![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.04 Kur: Riga ![]() |
Īss raksturijums :
Jūs esat 5 10 cietumnieki, kas ir nokļuvuši Losandzelošas stingrā režīma cietumā. Jums visiem palēnām pienāk izlaišanas laiks un, tamdēļ, lai to saaīsinātu, jums tiek piedāvāta iespēja pastrādāt, kāda pussagruvušā, vecā viesnīcā Ņujorkā, kur jūs visu sakārtosiet un tālāk tiks doti rīkojumi, bet ierodoties viesnīcā jūs neesat diezko sajūsmināti. Godīgi sakot, jūs esat šokā, neko tādu nebijāt gaiidijuši. Viesnīca izskatās pēc kanalizācijas notekas, kura ir pamesta jau vairākus gadus. Viss ir klāts aiz zirnekļtīkliem ,skraida žurkas, prusaki un smird. Jā jums tas vis būs jāsaved kārtībā un jadzīvo šeit vesels mēnesis, taču jau pirmajā naktī šeit sākt notikt pagalam dīvainas lietas Viesnīca: Šādi izskatās no ārpuses : (IMG:http://www.horrorchannel.com/img/story/cs-bullock.jpg) viesnīcas gaiteņi: (IMG:http://www.kapstadt.org/images/articles/urlaubsbilder-fotos-kapstadt/abandoned-house-g.jpg) vēlāk uzzimēšu karti, lai vieglāk orientēties un mēģināšu atrast arī noteiktu telpu izskatus, bet doma ir uztverta Viesnīcas vēsture: Pirms gadiem 70 šī bija viena no Ņujorkas smalkākajām un dārgākajām viesnīcām Savage garden ,kur apgrozijās Ņujorkas un citu vietu augstākie slāņi. Visiem labi zināms, ka viensīcas īpašnieks Fransuā Ženē( francūzis) bija iesaistījies nelikumīgās darīšanās un viņam bija daudz ienaidnieku. Tas arī tika manīts, kad pēc 7 gadu viesnīcas uzplaukuma laikos Ziemassvētku balles laikā tika aizdedzināta slavenā Savage garden, tas bija viens no spilgtākajiem ugunsgrēkiem Ņujorkā un par to zināja visa Eiropa. Bija daudz cietušo, viesnīca nenodega līdz pamatiem, to izdevās glābt. Pēc ugunsġrēka dzēšanas sākās aktīva Fransuā Ženē meklēšana pa visu viesnīcu un visbeidzot to atrada pašā augstākajā stāvā pakārtu savā kabinetā. Protams radās problēmas sakarā ar pussagruvušās viesnīcas pārmantošanu un tika meklēta Fransuā ģimene, diemžēl tā arī tika atrasta noglināta savā villā Malibu piekrastē. Gan pie Fransuā, gan pie viņa ģimenes tika atstātas divas vienādas zīmītes ar neizskaidrojamiem simboliem un tekstu franču valodā, kas tika angliski pārtulkots Un tas vis dēļ tavas spītības.... un vēlreiz sekoja tie paši simboli, taču šoreiz priekšā tiem bij uzrakstīts skaitlis 4. Tā arī viesnīcai nevarēja atrast mantiniekus, un toreiz tik slavenā Savage garden spokojās tagad jau neapdzīvotā Ņujorkas ielā, kur pat klaidoņi nemājoja, jo tika dzirdējuši baumas, kas tur notiek ..... Spēles gaita : Tātad jūs ieradīsieties viesnīca un jūs sagaidīs veca tantiņa, kas te par spīti visam dzīvo šajā ēkā, jo palikusi uzticīga šai vietai bijusī Savage garden administratore. Viņa jums ierādīs telpas un pastāstīs vēl smalkāk par viesnīcas vēsturi. Jums par palīgu būs arī velviena ģide vienīgā izdzīvojusī viesnīcas apkopēja( kas starpcitu būs viena no dalībniekiem ) . Jūs iekārtosieties viesnīcā un par pārējo es , kā būdama GM par visu par parūpēšos un apsolu, ka nelikšu jums garlaikoties. Galvenais, lai jūs būtu aktīvi ! Dalībnieki: *5 10cietumnieki *1 mājkalpotāja ( šī būs ļoti specifiska loma, jo šeit jums būs jādarbojas pilnīgi saskaņā ar GM.Šis būs vienīgais dalībieks, kurš zinās puslīdz manu stradēģiju un visu pārējo, tamdēļ šim cilvēkam būs jābūt ļoti aktīvam, jo patstāvīgi mēs sazināsimies pa PZ un es teikšu ,kas un kā.Protams tas nenozīme, ka būs jārīkojas pilnīgi kā es teikšu, taču no ceļa noiet nevarēs, jo atceraties, jūs NEESAT cietumnieku pusē ) Anketa cietumniekiem: Vārds, Uzvārds: Vecums: Īss bio(+ģimene) Noziegums dēļ, kura nokļuvāt cietumā: Cietumā piespraistais laiks un cik jau esat nosēdējuši: Bilde(obligāti) Raksturs: mājkalpotājas anketa: Vārds, Uzvārds: Vecums: Cik ilgi strādāja hotelī: Bio: Raksturs Mājkalpotājas anketu lūdzu sūtīt pa PZ, taču cietumnieku tepatās. Kad būšu apstirpinājusi anketu vai arī būsiet izlabojuši kļūdas, kuras es pateikšu iepostosiet vēlreiz anketu ar sarkaniem burtiem! Tas , lai vieglāk pēctam būtu orientētēties un atrast svarīgāko (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Kā arī jums tiks katram piedēvētas maģiskās spējas, jo bez tām jums tur neiztikt, taču tās es ptieikšanās beigās sadalīšu, lai būtu interesantāk un nebūtu nez kādi supervaroņi. Paldies un ceru uz sadarbību (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
Gabriela paskatījās uz Šiku Atmet gan to pīpēšanu, tas manuprāt ir pretīgi. Viņa sacīja nedaudz aizdomādamās, žozefīnei viņa neko neteica, tikai ar skatienu pārskatīja telpas. Ak, dievs, kur es esmu iekūlusies, būtu labāk palikusi tur kur saule neiespīd vēl pāris mēnešus un miers. Es šeit jūtos bezspēcīga, maza, naiva meitene. Gabijai pat pašai nemanot no pēkšņā uztraukuma bija cēlusies temperatūra, šķiet viņa tik spēcīgi baidījās no tā, ka atkal varētu izgāzties, ka ķermenis izstrādāja aizsargfunkciju, pēkšņu drudzi. Meitenei bija šausmīgi auksti un viņa trīcēja, bet sakodusi zobus Gabriela kā cīnītāja centās sevi nomierināt un neļaut nevienam pamanīt kas ar viņu notiek, kur nu vēl uzzināt drudža iemeslu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.06 Kur: sapņu pasaule,sakultā ar realitāti ![]() |
"To ko tu tur esi uzrakstiji es varētu saprast ja man būtu mans plaukstas dator ,bet tā kā tā nav man vajadzētu vairākas stundas, lai to izlaustu ,bet tevis dēl saldumiņ laiku tērēt nav vērts "Artēmija noteica vienkārši un bez jebkādām emocijām
"šīfru esi sastādijis tu pats ,varu derēt uz savu datoru ka policija to neatšifrēja ,ko nu tur neviens nav studējis pie prof.Antonijo!"viņa nosmēja |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.05 Kur: Dziļi savos skaistākajos sapņos. ![]() |
Varbūt beigsiet flirtēt, jūs tur? Artēmij un Denn? Nikola iesaucās, jo juta, ka viņai netiek veltīta nekāda uzmanība. Ir svarīgākas lietas... un kāpēc lai man būtu bail no žurkām? Tikai vēlos zināt, kādi ir apstākļi- ja te nedzīvo par žurkas, tad kas gan... viņa aprāvās. Žozefīne, vai kāda tur tā kalponīte, gan dzīvoja... Galu galā, tu pati teici, ka ir labi uzzināt visu iespējamo par vietu, kur nākas apmesties.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.06 Kur: sapņu pasaule,sakultā ar realitāti ![]() |
Artēmija uzsmaidija viņai un klusi nočukstēja "Necitē mani uz labu nevadīs un ja tev vajaga Dennu ,ņem ,dāvinu vari ar viņu ņemties un darīt ko gribi ar pabirām sakaros neielaižos!"
" kad mums šeit visu izrādīs ?" Artēmija pievērsās citiem |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Flirtēt? Es nezinu no kurienes esi kaut ko tādu rāvusi, tas jau būtu lāsts kaut kāds. Dens pretīgumā noteica un pamāja Artēmijai, lai atdod blociņu. Apskatīji, pārliecinājies, kas tur ir raktīts, tagad atdod. Puiša balsī varēja just stingrumu, ja viņa neatdos ar labu, viņš to mierīgi iegūs ar varu. Tavs dārgumiņš Antonio reiz jau centās ar šo, te... Viņš norādīja uz blociņā rakstīto, ... sadraudzēties, bet cik atceros viņam nekas neizdevās jeb nobijās no sekām, kas atklājot to, ka viņš zin šifrējumu, viņu ātri vien novāktu. Puisis indīgi turpināja, un saprotams, ka bez sava datoriņa tu neko nevari izdarīt, nebrīnītos, ka tur būtu pat ierakstīts cikos tev jāiet uz toleti.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.04 Kur: Riga ![]() |
-Man , škiet, kås un kā notika ar viesnīcu jums sen tika izstāstīts -
Žozefīne , kā par brīnumu mainīja toni un skarbi sacīja, jo vienkārši negribēja atkal uzjumdīt vecās sāpes - Un runājot, kas jūs te apsargās...em..apsargi nē....kas cits...kas pavisam cits - Viņi viltīgi paskatijās un nosmīnēja - Un tātad ķersimies pie lietas ! Taka lielāka daļa istabiņu ir aizbrukušas, nepietiekamu vietu dēļ jums būs jādzīvo pa divi vai pat 3 . - - Ticiet man pēctam jūs pateiksieties, ka liku dzīvot vairakiem vienā istabiņā nevis vieniem pašiem - Šo teikumu viņa apteica pavisam klusi un aizdomīgi. OOC: Ev_angel neizmanto sarkano krāsu. visas citas tikai ne sarkano. Visl;abkā to ko visi vai zaļu,brūnu ko tml. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
-Bet man šķiet, ka nē jūs kaut ko noklusējat un tas ne pavisam nav godīgi pret mums visiem apkār esošajiem...Akselā atkal pamodās spējas darboties un iebilst.- ja jau viesnīcā istabiņas ir aizbirušas un vispār, ja jau viesnīca ir tik sliktā stāvoklī, tad kāda velna pēc mums vispār šeit jāmēģina ko savest kārtībā? Vai nav vienkāršak visu šo viesnīcu nolīdzināt līdz ar zemi? Akselam radās pavisam vienkārš jautājums un viņš gribēja uz to saņemt jautājumu. tajā brīdī jauno vīrieti neinteresēja nekas no tā, kas notika apkārt. Ja kaut kas bija jādara viņš nebaidījās no darba, bet tikai, ja zināja, ka jādara kaut kas patiešām jēdzīgi svarīgs. Un viņam bija vienalga ar ko un cik ilgi un pa cik būs jādzīvo kopā. Bija nepieciešama tikai un vienīgi informācija
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
Gabriela cik nu uzmanīgi spēja uzklausīja žozefīni nedaudz pievērusi acis, atkal tās atvērusi Gabija jutās nedaudz labāk, bet tikai nedaudz jo aukstie šermuļi kas skrēja turp un atpakaļ nerimās. Viņa iepleta acis un saspieda Šikamaru roku pati to nemazam nepamanīdama, plauksta bija mikla, sasvīdusi un ledus auksta, bet Gabriela nelikās to manam.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es jums pačukstēšu noslēpumu... Žozefīne nočukstēja itkā baidīdamās, ka kāds izdzirdēs
- Mes ...es... ( šo vārdu vel klusāk pateica) vēlos šo viesnīcu atjaunot! Un viena es to nespētu paveikt - - Meitēn, vai tev vis kārtībā?-Žozefīne pamanīja, izaicinošo blondīni, kas neizskatijas diezko vesele |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
-tātad atjaunot...Alekss domīgi pie sevis kaut gan diezgan skaļi noteica. Es nedomāju, ka cietumnieki jums ir viss labākais palīglīdzeklis atjaunošanā. Galu galā mēs neesam uzticami cilvēki, lai kā mums gribētu uzticēties un tāpēc es nesaprotu kāpeč tieši mēs? Kāpēc ne algoti darbinieki, kas to visu izdarīs daudz ātrāk un kvalitatīvāk...
Aksels jau bija nomierinājies, bet viņu vienalga interesēja šie jautājumi un galu galā šķiet, ka viņš bija vienīgais, kas uzdrošinājās tos uzdot. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā, protams ar mani viss ir vislabākajā kārtībā. Gabriela atbildēja cik ātri vien varēdama baidoties, ka varēs izdzirdēt to, ka viņa trīc un dreb. Gabija jutās kā gatavā muļķe, tikai dēļ kaut kādas smieklīgas nejēdzības viņa te taisījās uztaisīt scēnu. Ko gan teiktu visi pārējie ieslodzītie ja uzzinātu, ka no uztrukuma Gabrielai ir piemeties drudzis un viņa deg elles ugunīs. Jauniete noskurinājās un uzsmaidīja Žozefīnei izteikti samākslotu smaidu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Kāpēc man būtu jāmaksā nauda, ja ir tādi kā jus, kas pienākuma pēc izdarīs to bezmaksas ? - Žozefīne negribēja aizvainot esošos, bet tomēr...tā bj taisnība
- Pietam.. daudzi baidās pat šai viesnīcai tuvoties, kur nu vēl...wai-- Žozefīne aizdomīgi iesāka un, tad pati saprata, ka par daudz izpļurkstējusies. Viņa speciāli gribēja ieslodzitos, kuri pietiekami daudz laika būtu pavadijuši ieslodzījuma un nezin ,ask tiek runāts par šo nolā.... par šo ēku. - Pati vainīga - Žozefīne vienaldzīgi sacija. Viņa redzēja, ka vis nav kārtībā, taču ja meitene nevēlējas palīdzību pret viņas gribu neko darīt nevarēja. Šo rakstu rediģēja maksligais_intelekts*: 27.11.2006 00:39 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Nelaimes gadījumā nebūs tiesas darbi, jo kuram tad vajag noziedziniekus. Dens papildināja sievietes teikto, puisis bija jau paņēmis somu un tagad no tā izvilka pulksteni, to uzlikdams uz rokas. Kad mēs varēsim apskatīt savas istabas? Puisis nepacēlis acis no pulksteņa, uzdeva jautājumu Žozefīnei.
Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 27.11.2006 00:42 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lai nu tā būtu. Nočukstēja Gabriela un gaidīja ko atbildēs žozefīne, jauniete gribēja zināt kādā čūsku midzenī viņiem būs jādzīvo. Viņa atkal uz mirkli aizvēra acis lai atkārtoti tās atvērtu un pievērstos mājā dzīvojošajai dāmai.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Baidās tuvoties? tas bija vienīgais par ko aksels tajā uz doto momentu bŗīdī iedomājaš, bet arī ne vairāk. vairāk viņam jautājumu pie šis pavecās kudzītes nebija, ja nu vienīgi...jūs nebaidaties, ka mēs varam aizbēgt? viņš piepeši pajautāja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Ticiet man tas nenotiks - Žozefīne ieķiķinājās saprastama, ka šiem cilvekiem ne par ko nav ne jausmas...un tas iet tikai par labu
- Un tātad ķersimies klāt istabiņu aplūkošanai - Žozefīne steidzīgi sacīja, lai neapstātos pie iepriekšteiktā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Puisis piecēlās no krēsla un izstaipījās. Bija jau laiks. Dens uzmeta somu uz pleca un bija gatavs aplūkot savu jauno mājvietu.
Ejot garām Artēmijai ar veiklu kustību tika atgūts blociņš. Šo es paturēšu. Viņš pavēcināja viņai deguna priekšā blociņu un iebāza to kabatā, nostājās priekšā Žozefīnei. Mēs reiz varam kustēt? Puisis nepacietīgi jautāja. Iemeslu kādēļ viņi nevarēs tikt prom, viņš atlika pārdomāt uz vēlāku laiku. Nepabeigti vārdi, divdomīgi teksti- to labāk bija pārdomāt klusumā un vienatnē, vēl pie tam viņu māca aizdomas, ka labāk neuzzināt atbildi, uz Aksela jautājumu. Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 27.11.2006 00:59 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Paturi droši!"Artēmija smīķnādama noteica un sāka raiti soļot līdzi pārējiem .
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Šikamaru pasmaidīja. jā, es jau cenšos atmest. viņš klausījās ko runā Žozefīne, un tad sajutis, ka Gabija sagrābj viņa roku, kura bija auksta, mikla un vēl tāda, paskatījās uz meiteni. Paklau, tev viss kārtībā? Tu neizskaties īsti labi. Tev nav temperatūra vai kas tāds? puisis mazliet uztraucies jautāja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es jau teicu, viss ir vislabākajā kārtībā. Gabriela klusi un diezgan vārgi atbildēja un sekoja visiem meklējot savas istabas. Viņa atlaida Šikamaru roku un diezgan lēni gāja tālāk. Šķiet temperatūra cēlās, bet drudzis vai nu mitējās vai kas...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 21:55 |