![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.03 Kur: Baltimore Hospital for the Criminally Insane ![]() |
Es neesmu redzējsi, bet tā kā esmu lasījis, vajadzētu būt ROTK-am, kaujai pie Minas Tirith... Un Mordora ir vienos specefektos tīta, lai gan tie tā neizceļas...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Varu tikai pateikt to, ka, kad biju uz pirmizraadi pirmajai filmai. Prologs mani tik ļoti šokēja ar asvu iespaidīgumu, kas es domāju "Fantastiski! Fantastiski!" Bet otrās filmas sākumā, kad domāju, ka te nu gan mani negaida tāds pārdzīvojums, mirklī, kad turpinājās Gendalfa kritiens bezdibenī, filma atkal pamanījās mani lieliski šokēt. Pēc šāda aprēķina trešajai filmai vajadzētu mani pārsteigt vēl vairāk par spīti iepriekšējo filmu pieredzei.
Tomēr specefekti nav galvenais. Piemēram trešais Matrix, specefektiem vispārbagātākais ir galīgi nebaudāms gabals. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 08:13 |