeklē..Pati atnāks un aizies.. vai tu mācētu nomainīt durvju slēdzeni?Jā es māku. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? :: bez citiem
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? :: ceptu [kur nu vēl jēlu] čūsku Ko tu nekad nedarītu? :: nenošautu Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? :: ja karā aizietu visi mani draugi&ģimenes locekļi Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? :: smuko, sarkano kameriņu Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? :: lasīt lekcijas Zinātņu akadēmijā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) Kas ir labāks? :: m ? No kā tu nekad neatteiktos? :: no miesas baudām Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? :: melnbaltais režģītis ar bioloģijas, ģeogrāfijas un ķīmijas terminiem Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? :: ka esmu vislabākais cilvēciņš pasaulē Vai tu esi romantiska vai tomēr perversa? :: 50 uz 50 Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? :: nu, gribētos jau zināt, kā ir, ja IR Kāds ir tavs mīļākais saldējums? :: dzērveņu, vīnogu, marakujas, snickers (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) Kā plāno sagaidīt jauno gadu? :: uz Vīni jau laikam neizdosies aizšaut :| vispār Rīgā Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? :: ar kaunu jāsaka, ka ir dažas Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! :: The Killers Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? :: mm. Skaista, bagāta netikle, viņu bijis tik daudz, ka grūti izvēlēties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Skaistākais ko šodien redzēju :: rudens Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? :: Vācijā Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? :: īpaši neapmeklēju Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? :: tējas tase, tumšs vakars kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? :: trauksmes izjūta Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi :: māsiņa, Toms Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi :: pieļāvusi nepieļaujamas domas Vai tev patīk Greenday? :: nekāda vaina Tev ir gadījies krist no kāpnēm? :: jā, īpaši no trim akmens pakāpieniņiem pirms pārdesmit gadiem Garciemā ^^ Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? :: neatbildams jautājums Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? :: slidošana, aerobika Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? :: vai kādreiz ir par vēlu ? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? :: vasara atpūtai, mieram un laimes izjūtai, rudens - saplūšanai ar dabu un enerģijas lādiņu patērēšanai Kā tu vērtē gejus un lezbietes? :: cilvēki Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? :: esmu blonda Garlaicīgākais priekšmets :: mūzika ko tev patīk darīt ziemas vakaros? :: būt ar mīļajiem ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? :: Tomu, ģimeni Baidies nomirt? :: nedomāju par to Ko tu domā par pēcnāves dzīvi? :: nedomāju [vairs] Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? :: agrāk bija, nu vairs ne :/ .. Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? :: ar padomu vai plecu, uz kura raudāt - protams Tev patīk tava dzīve? :: jā tev patīk senā mūzika? :: viduslaiku jā Tev patīk, kad ārā ir -25? :: arī tādas dienas ir nepieciešamas mīļākā filma? :: vienas noteiktas nav mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? :: nē, mūsu skolā tas vienkārši nav ieteicams (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? :: tāpēc, ka man ir kāda misija [kā visiem] Kas tevi iedvesmo? :: mīlestība, harmonija Kas tavuprāt ir mīlestība? :: bezgalīga paļaušanās kāpēc vajadzīgs naids? :: lai būtu interesantāka dzīve ko tu visvairāk nožēlo? :: ka esmu darījusi pāri tuviniekiem Stulbs jautājums? :: kā tevi sauc, Jāni ? Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? :: kad sūdzas par savām niecīgajām problēmām, gadījumā, ja man ir lielākas Cik mirkļu ir mūžībā? :: neskaitāmi ? Vai tu proti svilpot? :: nē Zini, kā pareizi just? :: es nezinu, es vienkārši jūtu kā var noviltot ārsta zīmi? :: ne jausmas Kas cilvēkus padara par slepkavām? :: ja kaut kas šreijā sagājis. Nespēju iedomāties Kas tu esi pēc horoskopa? :: zivs Ko tu pēdējoreiz sapņoji? :: glābu vācu valodas skolotāju no slepkavas XD Tev ir brāļi vai māsas? :: māsiņa un brālītis Tu lasi avīzes? :: Dienu Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām? :: daudz, bet vai visus var uzskaitīt ? Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu? :: ja esmu ciemos un nav ko darīt Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? :: ja jau radīšanas brīdī neviens nedomāja, tad kāpēc man tagad galvu lauzīt ? Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes?/morāli vai fiziski - tas paliek tavas izvēles ziņā :: domāju, ka 7.klases beigās. Sīkāk nekomentēšu Ko tu labāk gribi zināt: patiesību, vai saldus melus? :: patiesību gan Cik procentu kakao satura, tavuprāt, jābūt garšīgā šokolādē? :: 90% noteikti cik ilgi jāmeklē īstā mīlestība? :: kamēr beidz meklēt [un tad nejauši tā uzrodas] vai tu mācētu nomainīt durvju slēdzeni? :: nemūžam Kādas ir tavas sapņu kurpes [apavi] ? Šo rakstu rediģēja Brightsider Led: 17.11.2006 17:13 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.05 ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? bez skumjām
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? nekad nesaki nekad Ko tu nekad nedarītu? augshmineetais.. Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? riktiig mani jaasanikno Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? ''Torņakalna kentauru'',plz,kaads man var uzdaavinaat? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? radiit ko paliekosu Kas ir labāks? >< No kā tu nekad neatteiktos? no papiira Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? neatrisināma un filozofiska Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? neviens nekad man nav teicis neko jauku Vai tu esi romantiska vai tomēr perversa? perversa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? jaa,gribeetu,bet ar savu sievietes sapraatu Kāds ir tavs mīļākais saldējums? ar shokolaad ^^ Kā plāno sagaidīt jauno gadu? mājās Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? iespējams Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! tāda nav Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? ir labi tā, kā ir Skaistākais ko šodien redzēju. viņas gaišā, priecīgā sejiņa-atblāzma no Majoriem.. Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Itālijā Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? skype.com Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? atmiņas, dubļi,mani dubļi, nostaļģijas kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? stulbums Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. mana literatūrās skolotāja un kāda klasesbiedrene Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi. piedzimusi Vai tev patīk Greenday? neaz Tev ir gadījies krist no kāpnēm? jā Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? 14 Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? sporta dejas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? Kas es esmu? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? vasara un rudens saakums.Taads paardomiigaaks laiks.. Kā tu vērtē gejus un lezbietes? neaz (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? galvenaas ir smadzenes Garlaicīgākais priekšmets. audzinaasana un dziives skola ko tev patīk darīt ziemas vakaros? rakstiit un guleet siltaa gultaa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? savas četras Viņas Baidies nomirt? Nē Ko tu domā par pēcnāves dzīvi? kaut kas līdzīgs šai jau būs Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? man nav savas istabas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? Jā Tev patīk tava dzīve? nē tev patīk senā mūzika? jā Tev patīk, kad ārā ir -25? o jā mīļākā filma? - mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? nē Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? t''apēc, ka vel neesmu nosprāgusi Kas tevi iedvesmo? dzīve,nāve,atmiņas,mūzika Kas tavuprāt ir mīlestība? cilvēka pašizpausme kāpēc vajadzīgs naids? lai buutu kur piekasiities ko tu visvairāk nožēlo? ka esmu dzīva Stulbs jautājums? kā iet? Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? mana aprunāšana manā klātbūtnē Cik mirkļu ir mūžībā? biškiņ jau ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Vai tu proti svilpot? nē Zini, kā pareizi just? nē kā var noviltot ārsta zīmi? velns viņu zin Kas cilvēkus padara par slepkavām? dzīve Kas tu esi pēc horoskopa? strēlnieks Ko tu pēdējoreiz sapņoji? atmiņas Tev ir brāļi vai māsas? nē Tu lasi avīzes? dažreiz Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām? ''Es nesaprotu, kā tu, tu,kurai ir vairāk intelekta, nekā visai klasei kopā, kā tu to vari izturēt..?'' Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu? nē Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? lai mocītu Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes?/morāli vai fiziski - tas paliek tavas izvēles ziņā. par neremdināmām alkām pēc pagātnes-kopš dzimšanas Ko tu labāk gribi zināt: patiesību, vai saldus melus? patiesību Cik procentu kakao satura, tavuprāt, jābūt garšīgā šokolādē? 9 un 3/4 cik ilgi jāmeklē īstā mīlestība? tikmēr, kamēr tā aiziet vai tu mācētu nomainīt durvju slēdzeni? jā Savdabīgs dzīves krustpunkts, kad pavēries atpakaļ? (kur un kad) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot?- Bez mūzikas, daugiem un neta.
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu?- Kaut ko, kas nav pieskaitāms pie ēdamām lietām. Ko tu nekad nedarītu?- Nestaigātu pa ielu kaila. Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? - Nenotiktu nekas tāds, lai es dotos. Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? - Kādu jaunu grāmatu. Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? - Iespaidīgu lietu. Kas ir labāks?- Viennozīmīgi es. No kā tu nekad neatteiktos? - No modernās tehnoloģijas. Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? - Zviedru. Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? - Neatceros. Vai tu esi romantisksa vai tomēr perversa? - Nelabojami perversa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? - Visdrīzāk jā. Kāds ir tavs mīļākais saldējums? - Šokolādes. Kā plāno sagaidīt jauno gadu? - Droši vien atkal mājās ar vecākiem un šampanieša glāzi rokās. XD Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? - Protams. Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! - Lordy. Vai esi māņticīga? - Caurum caur. Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? - Kleopatra. Skaistākais ko šodien redzēju. - labāk neko neteikšu. Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? - Ēģiptē or Grieķijā. Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? - Herminya. Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? - Lietus, aukstums, nāve. kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? - Pielaidība. Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. - Neuzskaitīšu. Viens ir reģistrācija šajā forumā. Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi. - Pasūtījusi ````t foršu džeku. Vai tev patīk Greenday? - Jā! Tev ir gadījies krist no kāpnēm? - Un kā vel. Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? - Kaut vai nākamnedēļ. Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? - Futbols, karatē. Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? - Kapēc tev visi tic, ja tu nekam nederi? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? - Rudens. Jo tas man asociacējas ar visu, kas citiem ir samērīgi nepatīkams un man liekas skaists. Kā tu vērtē gejus un lezbietes? - Man vienalga. Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a?- Tumši blonda. ne šāda, ne tada. Dabīga un skaista. Garlaicīgākais priekšmets. - Bioloģija, ģeogrāfija, ģeometrija [Elementāras stundas, nav ko nesaprast, tādēļ boorings] ko tev patīk darīt ziemas vakaros? - Sēdēt netā, klausīties mūziku, skatīties TV, galvenais sēdēt mājās- siltumā. ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? - Sevi. Baidies nomirt? - Nē. Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? - Es domāju, ka tādas nav, bet, ja ir, tad es nonākšu ellē. Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? - Kad uz mani sakliedz, jā. Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? - Nekad. Tev patīk tava dzīve? - Nē. tev patīk senā mūzika? - Dažreiz. Tev patīk, kad ārā ir -25? - O, tas ir super. mīļākā filma? - man tāda arī ir? nezinu. Daudzas takš. mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? - Bastot- jā, viltot ārstu zīmes- nē. Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? - Jo mani radīja un pašnāvību vēl negribu taisīt. Kas tevi iedvesmo? - Mūzika, grāmatas. Kas tavuprāt ir mīlestība? - Kaut kas skaists, bet sāpīgs. kāpēc vajadzīgs naids? - lai pasaule nebūtu vienveidīdga. ko tu visvairāk nožēlo? - To, ka pasūtīju sev tuvu draugu galīgi `````. Stulbs jautājums? - Čau! Ko dari? Ko šodien darīsi? Negribi iziet ārā? Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? - Dažreiz. Cik mirkļu ir mūžībā? - Bezgalīgi daudz. Vai tu proti svilpot? - Pat ļoti labi. Zini, kā pareizi just? - Atšķirībā ko. kā var noviltot ārsta zīmi? - Nav mēģināts.Nezinu Kas cilvēkus padara par slepkavām? - Citi cilvēki. Kas tu esi pēc horoskopa? - Zive. Ko tu pēdējoreiz sapņoji? - Es nesapņoju. Es tikai murgoju. Tev ir brāļi vai māsas? - Nav, uz priecājos par to. Tu lasi avīzes? - Tiaki to, kas interesants. Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām?- 'Ja tu tā domā, tad tu nespēj domāt." Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu?- Dažreiz. Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? Nemaz negribu zināt. XD Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes?/morāli vai fiziski - Tas nav visiem jāzin. Personīgi. Ko tu labāk gribi zināt: patiesību, vai saldus melus? Patiesību. Cik procentu kakao satura, tavuprāt, jābūt garšīgā šokolādē? A viņu vsp vajag? Var tācu bez arī. XDD Cik ilgi jāmeklē īstā mīlestība? Tik ilgi cik vajag. Vai tu mācētu nomainīt durvju slēdzeni? Iespējams. Savdabīgs dzīves krustpunkts, kad pavēries atpakaļ? (kur un kad)- Mhm. Labāk netiekšu neko. >_< Ck bieži Tu, mēneša laikā, brauc ar sabiedrisko transportu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.05 Kur: 20 metrus virs zombiju pūļa, cīnoties par izdzīvošanu ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? Bez mūzikas,grāmatam, labām filmām un miera
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? Tās ēdamlietas, ko ēd tikai reizi mūžā Ko tu nekad nedarītu? Neatzītos savās kļūdās Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? Man būtu jāzaudē pilnīgi viss Ko tu vēlētos saņemt Ziemassvētkos? Kaut ko ar mūziku vai literatūru saistītu Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? Uzrīkot grandiozu grautiņu Kas ir labāks? Tas, kas ir labāks No kā tu nekad neatteiktos? No rīta kafijas Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? Loģikas Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? Nekad nemainies Vai tu esi romantiska vai tomēr perversa? kaut kas pa vidam Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? nēēē Kāds ir tavs mīļākais saldējums? karameļu Kā plāno sagaidīt jauno gadu? mājās, vai arī ar draugiem Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? ir, bet tikai dažas Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! TDG Vai esi māņticīga? Ik pa laikam Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? neviens, tāpat labi Skaistākais ko šodien redzēju. izrāde Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Itālijā-Venēcijā Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? deviantart.com Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? ģitāra kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? mutes neturēšana Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. MĪ un "trīsdienu maratons" Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi. Atkal atcerējusies kādu Vai tev patīk Greenday? Agrāk jā, tagad neklausos Tev ir gadījies krist no kāpnēm? Ir Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? Pietiekamā Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? Bēgšana Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? A par ko tu izpelnījies Dieva statusu? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? vasaras vidus/ ziemas vidus. kopa sanāk ideālas noskaņas Kā tu vērtē gejus un lezbietes? nospļauties Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? Tumšmate, precīzi - tumšbrūnmate Garlaicīgākais priekšmets. Ģeogrāfija, fizika ko tev patīk darīt ziemas vakaros? pārdomāt dzīvi, rīkot tējpārtijus ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? Sevi Baidies nomirt? nezinu Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? nav ko domāt par to, kā nav Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? nekad nav īsti bijusi Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? jā Tev patīk tava dzīve? kā kuro reizi tev patīk senā mūzika? ja vien tas nav Bahs vai Mocarts Tev patīk, kad ārā ir -25? daļēji mīļākā filma? par daudz, lai uzskaitītu mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? tikai bastoju Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? pasaule taču nespētu bez manis iztikt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Kas tevi iedvesmo? lietas, mūzika, cilvēki, laika apstākļi Kas tavuprāt ir mīlestība? ilūzija kāpēc vajadzīgs naids? līdzsvaram ko tu visvairāk nožēlo? tās daudzās avantūras Stulbs jautājums? Tu esi vampīrs vai klauns? Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? kritizēšana Cik mirkļu ir mūžībā? viens Vai tu proti svilpot? jā Zini, kā pareizi just? es to nezinu, bet māku kā var noviltot ārsta zīmi? neiedziļināšos detaļās Kas cilvēkus padara par slepkavām? nogalināmie Kas tu esi pēc horoskopa? Skorpions Ko tu pēdējoreiz sapņoji? ļoti sen Tev ir brāļi vai māsas? daļēji ir. un pietiek Tu lasi avīzes? reti Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām? mēs nesarunājamies, bet daram visu citu Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu? reti Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? es vienkārsi rados. kādi vel pārdomājumi? Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes?/morāli vai fiziski visu laiku jūtu sāpes, jau pieradu Ko tu labāk gribi zināt: patiesību, vai saldus melus? neko Cik procentu kakao satura, tavuprāt, jābūt garšīgā šokolādē? min. 76% Cik ilgi jāmeklē īstā mīlestība? tik ilgi, kamēr viņa izdomā beigt plostot Vai tu mācētu nomainīt durvju slēdzeni? ja pacenstos, jā Savdabīgs dzīves krustpunkts, kad pavēries atpakaļ? (kur un kad) Nesen, pēc nopietnas sarunas Cik bieži Tu, mēneša laikā, brauc ar sabiedrisko transportu? min. 14 reizes Bieži kritizē citus? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? Bez mūzikas,grāmatam, labām filmām un miera
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? Tās ēdamlietas, ko ēd tikai reizi mūžā Ko tu nekad nedarītu? Neatzītos savās kļūdās Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? Man būtu jāzaudē pilnīgi viss Ko tu vēlētos saņemt Ziemassvētkos? Kaut ko ar mūziku vai literatūru saistītu Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? Uzrīkot grandiozu grautiņu Kas ir labāks? Tas, kas ir labāks No kā tu nekad neatteiktos? No rīta kafijas Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? Loģikas Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? Nekad nemainies Vai tu esi romantiska vai tomēr perversa? kaut kas pa vidam Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? nēēē Kāds ir tavs mīļākais saldējums? karameļu Kā plāno sagaidīt jauno gadu? mājās, vai arī ar draugiem Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? ir, bet tikai dažas Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! TDG Vai esi māņticīga? Ik pa laikam Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? neviens, tāpat labi Skaistākais ko šodien redzēju. izrāde Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Itālijā-Venēcijā Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? deviantart.com Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? ģitāra kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? mutes neturēšana Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. MĪ un "trīsdienu maratons" Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi. Atkal atcerējusies kādu Vai tev patīk Greenday? Agrāk jā, tagad neklausos Tev ir gadījies krist no kāpnēm? Ir Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? Pietiekamā Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? Bēgšana Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? A par ko tu izpelnījies Dieva statusu? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? vasaras vidus/ ziemas vidus. kopa sanāk ideālas noskaņas Kā tu vērtē gejus un lezbietes? nospļauties Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? Tumšmate, precīzi - tumšbrūnmate Garlaicīgākais priekšmets. Ģeogrāfija, fizika ko tev patīk darīt ziemas vakaros? pārdomāt dzīvi, rīkot tējpārtijus ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? Sevi Baidies nomirt? nezinu Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? nav ko domāt par to, kā nav Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? nekad nav īsti bijusi Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? jā Tev patīk tava dzīve? kā kuro reizi tev patīk senā mūzika? ja vien tas nav Bahs vai Mocarts Tev patīk, kad ārā ir -25? daļēji mīļākā filma? par daudz, lai uzskaitītu mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? tikai bastoju Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? pasaule taču nespētu bez manis iztikt Kas tevi iedvesmo? lietas, mūzika, cilvēki, laika apstākļi Kas tavuprāt ir mīlestība? ilūzija kāpēc vajadzīgs naids? līdzsvaram ko tu visvairāk nožēlo? tās daudzās avantūras Stulbs jautājums? Tu esi vampīrs vai klauns? Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? kritizēšana Cik mirkļu ir mūžībā? viens Vai tu proti svilpot? jā Zini, kā pareizi just? jā, apmēram kā var noviltot ārsta zīmi? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) neteikšu Kas cilvēkus padara par slepkavām? ļoti daudz kas. lielākoties bērnības traumas vai nelīdzsvarota psihe Kas tu esi pēc horoskopa? Jaunava Ko tu pēdējoreiz sapņoji? vēl vakar Tev ir brāļi vai māsas? nē Tu lasi avīzes? reti Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām? nav. Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu? nē Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? jā esmu. bet tas jau bija sen. tad es biju vēl maza. Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes?/morāli vai fiziski pašlaik es jūtu drausmīgas sirdssāpes viena puiša dēļ jau kopš pagāšās svētdienas. Ko tu labāk gribi zināt: patiesību, vai saldus melus? atkarībā no situācijas. Cik procentu kakao satura, tavuprāt, jābūt garšīgā šokolādē? nez. kas es dakters? Cik ilgi jāmeklē īstā mīlestība? naw njekādas nojausmas. Vai tu mācētu nomainīt durvju slēdzeni? nē Savdabīgs dzīves krustpunkts, kad pavēries atpakaļ? (kur un kad) Kkad vasarā. Un pēdējos mēnešos. Cik bieži Tu, mēneša laikā, brauc ar sabiedrisko transportu? kādas 4 vai 5 reizes. Bieži kritizē citus? Mmm....Vismaz dienā divas reizes. Esi kādreiz iemīlējies? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.12.04 Kur: Valmiea ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? bez domām, nu, savām smadzenēm
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? šinšilu gaļu. vai cilvēku Ko tu nekad nedarītu?nuu nevarētu nogalināt. bet ja vajadzība spiestu sazin` .. Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? karš ir visa dzīve un es jau karoju Ko tu vēlētos saņemt Ziemassvētkos? ziemu baltu baltu Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? kaut kādās lietās atvērt cilvēkiem acis, tā, lai viņi savu mūžu uz zemes labi pavada Kas ir labāks? daudz kas tas, ko es vēl nezinu, bet būs jāatklāj.es vismaz ceru No kā tu nekad neatteiktos? mmm no pabūšanas vienatnē Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? drošvien vishaotiskākā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) nezinu Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? tu esi forša. izklausās jēli bet toreiz tas bija no sirds Vai tu esi romantiska vai tomēr perversa? o n o Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? jā! kādreiz vēl trakāk gribēju būt Kāds ir tavs mīļākais saldējums? jungle pop Kā plāno sagaidīt jauno gadu? kalna galā ar pudeli šampi un lococilvēkiem man līdzās! Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? lol labi ja kādas divas ašumā varu iedomāties. vakar šausmīgi sanāca raudiens tajā ER seriālā, kur čalim audzējs. bet tā vispār TV nav īsts un viņš man nav arī vajadzīgs lai izraudātu savas emocijas kā dažam labam Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! antimaniax Vai esi māņticīga? ne-e Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt?mm kaut kāds mūks varētu būt.vai arī kāds neitrāls cilvēks tajā laikā, kad pa zemes virsu staigāja Kristus Skaistākais ko šodien redzēju. Blusiņa šodien te tā šiverē apkārt Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Austrijā vai Šveicē kaut kur kalnos Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? zoom.lv i think.nu vispār mākslinieku lapas Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? PV dziesma. un nežēlīga jautrošanās pa kļavu lapām kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? lol gandrīz viss Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. vislaik kautkas izmaina. pēdējā bija grāmatas izlasīšana par domāšanu Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi. es vislaik muļķojos.staigājoša muļķība Vai tev patīk Greenday? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) sūdīgas atmiņas Tev ir gadījies krist no kāpnēm? laikam tā kā filmās rāda nē. bet man vislaik ir fobija, ka es kaut kur nokritīšu un izsitīšu priekšējos zobus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? kaut vai šodien Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? marinēšana Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? kāpēc tas viss..? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? lol ziema.pārējie gadalaiki vienkārši sūkā desiņu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif) Kā tu vērtē gejus un lezbietes? lai jau dzīvo.tikai nesaprotu kāpēc tā jaizrādās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? nez.tādā dīvainā tonī Garlaicīgākais priekšmets. vācu valoda ko tev patīk darīt ziemas vakaros? nu ja ir īsta ziema tad trakot pa āru ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? pārāk personisks jautājums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) Baidies nomirt? itin nemaz Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? ja godīgi diezgan vienalga. ja arī mēs pēc tam pazūdam, tad vismaz prieks, ka bija iespēja padzīvot uz zemes. Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? lol Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas?ja godīgi uz doto momentu nevaru iedomāties Tev patīk tava dzīve? vispār jā tev patīk senā mūzika? nemāku vēl novērtēt to tā kā vajadzētu, tāpēc nu nez Tev patīk, kad ārā ir -25? ļoti ļoti ļoti ļoti mīļākā filma? ašumā nevau iedomāties mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? je jēe Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? iespējams, ka kādam citam sugas brālim es esmu vajadzīga. vai varbūt vienkārši dažādības pēc if you know what I mean Kas tevi iedvesmo? sāpes un skumjas un ziema un daži īpaši cilvēki Kas tavuprāt ir mīlestība? visīstākā dzīve kāpēc vajadzīgs naids? es arī teiktu līdzsvaram. ko tu visvairāk nožēlo? neko Stulbs jautājums? nesapratu Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? vienaldzība Cik mirkļu ir mūžībā? stulbs jautājums Vai tu proti svilpot? bišķin Zini, kā pareizi just? lol protams kā var noviltot ārsta zīmi? uzrakstot un ticami pasniedzot Kas cilvēkus padara par slepkavām? nepareizas izvēles Kas tu esi pēc horoskopa? vērsis Ko tu pēdējoreiz sapņoji? nenormāli dīvainu sapni par klasesbiedriem, un ka es strādāju Maximā, un viņi nāk un velk mani uz bastionu lol Tev ir brāļi vai māsas? divas trakas Tu lasi avīzes? nevisai Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām? laikam bija pamodiniet mani kad ir baltas kupenas vai kaut kā tā *by J.A Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu? kas bija aforisms ? Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? aha Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes?/morāli vai fiziski. pārāk personiski Ko tu labāk gribi zināt: īstenību Cik procentu kakao satura, tavuprāt, jābūt garšīgā šokolādē? tā. lai jautājuma izdomātājam pietiktu lol Cik ilgi jāmeklē īstā mīlestība? nav jāmeklē, tā ir jau kopā ar mums, ir tikai jāatklāj katram pašam Vai tu mācētu nomainīt durvju slēdzeni? juuu Savdabīgs dzīves krustpunkts, kad pavēries atpakaļ? (kur un kad) stulbajā vasarā Cik bieži Tu, mēneša laikā, brauc ar sabiedrisko transportu? maz. kājas labākas Bieži kritizē citus? nez.laikam jau. bet tikai kompānijas pēc.ak es Esi kādreiz iemīlējies?nonstopā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tu labāk izvēlētos morālās vai fiziskās sāpes? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.06 Kur: Kedās, atsaldē kājas. ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? Saprāta
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? jūrasezi Ko tu nekad nedarītu?Nenogalinātu dzīvnieku! Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? Tur būtu lābūt kādam/ kādai, kurs/a ir man svarīgs/a Ko tu vēlētos saņemt Ziemassvētkos? Braucienu ar daraugiem slēpot uz jebkurieni Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? Pārvarēt visas savas bailes Kas ir labāks? Tas, kas ir! No kā tu nekad neatteiktos? No vientulības Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? kautkāda par mūziku vai zinātni! Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? Bet tu tāda neesi! (tas bij vislabākais, ko man varēja pateikt!Paldies!) Vai tu esi romantiska vai tomēr perversa? romantiska Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? Uz kādu laiku un ja iepatiktos tad pa visam! Kāds ir tavs mīļākais saldējums? cigoriņu,Druvas Kā plāno sagaidīt jauno gadu? kautkur ar draugiem, prom no mājām! Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? Cilvēks bez sejas Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! Monty Python Vai esi māņticīga? jap! Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? grāfa Drakulas līdzgaitnieks Skaistākais ko šodien redzēju. Kā paralēlklases zēni spēlē futbollu ar papīra bumbiņu! tas bija smieklīgi! Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Neapšaubāmi Francija Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? www.youtube.com Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? peldēšana nežēlīgi aukstā ūdenī! kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? Emocionalitāte Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. Liene un Ieva! (jūs pašas zināt kā!) Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi. paklupšana aiz dzeloņ````m! (ouč!) Vai tev patīk Greenday? Patīk, viena no labajām! Tev ir gadījies krist no kāpnēm? ir nācies un pamatīgi! Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? tas nav būtiski, kaut tagad! Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? basketbolls, skriešana( apm. 1000m, ja līst!) Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? Ko es tev esmu nodarijusi?lol zi Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? Rudens. jauks laiks, piedzīvojumi Kā tu vērtē gejus un lezbietes? tie, kuri iet visos gājienos ir biski ku-ku, bet tā, lai jau! Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? Abi! Garlaicīgākais priekšmets. Fizika ko tev patīk darīt ziemas vakaros? Ja ir sniegs- pikoties ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? to soreiz neatklāsu! Baidies nomirt? ne! Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? ja tāda pastāv, tad ceru, ka tā būs labāk ne kā pašreiz ir šī dzīve! Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? ne! Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? jā... Tev patīk tava dzīve? kā kuru dienu! tev patīk senā mūzika? jā! Mmmm! Bēthovens! Tev patīk, kad ārā ir -25? Ja, jo tad nav jāiet uz skolu un var pa āru dauzīties! mīļākā filma? Sleepy Hollw/The Libertine mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? ne! Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? lai būtu kāds, kurš būtu! (saproti kā gribi) Kas tevi iedvesmo? skumjas, nelaimes, asaras, prieks, mīlestība Kas tavuprāt ir mīlestība? sāpes kāpēc vajadzīgs naids? lai vis nebūtu pārsaldināti labs! ko tu visvairāk nožēlo? ir jau lietas! Stulbs jautājums? "Tu esi cilvēks?" -debīls jaut! Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? kritika Cik mirkļu ir mūžībā? miljons Vai tu proti svilpot? aha! kā var noviltot ārsta zīmi? pareizi uzrakstot! Kas cilvēkus padara par slepkavām? spēle ko sauc par dzīvi Kas tu esi pēc horoskopa? zivs Ko tu pēdējoreiz sapņoji? Mirstu.... Tev ir brāļi vai māsas? brālis Tu lasi avīzes? jā! Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām? Nobudy expect the spanish inqisition! Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu? nu tā...nez. Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? jap Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes?/morāli vai fiziski. tas nav domāts svešām acīm, ausīm! Ko tu labāk gribi zināt:patiesību Cik procentu kakao satura, tavuprāt, jābūt garšīgā šokolādē? vismaz 75% Cik ilgi jāmeklē īstā mīlestība? tā atnāk pati no sevis Vai tu mācētu nomainīt durvju slēdzeni? aha Savdabīgs dzīves krustpunkts, kad pavēries atpakaļ? (kur un kad)neatceros Cik bieži Tu, mēneša laikā, brauc ar sabiedrisko transportu? diezgan maz Bieži kritizē citus? nē, nekritizēju! Esi kādreiz iemīlējies? jā! Tu labāk izvēlētos morālās vai fiziskās sāpes? Fiziskas! Kā tu labāk mirtu-Nošaujoties vai noslīkstot? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.06 ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? māsas un brāļa
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? sūdus Ko tu nekad nedarītu? apprecētos slepeni bez ģimenes undraugiem Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? manai dzīvei vairs nebūtu jēas vai arī,tad ja tikai es varētu šo karu izbeigt Ko tu vēlētos saņemt Ziemassvētkos? buču un apskāvienu no visiem kas mani mīl Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? būt nevis paaudze, kas ņem, bet tā, kas dod Kas ir labāks? tas, kas patiesāks No kā tu nekad neatteiktos? no māsas un brāļa Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? samežģīta un no pirmā acu uzmetiena neatrisināma, bet kad nedaudz papūlā, tad ļoti ātri saprotama Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? Bet tu tāda neesi! ka es upurēju savu dzīvi Vai tu esi romantiska vai tomēr perversa? romantiska Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? ne-e, es sev patīku kāda esmu, un man nu ļoti patīk, ka man ir mans dzimums Kāds ir tavs mīļākais saldējums? man vairs saldējums negaršo Kā plāno sagaidīt jauno gadu? no sākuma ar ģmeni, pēc tam trakā ballītē ar draugiem Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? neatceos Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! Eminems Vai esi māņticīga? jā Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? kleopatra Skaistākais ko šodien redzēju. zvaigžņotas debesis Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Londonā Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? myspace.com Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? sārtas lapas kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? tas, ka bieži neesmu patiesa, slēpu emocijs, ātri atklājos Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. ģimene Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi. pilnīgā pālī mēģinājusi ieskaidrot sava bijušā džeka draugam, ka es viņu nemīlu Vai tev patīk Greenday? neitrāi Tev ir gadījies krist no kāpnēm? jā Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? ik pa brīdim sākot no četriem, et tagad pamazām sāku nākt pie prāta : ) Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? florbols Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? kā iet? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? vasara, jo nav skolas dah!, var peldēties, sauļoties, nebeidzmo tusiņu laiks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Kā tu vērtē gejus un lezbietes? slimi Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? abi Garlaicīgākais priekšmets. ģeogrāfija ko tev patīk darīt ziemas vakaros? sēdēt pie kamīna un dzert siltu tējiņu ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? brļi un māsu Baidies nomirt? savā ziņā jā Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? domāju ka tā ir mūsu nākošā dzīve Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? nē Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? negribu ņemt citu problēma uz saviem pleciem, man tā pat jau pietiek Tev patīk tava dzīve? jā tev patīk senā mūzika? jā, it īpaši operā Tev patīk, kad ārā ir -25? īpaši neatšķiras no citām dienām mīļākā filma? Grease, Shawshank Redemption un Šreks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? bastot jā, bet ne viltot zīmes Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? tāpēc ka tā vajag Kas tevi iedvesmo? dzīve un civēki Kas tavuprāt ir mīlestība? siltums,mīļums, gaišums kāpēc vajadzīgs naids? lai būtu līdzsvars ko tu visvairāk nožēlo? nav jēgas nožēlot, tā pat neizmainīšu Stulbs jautājums? "Tu esi cilvēks?" jā Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? lielība Cik mirkļu ir mūžībā? bezgaība Vai tu proti svilpot? jā kā var noviltot ārsta zīmi? neziņu neesmu meiģinājusi Kas cilvēkus padara par slepkavām? clvēka nogalināšana Kas tu esi pēc horoskopa? lauva Ko tu pēdējoreiz sapņoji? kautko saistītu ar skolu, klasesbiedriem, oranžu krāsu Tev ir brāļi vai māsas? pusbrālis un pusmāsa, kurus es uzskatu par brāli un māsu, un vēl divi pusbrāļi kurus ļoti sen neesmu redzējusi Tu lasi avīzes? nē žurnāus Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām? live your life under your own terms Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu? nē Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? jā Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes?/morāli vai fiziski. kad mirst kāds tuvs cilvēks, fiziski - kad man bija 41 grāa temperatūra unneželīgi sāpēja galva Ko tu labāk gribi zināt: jo mazāk, jo labāk Cik procentu kakao satura, tavuprāt, jābūt garšīgā šokolādē? nezinu Cik ilgi jāmeklē īstā mīlestība? vai nu nav jāmeklē vai arī to neatrod Vai tu mācētu nomainīt durvju slēdzeni? nē Savdabīgs dzīves krustpunkts, kad pavēries atpakaļ? (kur un kad) tad kad viss saiet pilnīgā dēlī Cik bieži Tu, mēneša laikā, brauc ar sabiedrisko transportu? katru darbadienu uz skolu Bieži kritizē citus? jā Esi kādreiz iemīlējies? nē, bet ieķērusies gan Tu labāk izvēlētos morālās vai fiziskās sāpes? man kaut kā ne viena no iespējām nešķie īpaši vilinoša Kā tu labāk mirtu-Nošaujoties vai noslīkstot? nošaujoties kam būtu jānotiek, lai tu nogainātu cilvēku(izņemot pašaizsardzību)? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? -- Negribētu. Bez saules.
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? -- Griķus. Ko tu nekad nedarītu? -- Neizdarītu pašnāvību. Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? -- Jābūt karam. Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? -- Jaunas Ziemassvētku lampiņas. Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? -- Izdarīt labu darbu. Kas ir labāks? -- Es. No kā tu nekad neatteiktos? -- Oranža. Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? -- Prasta. Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? -- Kaut tev izdotos. Vai tu esi romantiska vai tomēr perversa? -- Nē. Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? -- Nē. Kāds ir tavs mīļākais saldējums? -- šokolādes-ķiršu, šokolādes ar gabaliņiem. Kā plāno sagaidīt jauno gadu? -- Mājās ar draudzeni. Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? -- Ir. Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)? -- Prāta Vētra. Vai esi māņticīga? -- Jā. Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? -- Žanna D'arka. Skaistākais ko šodien redzēji? -- Prieks. Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? -- Lapzemē. Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? -- last.FM Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? -- Rudens kā rudens. Kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? -- Nepastāvība. Notikums / lieta / cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi? -- avārija / dators / JānisE. Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi? -- Piereģistrējusies. Vai tev patīk Greenday? -- Nē. Tev ir gadījies krist no kāpnēm? -- Ir. Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? -- 29. Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? -- Volejbols un futbols. Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? -- Kā tev iet? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? -- Vasara un ziema, jo dzimšanas diena un vārda diena, jo saule un sniegs, jo brīvdienas un brīvdienas. Kā tu vērtē gejus un lezbietes? -- Nevērtēju. Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? -- Rudmate. Garlaicīgākais priekšmets? -- Skolā? Kultūras vēsture un psiholoģija. ko tev patīk darīt ziemas vakaros? -- būt zem segas, dzerot tēju un ļaujot svecēm degt, līdz izdziest. ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? -- Brāli. Baidies nomirt? -- Nē. Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? -- Ir. Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? -- Ne vienmēr. Nevienam vienmēr nav. Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? -- Esmu jau. Tev patīk tava dzīve? -- Ja man nepatiktu, tad es nedzīvotu. Tev patīk senā mūzika? -- Man patīk Rejs Čārlzs un Luis Ārmstrongs. Tev patīk, kad ārā ir -25? -- Tad ir ziema. Mīļākā filma? Mīļākā? -- City Of Angels. Jā. Mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? -- Varbūt, nezinu. Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? -- Jo ir mans laiks dzīvot. Kas tevi iedvesmo? -- Debesis un mūzika. Kas tavuprāt ir mīlestība? -- Patīkamas sajūtas. Kāpēc vajadzīgs naids? -- Kurš teicis, ka vajadzīgs? ko tu visvairāk nožēlo? -- Piereģistrēšanos. Stulbs jautājums? -- Stulba atbilde. Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? -- Aizmirst. Cik mirkļu ir mūžībā? -- Viens. Vai tu proti svilpot? -- Nē. Kā var noviltot ārsta zīmi? -- Jau lietotai pārlabot datumu. Kas cilvēkus padara par slepkavām? -- Nauda. Kas tu esi pēc horoskopa? -- Vēzis. Ko tu pēdējoreiz sapņoji? -- Šonakt bija par skolu. Tev ir brāļi vai māsas? -- Man ir. Tu lasi avīzes? -- Jā. Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām?Nav, bet man patīk šis - Visstiprākais ir tas, kuram bailes ir vislielākās. Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu? -- Nē Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? -- Nē, es zinu. Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes?/morāli vai fiziski. -- Kad mani cēla uz nestuvēm / nav. Ko tu labāk gribi zināt? -- Es jau tā zinu par daudz. Cik procentu kakao satura, tavuprāt, jābūt garšīgā šokolādē? -- 88%. Cik ilgi jāmeklē īstā mīlestība? -- Pasaki, ka negribi atrast - uzreiz atradīsi. Vai tu mācētu nomainīt durvju slēdzeni? -- Jā. Savdabīgs dzīves krustpunkts, kad pavēries atpakaļ? (kur un kad) -- 28.12.2005. mājās imo. Cik bieži Tu, mēneša laikā, brauc ar sabiedrisko transportu? -- Katru darba dienu uz skolu, dažkārt arī atpakaļ. Brīvdienās parasti ar kājām. Btw, atkarīgs no mēneša ilguma. Bieži kritizē citus? -- Cenšos to nedarīt, bet, jā. Bieži. Esi kādreiz iemīlējies? -- Jā. Tu labāk izvēlētos morālās vai fiziskās sāpes? -- Fiziskas. Kā tu labāk mirtu-Nošaujoties vai noslīkstot? -- Slīkstot. Kam būtu jānotiek, lai tu nogainātu cilvēku(izņemot pašaizsardzību)? -- Karam. Cik sniegpārslu nokrīt tev uz sejas gada laikā? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Citāts no Narciss:
CITĀTS Bez kā tu negribētu dzīvot? bez dzīvotgribas. Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? nogaršotu visu iespējamo (ēdamu natūrlich) Ko tu nekad nedarītu? neaizvainotu invalīdu. Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? man būtu jākļūst par vīrieti. Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? Ziemassvētku svētlaimi. Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? man nepatīk šis jautājums. Kas ir labāks? tas, kas lielāks No kā tu nekad neatteiktos? no materiālām vērtībām Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? rēbuss Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? jaukākais? hmm. Vai tu esi romantiska vai tomēr perversa? drīzāk romantiska. Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? protams. Kāds ir tavs mīļākais saldējums? šokolādes ar gabaliņiem Kā plāno sagaidīt jauno gadu? nu ar ģimeni. Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? nav. bet es ļoti skumu "A walk to remember" Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)? Naktsvēlme Vai esi māņticīga? pavisam nedaudz Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? tas ```` Robespjērs Skaistākais ko šodien redzēji? rudens drūmais drēgnais vakars. Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? piedod. Latvijā. Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? šī. Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? depresija. Kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? noslēgtība. Notikums / lieta / cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi? es pati. Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi? nenāk prātā. Vai tev patīk Greenday? jā. Tev ir gadījies krist no kāpnēm? man ir gadījies atdauzīt galvu pret betona kāpnēm. Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? 53 vai arī 54 Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? vieglatlētika Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? man ir vieta debesīs? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? pavasaris (trūkst vārdu, ir emocijas ) Kā tu vērtē gejus un lezbietes? neitrāli. Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? tumšmatains. Garlaicīgākais priekšmets? goda sardze. ko tev patīk darīt ziemas vakaros? siltums.tēja.čības.grāmata. ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? mazo brālīti. Baidies nomirt? nevisai. Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? ir. Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? pārsvarā. Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? man apkārt neviens necieš. Tev patīk tava dzīve? riebjas, ļoti, pē. tev patīk senā mūzika? klasiskā? Mocarts? jā. Tev patīk, kad ārā ir -25? ja es esmu iekšā - jā. mīļākā filma? mīļākā? Operas spoks. mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? nē. Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? neatbildēšu. Kas tevi iedvesmo? gandrīz viss. Kas tavuprāt ir mīlestība? kaut kas plašs, sāpīgs, skaists, mistisks un ne tāds, kādu es to redzu no malas. Kāpēc vajadzīgs naids? nav vajadzīgs. ko tu visvairāk nožēlo? ka esmu nesabiedriska. Stulbs jautājums? jā. Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? neiejūtība Cik mirkļu ir mūžībā? nesaskaitāmi daudz. Vai tu proti svilpot? jā. Kā var noviltot ārsta zīmi? neesmu mēģinājusi, nevaru līdzēt. Kas cilvēkus padara par slepkavām? nauda un mīlestības trūkums. Kas tu esi pēc horoskopa? Strēlnieks Ko tu pēdējoreiz sapņoji? par bezsakaru pamestā slimnīcā, ar šaurām ieejām. Tev ir brāļi vai māsas? ir. daudz. māsu nav. Tu lasi avīzes? nē. Tev mīļākais citāts no kāda no taviem draugiem vai paziņām? ir. Vai tu aizraujies ar aforismu lasīšanu? nemaz. Vai Tu kādreiz esi domājis par to kapēc Tevi vispār radīja? droši vien nejauši radījos. Kad par ko un cik ilgi tu esi jutis vislielākās sāpes? klusēšu. Ko tu labāk gribi zināt? to, ko būtu vērts zināt. Cik procentu kakao satura, tavuprāt, jābūt garšīgā šokolādē? vienalga. Cik ilgi jāmeklē īstā mīlestība? jo vairāk gribēsi, jo ilgāk meklēsi. tāpat arī ja negribēsi - neatradīsi. Vai tu mācētu nomainīt durvju slēdzeni? iespējams. Savdabīgs dzīves krustpunkts, kad pavēries atpakaļ? (kur un kad) bieži. visur. Cik bieži Tu, mēneša laikā, brauc ar sabiedrisko transportu? katru darbadienu. Bieži kritizē citus? jā ļoti. un sevi arī. Esi kādreiz iemīlējies? gribētos teikt nē. laikam jau - jā. Tu labāk izvēlētos morālās vai fiziskās sāpes? fiziskās. Kā tu labāk mirtu-Nošaujoties vai noslīkstot? nejauši noslīkstot, nošaujoties piespiedu kārtā. Kam būtu jānotiek, lai tu nogainātu cilvēku(izņemot pašaizsardzību)? ienaidam, atriebes kārei. Cik sniegpārslu nokrīt tev uz sejas gada laikā? neskaitāmi daudz. Cik tu maksā? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 14:58 |