Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> GP parodijdublējums
ils
iesūtīt 23.10.2003 13:01
Raksts #1

Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas
Grupas ikona

Grupa: Dienas Pareģis
Pievienojās: 29.07.03
Kur: Rīga
Dienas Pareģis 2009

Krievijā pats populārākais video un DVD filmu tulkotājs ir Dmitrijs Pučkovs, kas pazīstams ar niku Goblin. Viņa garadarbs ir arī abu „Gredzena pavēlnieku” filmu tulkojums „na jazike bratkov”. Ieskatam iztulkoju anotāciju 2. filmai „Aizrautie torņi”, kas publicēta avīzes „EN” pēdējā numurā, tur ir arī plašs raksts un intervija ar viņu.
Bijušais Mordovas inteliģents Plikais ved uz savu mazo dzimteni ļaundarīgā gredzena nesēju Fjodoru Sumkinu un viņa draugu Seņu Gandžubasu.
Agronoms, Givi un Logovazs turpina dzīties pakaļ pedofilu bandai no pirmās sērijas.
Sarumjans, Vasermana dēls un Saurona „šestjorka”, veic agresiju pret Neatkarīgo Rohlandi (oriģinālā – „Nezaļežna Rohļaņdija”). Draudošo briesmu priekšā nodzēries atamans Boriss pieņem lēmumu ar visu kolhozu pārcelties uz „daču” (vasarnīcu).
Lai palīdzētu vasarniekiem cīniņā, atvelkas Saša Belijs (Baltais) ar savu brigādi un elfu strēlnieku aizsargu nodaļa „Baltās zeķubikses.”
Pučkova tulkojumā minētā pedofilu banda ir orki, kuru apzīmēšanai citur viņš lieto vārdu „urki”, bet Saurons ir noziedznieks, kas atgriezies pēc ilga termiņa atsēdēšanas.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
4 Lapas V  « < 2 3 4  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (60 - 70)
Shadowstalker
iesūtīt 12.01.2005 00:26
Raksts #61

Acīgais ex-mods

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.06.04
Kur: Dark Dark Forest
Mods 2007

Es arī par Gredzena Caurumu smējos tā, ka gandrīz neizdzīvoju skābekļa trūkuma dēļ. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Stulbības un ākstīšanās vienmēr ir smieklīgāka par nopietnām lietām, tāpēc arī ātrāk izķer. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Riggi
iesūtīt 15.01.2005 12:24
Raksts #62

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 29.09.04

Vai dieniņ, šitā norēcos- noskatījos "Bomža atgriešanos". Tur bija pilnīgi ģeniāla vieta - Gollumu, Goblinaprāt, atveido F. Kirkorovs, šis uzņemšanas laikā mēģina padziedāt to drausmīgo dzismu "zaika moja," konstatē, ka bez fonogrammas nekas nesanāk, tad vismaz iemēģinās Otello un Dezdemonas dialogu (vieta, kur labais Gollums ar slikto strīdas). Dialogs sanācis vienkārši ģeniāls.

+Citēt rakstu
asazy
iesūtīt 16.01.2005 16:19
Raksts #63

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 16.01.05

CITĀTS(new_zealand @ 24.11.2003 22:07)
Es alktin alkstu redzēt šos gabalus...Varbūt kāds var dot ziņu, kā viegli un ātri pie kaut kā tāda tikt?
*

visas manis redzētās parodijas ir foršas, bet šī sit pušu visu!!!!

+Citēt rakstu
Nulukkizdin
iesūtīt 27.01.2005 11:09
Raksts #64

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Izraidītie
Pievienojās: 29.05.04
Kur: Rīga

Nu tad beidzot dabūju to brīnumu (Bomža atgriešanās).. un teiksim tā, pirmās divas daļas Goblinam bija labāk izdevušās.. Kaut gan patiesībā jau to var saprast - labākais Goblina parodijās ir personu dialogi, bet tieši dialogu trešajā daļā ir vismazāk..

Šo rakstu rediģēja Nulukkizdin: 27.01.2005 11:10

+Citēt rakstu
Kill and Ded
iesūtīt 18.02.2005 21:38
Raksts #65

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 09.10.04
Kur: Starp četrām sienām

Ei Tu Nost!-Neko Tik Smiekliigu veel nebiiju lasiijis nee zinu ka Orki ir riktiigi kroplji bet Pedofiili nu gan man tas bij atklaajums un Sorons Seedeejis to Gribeetu uzzinaat!-(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Bet Visvairaak es mazliet nesapratu kurshj no varonjiem I domaats tas Boriss-Aaa laikam sapratu Boriss -Teodens Bet Shjitais gan ir-Agronoms

+Citēt rakstu
Seila
iesūtīt 13.03.2005 15:03
Raksts #66

Uzlauž lāstus Gringotu bankā

Grupa: HPētnieki
Pievienojās: 19.10.04
Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus
Tulks 2009

Cik atceros redzēju abas filmas jau diezgan pasen un man ļoti patika.!. tāpēc, ka citāti bija salikti no dažādām citām slavenām filmām un grāmatām un mūzika ari bija ievietota īstajās vietās...Vienā v;ardā klasiski laba parodija (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

+Citēt rakstu
Nestors Grems
iesūtīt 14.03.2005 10:40
Raksts #67

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 07.08.04

Jā pēc šitām filmām dzīve ķluva jautrāka, ilgi klasē mēs varējām par tām spriest. Man ptikās viens citāts " kanapļa tože ģeriva, toļka jei ņedajot virasti"(kaņepes arī ir koki, tikai tām neļauj izaugt)

+Citēt rakstu
Christina
iesūtīt 19.11.2006 20:55
Raksts #68

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 13.06.06
Kur: Kedās, atsaldē kājas.

vispar man zel ka neesmu to redzejusi,bet man zinamiem cilvekiem ir visas tris dalas...un jā!par tām kaņepēm man stāstija!
Lai gan parodijas neatzistu,tomer to gribetu redzet!

+Citēt rakstu
maichestera
iesūtīt 20.11.2006 22:46
Raksts #69

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 19.10.06
Kur: Ar fotoaparātu mežā.

Gredzena caurums man ne īpaši patika.Diezgan pastulbs,manuprāt..
Bet Goblina dublāža ir lieliska.Tā izsmējusies nebiju sen+nostaļģiskas atmiņas par bērnību,pusaudža laikiem un padomju filmām.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blushing.gif)
visas trīs daļas var dabūt DC++

+Citēt rakstu
Eriette
iesūtīt 21.11.2006 18:19
Raksts #70

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 30.09.06

CITĀTS
elfu strēlnieku aizsargu nodaļa „Baltās zeķubikses.”

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Rēcīgi

šito vajadzētu noskatīties... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Hēbe
iesūtīt 13.02.2007 15:19
Raksts #71

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 26.10.06
Kur: nektāra eiforijā

Esmu redzējusi tikai pirmo Goblina tulkoto GP daļu,bet ar vienu pilnīgi pietika,lai es pārsmietos līdz asarām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) . Īpaši patika Aragorna un Arvenas "romantiskā" saruna (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) . Teksti bija labi,bet mūzika gan krita uz nerviem!

+Citēt rakstu

4 Lapas V  « < 2 3 4
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 26.06.2025 01:00