Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Par metageimingu un rasu naidu
Inx
iesūtīt 09.08.2006 16:31
Raksts #1


child of the sky
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 31.10.03



Nuja. Man liekas, ka beidzot ir pienācis laiks vienam no svarīgākajiem jautājumiem. Un šis jautājums skan tā: kā lai es esmu pārliecināts par spēlētāju godīgumu un metageiminga nelietošanu, ja visas šīs spēles sakarā valdā TIK nenormāls iespringums, ka man ir sajūta, ka poligonā man katrs vampīrs gribēs pārkost rīkli tikai tāpēc vien, ka viņam nepatika kāds izteiciens, kas izskanējis pirms spēles? Tas gan laikam nav GMu kompetencē, bet ko par to teikt var paši spēlētāji?

Tas protams nav adresēts visiem vampīriem, jo to starpā ir cilvēki, kam es spēju uzticēties. Tomēr vampīru un dažu citu komandu rindās ir pāris cilvēki, kurus es varētu apzīmēt ar vārdiem "garantēta katastrofa" un "bumba ar laika degli". Un nezkāpēc man liekas, ka man ir tiesības nepiedzīvot dažādus nepamatotus, atriebības pilnus, tizlus izgājienus.

Man teiksim gribēsies vazāties riņķī pa poligonu un rakstīt dzejoļus, stāstīt cilvēkiem/vampīriem/rūķiem visādas lietas, dziedāt dziesmas, spēlēt ģitāru, visu ko tādu. Bet man no tā sāk palikt bail, jo mana sajūta saka priekšā, ka tikko es pietuvošos vampīru nometnei ar nodomu kaut ko jauku uzspēlēt, tā mani uzreiz uzbāzīs uz mieta.

Ko šīs situācijas labā var darīt?
iesaku arī pārrunāt un atrisināt vispārējas nesaskaņas, kā arī pavisam un galīgi nodefinēt ingame rasu attiecības, lai pēcāk ir vieglāk spēlēt.

Šo rakstu rediģēja Inx: 09.08.2006 16:37
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā


Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

 



RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 10.06.2024 22:42