![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Middle-earth ![]() |
Nju taa ... taakaa te naak iekshaa tie kas izlasiijushi FO... tie zina par to kas notikaas ar Siriusu ...
paac manaam domaam tas ir nezheeliigi un bez jeedziigi... Kaapee taa notikaas? Lai sarezhgjiitu Harijam dziivi ... taa jau smagi ar visu to Voldemorta padariishanu ... Un kaapeec ir taadas vietas, kur tik viegli jaaaiziet bojaa? KAAPEEC... es tam diez ko negribu ticeet |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Iekopēšu to, kas par nāvi tika teikts Aimoo forumā:
Vinky: Esmu nonaakusi pie taa temata, kuru atceroties man asaras skrien aciis... Naave... un nomira... (vai es buushu pirmaa, kas sheit pasaka, kas nomirs?).. nomira... SIRIUSS!!!!! Viss bija labi... Viss bija tik perfekti... Siriuss un Vilksons... abi divi.... mani miiljaakie teeli... abi tik jauki, tik forshi.... un... she tev.... Siriuss nomira. Un vinjsh smaidiija. Un nomira! KAA TAA VAR? Tas ir cilveektiesiibu paarkaapums! Pret mani! Sorry, bet es esmu tieshaam sashutusi. Nevienu graamatu lasot man nav bijis taa. Es lasu... izlasu, ka Siriuss krita... tik leenu... un man rokas saaka triiceet. Domaaju, ka neraudaashu, bet... Raudaaaju liidz graamatas beigaam un veel tad shnjuksteeju. Es, ja runaajam atkaati, veel joprojaam nevaru noticeet, ka vinjsh ir miris. Ka vairs nebuus Siriusa, kura galva paraadaas ugunii tad, kad vinjsh grib parunaat ar Hariju. Taa nedriikst... taa nav labi.... Jaacelj protests - mees gribam atpakalj Siriusu! Vismaz es gribu... un daudzi citi. Un lai Roulinga piesargaas - ja vinja nogalinaas Siriusu, es uzzinaashu kur vinja dziivo... tad vinja redzees kaa ir nogaliot manus miiljaakos teelus. :: shnjukst :: Nikita: Njaa...tā ir. Es arī neesmu sajūsmā par to, ka Bleks nomira. Lai arī cik viņš pusaudža gados reizēm bija nelāgs, tomēr šitādu galu viņš pelnījis nebija. Tomēr, manuprāt, tur kaut kas nav tīrs. Tā arka, kurai viņš izkrita cauri, bija gaužām jocīga...un kad Harijs grāmatas beigās runāja ar Lunu, viņa izteicās visai mistiski. Varbūt mēs turpmākajās grāmatās vēl redzēsim kaut ko Sriusveidīgu. Vispār, ja Roulinga šitādā garā turpinās, iestāsies totāls labo varoņu trūkums... Vinky: Mjaa... ja Roulinga nogalinaas Vilksonu, tad es... :: vicina duuri pa gaisu :: Es ceru, ka mees redzeesim kaut ko Siriusveidiigu... bet varbuut nemaz neceru... kaut kaa tomeer riebiigi, ka nomirst un tad atgriezhas... eyedam: Man arī domas ap šito grozās vai Siriuss patiešām ir pilnīgi un galīgi beigts? Kā, jau Nikita teica, mēs praktiski neko nezinām par arku, kurā viņš iekrita. Viņa nāve bija vairāk mistiska nekā pārliecinoša. Vismaz tādam vientiesim kā man. Turklāt tā vien šķiet, ka Harijs ir vienīgais, kas ir izmisis un nobēdājies. Pārējie vairāk, šķiet, cenšas viņu mierināt. Varbūt no Harija kaut kas tiek slēpts? Tas ir, labāk, lai viņš nezina, kas notiek īstenībā. Vinky: Ja taa buus... iedomaajies kaa Harijs psihos!! Avardi: Siriusa naave tieshaam bija shokeejosha, nekad nedomaaju, ka vinjsh nomirs taa... Es domaaju, ka tas nebuus tik traki par cik es jau to zinaaju, bet tomeer skumji.... Sheit man radaas doma vai Roulinga nav kaada maniakene, kas pirms paaris gadiem bendeeja nost cilveekus dziivee... Atziishos, es ilgi neraudaaju, jo es veel joprojaam NETICU, ka Sirius ir miris.... Tas nevar buut! Nav ne liikja, ne beeru, nekaa... Vinjsh noteikti atgrieziisies... Es ceru... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 06:37 |