![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Middle-earth ![]() |
Nju taa ... taakaa te naak iekshaa tie kas izlasiijushi FO... tie zina par to kas notikaas ar Siriusu ...
paac manaam domaam tas ir nezheeliigi un bez jeedziigi... Kaapee taa notikaas? Lai sarezhgjiitu Harijam dziivi ... taa jau smagi ar visu to Voldemorta padariishanu ... Un kaapeec ir taadas vietas, kur tik viegli jaaaiziet bojaa? KAAPEEC... es tam diez ko negribu ticeet |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.09.03 ![]() |
CITĀTS(Laereth @ 26.07.2003 23:07) Mani arī pārsteidza tas, cik bezpersoniski Roulinga attēloja Siriusa nāvi. Es sākumā pat neiebraucu, ka viņš ir domāts miris. Man gan nešķiet, ka tas bija uztasisīs bezpersoniski. tieši otrādi bija panakst tāds efekts kā dzīvē - kāds aiziet, bet tu netici un aiz katra stūra gaidi, kad viņš parādīsies. Un es līdz pat grāmatas beigām neticēju, ka viņš ir miris, noticēju tikai tad, kad to teica Dumidors, un tad pinkšķeju diezgan ilgi. Un kā tas nāk, ka ministrijas telpās atrodas eja uz viņpasauli? Kam tas? Arkai vel ir jābūt kādai nozīmei. P.S. Vilksons zinaja, kas tā par arku, tas bija skaidri saprotams. Šo rakstu rediģēja Nyniema: 12.12.2003 17:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 05:41 |