![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Lūdzu uzrakstiet savu obligātās literatūras rakstu šeit. Interesanti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Laimīgie dzīvnieki tādi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Man tās 17grāmatas ir obligātās, jo man par viņām būs jāstāsta un jāraksta recenzijas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(skow @ 06.06.2006 20:47) [snapback]648884[/snapback] Laimīgie dzīvnieki tādi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Man tās 17grāmatas ir obligātās, jo man par viņām būs jāstāsta un jāraksta recenzijas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Es teikšu - Tev tiešām sanāk daudz. Par skādi Tavai labai izglītībai jau nebūs, bet... daudzas no tām grāmatām ir stipri biezas un nav izlasāmas pāris dienās. Vai nekādi nevar sadabūt kādu, kaut vai padomju laikos izdotu literatūras hrestomātiju? Tur mēdz būt visi šie gabali stipri saīsinātā veidā. Esence, tā sacīt. Ar gatavu atgremojumu, kas ir galvenais. Noa - ar Kamī "Mēri" tiešām pietiek vienu pašu visai vasarai. vasarsraibumins, jā, tā tas ir! Tās neviena nav slikta grāmata. "Austrumu ekspresi" gan izlasiet! Tā ir riktīga detektīvromānu klasika labākajā nozīmē. Es šo gabalu mēdzu pārlasīt, kad man gribas kaut ko jauku. Tikai - viņai ir vairāki izdevumi latviski. Daži ir saīsināti. Nekas ļoti būtisks izmests nav, bet tas tā - zināšanai. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 01:22 |