![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
Nu... Man arī gribas iesākt kādu pavedienu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tāpēc aizsākšu šito. Esmu viena no tiem, kas augstākminēto grāmatu ir lasījuši. un iesaku.
Šo rakstu rediģēja Alchemy: 01.03.2005 18:37 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Pie krieviem ir iznākušas vēl vismaz divas grāmatas, kas aizņēmušās no Roulingas potertēmu. Redzēju grāmatu veikalā, viena saucās "Larin Pjotr i fabrika volšebstva", otro nepiefiksēju. Tai pirmajai pat nosaukuma šrifts bija aizņēmies no HP un uz vāka bija apaļvaigu puisēna portrets, gluži Harijs kino, tikai bez rētas.
Savukārt, ukraiņu rakstnieks Harijs "Zahs" Zaharovičs Poters izdevis vismaz vēl vienu grāmatu - "Drakonologija", pūķzinības - tā teikt. Tur viņš savācis visu iespējamo par pūķiem folklorā un mitoloģijā, kā arī populārāko fantasy rakstnieku darbos. Darbs atgādina zooloģijas rokasgrāmatu. Šito gan es ņēmu un iegādājos, jo pēc horoskopa esmu Pūķis, neesmu līdzīgs, horoskopiem neticu, bet pūķi man patīk. Tāpat kā lauvas, tīģeri un dinozauri. Ja viņi dzīvo tur , kur cilvēkiem klāt netiek, lai jau dzīvo. Skaisti! E-he-he! Taņai Groterei jau ir uzcepta septītā grāmata - nupat redzēju grāmatu veikalos! Šo rakstu rediģēja Roviela: 28.05.2004 12:16 |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.05.2025 20:28 |