![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.04 ![]() |
Kā zināms, rakstnieks K.S.Luiss bija ne tikai Tolkīna labākais draugs, bet arī pats rakstīja i SCF, i Fantasy. Latviski iznākušas viņa Nārnijas hronikas un Skrūvšņores vestules. Angliski vēl ir tāda Space Trilogy un vēl vesela kaudze. Vai esat lasījusī kaut ko no šī rakstnieka un ja jā, tad kā patika?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
esmu izlasījusi vairākumu luisa grāmatas par nārniju, lielākā daļa man patika, tikai pēdējās pāris bija visai dīvainas. viena par kuģi un kaut ko tādu un pēdējā, arī neatceros nosaukumu, bija stipri sviestainas. manā skatījumā, tajās uzrādās baigā, nezinu, reliģiozitāte, vai, tur , sevišķi pēdējā daļā, lieli gabali izskatījās nākuši pa taisno no bībeles, nu, ziniet, par pasaules bojāeju, kad pats Dievs sašķiros labos un sliktos cilvēkus pastarā tiesā. par cik man pašai ir visai...savdabīgas attiecības ar jebkuru no reliģijām, tad man tās vietas likās visai pabanālas. pirmās daļas patiešām bija bija daudz labākas par pēdējām.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 23:38 |