![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.03 Kur: The Beach ![]() |
Sheit raxtiet arii savas teorijas par to, kaa jums liekas, kas notiek ar cilveeku, kad vinjsh nomirst!!!
Kautkas liidziigs pavedienam par visumu, tikai par naavi!! - jaafantazee!!! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
ex foruma administratore ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.03 ![]() |
Senajaas kultuuraas bija savi iemsesli, kuru deelj vinji ticeeja tieshi tam - okiz dazhi bija visai banaali - nekaa labaaka kam ticeet arii nebija - redz ceriiba/doma - kaa n kuram ka tad kad cilveks nomirst tiek veerteets kadas vinjsh bijis un tad atkariibaa no taa paarsuutiits uz " pardiizi" vai "elli" - lai nu kaa arii akrtraa religjijaa taas vietas nosauktu cilveekus nedaudz kontroleeja - jo bija bieds - uusi slikts - cietiisi muuzhiigas cieshanas - buusi labs,goiigs - buusi muuzhiigi liamiigs, taapat arii kirstietismaa (okiz vairs ne senaa religjija bet lia nu buutu) ideja par to ka nebgie buus bagati u otradi - deva nelaimigajiem, nomociitajiem ljautinjiem ceriibu - zin bus labaak, pacietiishos un tad gan jau... Peecnaaves dziive paliidzeeja arii paliceejiem, jo gruuti pienjemt, ka labi cilveeki/vispaar civleeki nomirst un vis kas bijsi, viss ko vinji dariija ir veltiigs, pazudis- un viss taa vienkaarhsi beidzas- nekaa - to pienjemt ir ljoti gruti ( vareetu buut ka te arii redies muuzhsenais jautaajums ta kaapeec mees te vispaar mokamies un dziivojam). Taisniibas labad japieziimee ka me nav iisti parliecinaata ka shameejie saprata cik ilgi ilgst muuzhiiba un ari idiezvai musdienu sabiedriibas lielaakaa dalja to saprot (logjiski mani ieskaitot) bet tas ir cits staasts. Godiigi sakot skatoties uz senajaam civilizaacijaam no mana skatupunkta es visvairaak piekriitu Divupes idalogjijai - esi laimiig tepat, jo peec tam buus daudz sliktaak - nebuus nekas jo peec naaves ir muuzhiiga (atkal jau jeedzines muuzhiigs/a ) viemuljiiba un peleeciiba - buutiibaa nebuus nekas.
Šo rakstu rediģēja Goldberry: 09.12.2003 19:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 13:07 |