![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: Numenor ![]() |
Sveiki!
šis pavediens ir doma'ts, lai padalītos ar visiem, kur ir saiti, kuros ir pieejamas grāmatas e-formātā un downloadam. Es atradu vienu milzīgi saturīgu saitu, kura fantastikas nodaljaa ir arī Tolkiens, turklāt ar visai retiem darbiem! Lib.ru |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 ![]() |
ir visai liela iespeeja, ka shaads jautaajums jau ir paviideejis, bet nebija taa iisti laiks, lai paarliecinaatos.[ak shii muusdienu aiznjemtiiba (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ]
nu luudzu, luudzu pastastiet, kur var atrast graamatas lasiishanai internetaa. ljoti biezhi dzirdams''mjaa, man ta graamata staav datoraa'' vai arii ''es to graamatu internetaa esmu lasiijis/usi'' nu tad apgaismojat mani-kur ir taas vietnes, kur var atrast graamatas lasiishanai internetaa??? ar google mna nekas neiet cauri. uzraada tikai kur taas graamatas var nopirkt un pa cik. nu esmu galiigaa izmisumaa!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.06.2025 10:41 |