![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Kas notiks ar Voldemortu? Viņš mirs vai arī septītās grāmatas beigās nogalinās visus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) un pārņems visu pasauli savā varā?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
ex foruma administratore ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.03 ![]() |
Aha jaapiekriit - Voldemotrs ir tik ljauniigs ljaunais ljaunumteels, ka neko pielikt neko atnjemt - aciimredzemi vaidots peec taam labaakajaam ljauno teelu tradiicijaam - negliits, smaga beerniiba, veelas nogalinaat galveno labo teeelu, veelas nogalinaat arii visus citus labos teelus, shad un tad nogalina arii sliktos teelus, izvidojis sev kultu /naaveezhus/, ir tik ljauns ka vinju pat nobeigt nevar un vinja vaarda otraa dalja noziime naave. Arii raksturaa - tas ir truukumos saskataamas tipiski ljauno "dotumi" Voldemorts ir stiprs / bezmaz vai stipraakais " dziivais" burvis, vinjsh ir nenoliedzami arii gudrs vieniigaa probleema ir ne-taalredziiba - slitki izpaano notikumus liidz ar to jau 4 graamatu beigaas piedziivo zaudejumu. Plus veel vinjam paredzeeta naave (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Man liekas ka shis ir viens no teim kuru pat taa iisti zheel nav - uztasiits tik ljauniigs (nevis taa kaa smeagls kuru visliak zheel sameas pat ja vinjsh nejauks un ne taa kaa Zemvalds juniors kursh vienkaarshi bija veigli sajucis prataa), ka gribot negribot naakas vinju ierindot kategorijaa - ljauns liidz kaulam - ja vinjam taadi vispaa ir. Man gan patika tas teksts ko Voldemorts teic Filozofu akmens beigaas - nav runa par to kas ir labs vai kas ir ljauns - ir tikai vara un tie kas maak to izmantot - /es precizi netaceros bet doma aptuveni bija tada pati/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 06:51 |