![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
Nu, ja godīgi man filmā Legolas kā elfu pārstāvis likās pavisam neatbilstošs, ne pietiekami spilgts. Protams, arī grāmatā viņam nav pārāk daudz vietas atvēlēts... Ja man būtu jāizvēlas spilgts elfu pārstāvis, tad jau labāk Galadriela vai Elronds (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ja atmiņa neviļ, Tolkīns kaut kad teica (savās vēstulēs laikam), ka viņaprāt, elfs esot devis vismazāko ieguldījumu Gredzena brālībā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.12.05 Kur: Vaaczeme ![]() |
Manuprāt Blūms bija ļoti labs Legolass. Īstenībā nevienu citu es viņa lomā nevarētu iedomāties.
Es nezinu vai kaut kur agrāk tas jau ir pieminēts, jo man netīkas visu lasīt, kā izvēlējās aktierus LOTR. Augumā īsie tika par hobitiem un rūķiem, normālie par cilvēkiem, bet tie kas izskatījās īpatnēji kļuva par elfiem. Tātad Blūmiņš izskatās īpatnēji! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.06.2025 07:23 |