![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 08.12.03 ![]() |
Nu, es, piemeeram izveeleetos Fredu un Džordžu Vīzlijus. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas tik buutu vareni un jautri izlasiit visus dvīņu stiķus un niķus! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Šo rakstu rediģēja Ljipa: 01.08.2004 21:34 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.05 Kur: he he tew aiz muguras! :) ![]() |
es gribeetu par malfoja dziivi... visu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ja nu atklaatos ka vinjsh iisteniibaa ir taads maigs tipinjsh... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: Vajadzību istabā ![]() |
CITĀTS par Dž. Potera skolas gadiem iepriekš rakstīju šo variantu, bet es tagad vairāk vēlētos, lai viņa uzraksta tādu grāmatu kā "cūkkārpas vēsture", kuru hermione ir izstudējusi no grāmatas vāka līdz otram vākam. būtu interesanti... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) * Elš kā suns *
Par Laupītājiem. Par Liliiiiiiiiiiiiiiiju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) (esmu nosvērts cilvēks) Tas ir tiiiiik interesanti (nosvērts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ) Man gan ar fikiem pietiek, bet Roulinga paliek Roulinga (vispār, viņa vīra uzvārdu nepieņēma? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ) Lai gan tomēr neticu,ka viņa to darīs. Bet nu aptauja paliek aptauja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.06.05 ![]() |
Es?par laupītājiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) tas būtu brīnišķīgi ja Dž. K. roulinga tiešām kaut ko par viņiem sarakstītu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Šo rakstu rediģēja laura2: 04.04.2006 19:48 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
Par Hermioni...neiznu...shkjiet ka buutu interesanti palasiit! Bet arii par dviiinjiem vareetu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
vinja vareetu uzrakstiit par visiem kautko peec paaris gadinjiem... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
Es gribētu, lai viņa uzraksta, par visiem, kas noticis pēc pāris gadiem. Vai arī varētu piemēram Freda & Džordža dienasgrāmatu vai ko tml. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Nezinu kāpēc, bet man personīgi vienmēr ir gribējies zināt, kas gan īsti noticis ar Strupu. Gribētos zināt kaut ko vairāk par viņa bērnību un vecākiem pie tam tas ir personāžs par kura dzīvi gribētos uzzināt daudz vairāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.06 ![]() |
es gan balsoju par visu Vīzliju ģimen,jo viņi visi riktīgi reāli it īpaši Rons, Freds un Džordž. Grāmata par Persiju gan būtu garlaicīga! Varētu aprakstīt Frede, Džordža nederbus un notikumus joku bodē. Par Ronu arī varētu daudzko interesantu, kā ne kā viņš baigi reālais džekiņš!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: Manchester, UK. ![]() |
Teicu- " Cits Variants ".
Veletos, lai sama uzraksta gramatu par Dumbledore bernibu. Gribas zinat kads vins bija mazins. Lol. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
Nu es gribētu par Hermioni&Drako (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) , laupītājiem, Fredu un Džordžu, nu var arī atsevišķi par Hermioni!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Domāju ka vislabāk būtu ja viņa rakstītu par dvīņiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Es gribētu, lai viņa uzrakstītu par visiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Nju teiksim hermii vecumaa:)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Mani jau sen interesē Cūkkārpas spoku vēsture (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) . Piemēram,Pīvza biogrāfija.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.07 Kur: pie datora un grāmatām Reģe 2008 ![]() |
Par kādu no Laupītājiem vai Liliju. Tiešām gribētu uzzināt, kā tad tur viņi pa skolu dzīvojās un kā tad Džeimsam ar Liliju viss sabīdījās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Es neuzskatu, ka rakstīt par kādu no HP būtu labs variants. Vai nu turpināt HP, vai nu neko. Jo, ja rakstītu kaut vai par vienu personāžu, neviļus būs jāpiespēlē arī citi.
To nepavisam nevajag, jo man tas liktos lieki, nudien. Tas liktu atcerēties visu HP, liktu cerēt, ka HP būs turpinājums. Īsāk sakot, mans variants ir nerakstīt ne par vienu no Harija Potera tēliem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
CITĀTS Freds un Džordžs Vīzliji Freda un Džordža piedzīvojumi.... to nu gan es gribētu noteikti palasīt.... viņiem tiešām vajag vairāk grāmatu kur izpausties.... jociņi viņiem ir ideāli piemēroti īso stāstu veidošanai.... |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
Nju amnuprat butu jauki ja vina uzrakstitu stastu pa abiem dviņu braļiem vizlijiem tas butu forsi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Es vienkārši gribētu, lai viņa turpinātu rakstīt Harija Potera grāmtas mūžīgi.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.06.2025 16:08 |