![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Lomu Spēle Pulkstenis!
Šī būs mana pirmā lomu spēle, un es ļoti ceru, ka es to spēšu novadīt līdz galam pietiekami aizraujošu lai neviens dalībnieks aiz garlaicības neatstātu spēli. Nu tātad, es būšu GM. Sižets: Draugu grupiņa (Latvijā un mūsdienās) (apmēram 6-7 cilvēki. Jums jābūt vecumā no 19-25 gadiem, jo jaunāki noteikti sadarītu muļķības pagātnē.) izgudro laika mašīnu un uztaisa to kā parastu rokas pulksteni. Draugi grib to izmēģināt un izdomā, ka atgriezīsies pagātnē, tāpēc domā, ka varbūt izmēģināšanai var aizsūtīt kādu dzīvnieciņu. Taču lai iedarbinātu laika mašīnu, ir jāievada gads vai gadsimts un laiks pulkstenī. Dzīvnieks to nevar izdarīt. Tāpēc, tad draugi nolemj, ka varētu to izdarīt paši. Tikai vai pagātnē atgriezties vienam vai visiem draugiem? Viņi izdomā, ka viens uzvilks pulksteni, bet pārējie pieķersies pie tā cilvēka rokām, vēdera. Šeit sāksies spēle!!! Tad jūs kā draugi izdomājat kādā laika posmā atgriezīsities un kurš vilks pulksteni. Pēc tam es jums pateikšu, kas jādara tālāk. Lomu spēlē piedalīsies pirmie pieteikušies cilvēki. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: zaudētava ![]() |
Nu kamōn, ko nozīmē skeptisks? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Un vēl - kāpēc neviens tur neraxta vairāk? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Un kāpēc izskats būs vēlāk? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 01:31 |