![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Vai jūs lasot grāmatu, domāju, ka tas vairāk attiecas uz grāmatām, kas pilda izziņas sniegšanas funkcijas (vairāk nekā lielais vairums daiļliteratūras žanru), lapaspušu malās izdarāt kādas atzīmes, pierakstāt komentārus utt.
Vai jums nešķiet interesanti vēlāk pārlasīt remarkas? Kā jūs domājat, kādu remarkas padara grāmatu? *** Es pa retam esmu tikai atzīmējis citātus, neko vairāk. Vienīgā grāmata - pareizāk gan brošūra - , kurā es pierakstījus komentārus (arī komentārus par opīša izveidotajām remarkām - viņš bieži tādas veido lasot grāmatas, kas saistītas ar reliģiju) bija par latviešu teologa atspēkojumiem pret Da Vinči koda izteiktajām tēzēm. Jāsaka, ka tas bija ļoti neprasmīgi izdarīts. Šo rakstu rediģēja Noa: 09.06.2006 21:11 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.05 Kur: 20 metrus virs zombiju pūļa, cīnoties par izdzīvošanu ![]() |
Ir sanācis rakstīt šadas remarkas - visbiežāk mācību grāmatās - vai nu kļūdu labojumi, vai personīgās domas, gan papildinājumi. Gada beigās vienmēr ir lielā dzēšana.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 15:23 |