![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.12.04 Kur: Pie datora acis maitaaju... ![]() |
Ta ka Roulinga teica, ka sestaja gramata mes vairak ko uzzinasot par Liliju, Strupu un to kapec vins ienist tik loti Dzeimsu. Mans pienemums ir tads, ka Strupam iespejams patika Lilija, bet Dzeims visu laiku vinai "piekasijas" un tapec Strups vinu tiesam ienida (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
CITĀTS(Seila @ 26.03.2006 17:10) [snapback]594009[/snapback] Un kāpēc gan ne? Lielākajā daļā fanfiku šī doma tiek apspēlēta līdz nelabumam, ka Džeims Strupam nocēla Liliju. Un es domāju, ka Strups ienīst Hariju tieši tāpēc, viņa tēvs ir atņēmis viņam mīļoto un tāpēc, ka Harijs varēja būt viņa dēls. No otras puses, nav saprotams kāpēc viņš ienīst Hariju, jo tas tomēr ir arī Lilijas dēls, bet Tā kā zēns ir tik līdzīgs džeimsam... Tagad te sanāk pamatīgākā putra tomēr man šķiet, ka galveno domu jūs sapratāt, ka es pilnībā atbalstu domu par to, ka Strups un Lilija. Pilnībā piekrītu, bet Hariju tieši tāpēc viņš arī ienīst, jo zēns tik ļoti līdzinās Džeimsam, kuru Strups no sirds ienīda + varbūt viņš vēl Strupam atsauc atmiņā "tos laikus", kad Laupītāji par viņu ņirgājās (piem. Puņķimus) + atmiņas, kuras saistās ar Liliju, un ņirgājoties par Hariju, viņš, iespējams, jūtas tā it kā atriebtos Džeimsam par to, ka viņš ņirgājās utt.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Lai nu kādi var būt tie varianti, es uzskatu, ka Strups pret Liliju nebija vienaldzīgs....(ja vēl pie rokas būtu 5ā grāmata, varētu šadu tādu citātiņu ielikt) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 11:54 |