![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Middle-earth ![]() |
Nju taa ... taakaa te naak iekshaa tie kas izlasiijushi FO... tie zina par to kas notikaas ar Siriusu ...
paac manaam domaam tas ir nezheeliigi un bez jeedziigi... Kaapee taa notikaas? Lai sarezhgjiitu Harijam dziivi ... taa jau smagi ar visu to Voldemorta padariishanu ... Un kaapeec ir taadas vietas, kur tik viegli jaaaiziet bojaa? KAAPEEC... es tam diez ko negribu ticeet |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
nee haris nav pelniijis satikties viraak ar siriusu tapeec ka vinnss mira harija deell un nejau to iemeslu deell kas bija mineeti graamataa bet taadeell ka vinnss neizmantoja spoguliiti idiots jau tajaa mirklii kad vinni runaaja ka jaasazinas ar siiriusu es domaaju ka harijs caur to runaas ar voldiju vai kaa tamliidziigi bet spoguliits taa ari neparaadiijaas vinnss ir atasgalva kaa var kautko taadu aizmisrst es nevaru un nevaru saprast kaadeell roulinga to vispaar ielika lai harijs ssestajaa graamataa gribeetu izdariit passnaaviibu vai un veel vai ir tik gruuti saprast ka no turienes neatgriezzas to taccu apstiprinaaja niks...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 03:26 |