![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.04 ![]() |
Kā jūs domājat, kādi ir vislielākie noslēpumi saistībā ar Baznīcu kā organizāciju.[Nu apmēram tādā garā]
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.06 Kur: somewhere beyond your happiness and sadness. ![]() |
.heh, kā teica E.M.Remarks. Nekad nenoniciniet baznīcas spēku. Tā ir vienīgā diktatūra, kas ir tik ilgi noturējusies.
pilnīgi piekrītu šiem vārdiem. Cik nu baznīcai lieta ar ticību, bet pašā pamatā tā ir vienkārši ģeniāli izdomāta industrija. Skaties un mācies. Mēs cilvēki pēc būtības esam ļoti gļēvi radījumi. Mēs neticam paši sev, tāpēc mums vajag ticēt kādam citam, nu tad daž atjautīgi cilvēki visu šo padarīšanu arī i8zdomāja. Tā ir ģeniāla industrija kura nodrošināja, un joprojām nodrošina milzīgu varu. Vara ir viena no tām lietām kura cilvēkus šausmīgi pievelk, cilvēki ig gļēvi, viņiem vajag kaut kam ticēt, daži cilvēki iebaro pasaciņu par pēcnāves laimīgo dzīvi, cilvēki notic/ pār viņiem tiek iegūta kontrole. Paviam ātri, vienkārši un ģeniāli, šī shēma jau daudz kur ir tikusi izmantota un nez kāpēc iedarbojas. Jo redz cilvēks necar pie;nemt, ka viss. Ka pec viņa viss ir beidzies. Tas ir vienkārši nožēlojami. Vai es aplieku visu sistēmu kopumā? nē. Ir vismaz viena pozitīva lieta šai masu cilvēku iespaidošanai. Dieva dēļo ir darītas daudz ļoti labas lietas, gan materiālas gan morālas. Tiek veikti ziedojumi un baznīca nereti palīdz cietušajiem. Tas ir vienīgais pozitīvais ko es tur varu saskatīt, kaut gan to pašu nedomājot par kaut kādu uzpūstu debesu valstību, cilvēki varētu tāpat darīt. Vienkārši aiz labas sirds, mīlestības pret pasauli, cilvēkiem. Katrs var to saukt kā grib. Palīdzēt var arī tāpat nevis domājot, ka pēctam tikšu debesīs. Bet tā ir tikai mana patiesība. Gan jau katram ir sava. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 19:21 |