![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.04 ![]() |
Kā jūs domājat, kādi ir vislielākie noslēpumi saistībā ar Baznīcu kā organizāciju.[Nu apmēram tādā garā]
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.04.05 ![]() |
daļa baznīcu, kā celtnes, ir nozīmīgi arhitektūras pieminekļi, to nenoliegt. Arī es labprāt apmeklējot kādu citu pilsētu, valsti, labprāt dotos nelilā ekskursjā uz kādu baznīcu, bet tas arī viss, ko ,man tā nozīmē. protams, baznīca- reliģija, lielākotiess kristietība, taču tas uz mani neattiecas. Kā jau še ir minēts citos komentāros- baznīca ir veids kā kontrolēt cilvēkus (citēju grunt +) un vēl piebildīšu, ka kontrolēt tos cilvēkus,kas ir tik aptumšoti savā prātiņā un ar tādām pat teiktu , nosliecēm tikt kontrolētiem. Nu kā gan savādāk. Kā baznīcā, tā loģiski runa par reliģiju (ja vien netiek iztirzāts jautājums par to celtniecību, kas jāteic, nebūs mana stiprā puse). "nelīdīšu" tik dziļi tagad tajā visā, jo ši tēma ir laikam neizdiskutējama. bet tas,ka baznīca laika gaitā ir kļuvusi par ļoti ietekmīgu organizāciju, tas tiesa. Neesmu lasījusi Da Vinči kodu, un pagaidām negrasos arī to darīt, bet nu vismaz beidzot vēl kādam sāk pavērties acis par to reliģijas būšanu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 19:37 |