![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.03 Kur: Baltimore Hospital for the Criminally Insane ![]() |
Es, personīgi uzskatu, ka lomu spēlēs varoņi ir visvareni (nepareizi) un vajadzētu ieviest izmaiņas (precīzāk, radīt) lomu spēļu noteikumos...
Lūdzu izteikt savu viedokli, kā arī sevis atbalstīto iespējamo reformu aprakstus... Jūsu GM, Mastero. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.03 Kur: Nogājis no ceļa uz Lorienu ![]() |
Balsoju par "nee". Noteikumi passi par sevi neko neatrisina. Manupraat lielais vairums izdossanaas atkariigs no speeles vadiitaaja. Ja taads ir. Ja taada nav vai arii ja vinnss ir pametis speeles pavedienu novaartaa, tad katram speeleetaajam atsevisskki jaadara, ko nu speej.
Kaa esmu ieveerojis, taa te arii notiek t.i. cik nu kuram ir fantaazijas un speejas veidot kaut kaadu staastu netrauceejot citiem un sadarbojoties, tik arii iznaak. Man pretenziju nav. Attieciibaa uz visvareniibu jaasaka, ka atkal jau viss atkariigs no vadiitaaja un to cik "varenus" varonnus vinnss atllauj izveidot un to cik daudz ir gatavs iejaukties speeles gaitaa. Ja katras konkreetaas speeles pavediena uzsaaceejs buutu tik laipns un laiku pa laikam ieskatiitos savas speeles pavedienaa un savilktu galus kopaa, tad es buutu pavisam apmierinaats. Vispaar, nav ko gaidiit no foruma speeleem nezin ko. Sevisskki ar ne paaraak pieredzeejussiem speeleetaajiem. Manupraat visi tiek galaa tiiri labi. Bez tam, kurss tad gribees uznnemties veidot un uztureet tos uzlabotos noteikumus? Kuriem btw ir jaabuut saprotamiem pilniigam iesaaceejam. Kaadi passreizeejie noteikumi (pusliidz) ir. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 18:03 |