![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Kurš :blink: ?
EDIT (Godlberry, 08.04.04) Shajaa pavedienaa ir iepludinaats pavediens : vislabākais Šo rakstu rediģēja Goldberry: 08.04.2004 21:17 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.04 Kur: Savējā Valmiera ![]() |
Atraku savu veco postu šeit. Īsti jau domas nav mainījušās, bet nu virsplānā ir izvietojušies granāti Džeimss&Siruss [laupītāju laikā] pārāk ideāls komplektiņš xD.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.08.06 Kur: ciemos ![]() |
Mans miiljaakais varonis ir HP vinjsh ir interesans, skaists cilveecinjsh...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.06 Kur: Meklē pusgarās zeķes zem krēsla. ![]() |
Vai man vienmēr būs jasaka Dviņu vīzlija un ņirdzigā rona mazā skaistā māsiņa dzinnija.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.08.05 Kur: Turpat, kur parasti! ![]() |
Man vislabāk patīk Malfoji, abi divi, gan Lūcijs, gan Drako. Ok, arī Siriusam nav ne vainas, bet man tomēr patīk labāk patīk sliktie tēli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.07.05 ![]() |
Kur ta palika Freds Un Džordžs Vīzliji??!! Es par viņiem balsotu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Es te tā prātoju, vai šo jau esmu pildījusi vai nēē. Tad laikam jau nēē.
Bet nu watevā, dāā. Protams, mans Drako! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.08.06 Kur: Pie datora ![]() |
Siriuss protams
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
Nodevu savu balsi par Hermoni. Kāpēc? Hmmm...viņa māk inteliģenti runāt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Vispār patīk ar Vīzliju dvīņi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.06 Kur: Rīga ![]() |
Harijs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 13.02.06 Kur: Dēļu laivā uz grīdas ![]() |
Severus Strups - nu patīk man galēji riebīgi tēli, par kuriem nekas nav skaidrs, paītk grēcinieki un mocekļi. Patī pavecāki vīrieši ... un laikam jau Alans. Grāmatā es ļoti cītīgi sekoju līdzi Dumidora gaitām, vecais ģeķis!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.05 Kur: Rīga ![]() |
es nobalsoju par Hariju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) vispār Siriusam arī nav ne vainas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Mans mīļākais HP varonis ir Voldemorts! Es par viņu nobalsoju! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
vispār kāpec te nav Strupa?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.07.06 Kur: tepat ![]() |
es arii par voldinju... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
nju nobalsoju par Hariju. bet vispar man patik visa taa trijotne - Harijs, Hermione, Rons. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) vinji gramataa ir visbiezak notikushies (darbojushies, bijushi...) un taa... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) ari Malfojs un Siriuss man patika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.03 ![]() |
radas, ka esmu jau kkad sen nobalsojusi tik nezinu par ko! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
laikam jau Hermione un Siriuss.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Neatceros, kad būtu balsojis un par ko, bet tagad varu viennozīmīgi teikt - Dumidors. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
vislabāk man patīk Hermione...es un viņa esam savā ziņā līdzīgas... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.06 Kur: Dūmu kalna virsotne ![]() |
Es nobalsoju par Molfoju.Man viņš liekas viens no normālākajiem tēliem H.P (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.06 Kur: Visums,piena galaktika, saules sisteema, Zeme, eirāzija, eiropa, baltija, latvija, riiga, centrs, maaja, dziivoklis, istaba dators! ![]() |
akdies cik zheel ka nevar izveeleeties divus ;( es miilu gan hariju gan Dumidoru.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 23:14 |