![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
Noteikumi ir ļoti vienkārši - cilvēks raksta kaut kādu portālu - vienalga ārzemju vai vietējo, un nākamajam ir jāuzraksta ko domā par šo portālu un vēlāk jāraksta cits portāls!!!
Piemēram: 1.spēlētājs www.face.lv 2.spēlētājs jauks portāls, taču ne ļoti saprotams - forša fotogrāfiju vērtēsana!!! Tātad sākam: www.draugiem.lv |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.03.06 Kur: k-kur starp debesīm un zemi, starp labo un ļauno, starp vienu JĀ un diviem NĒ, starp pareizi un neparezi izdarīto... Starp bailēm... Nakti...Dienu... Starp iespējām ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif)
sorry, bet man RIEBJAS ```` grupa.. tapēc...Bet es saprtou ka katram jaw skjiet savādāk... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) www.onlinespiele24.de [man iepatīkāz viena spēlīte.. lajkam to sauca * Steppenwolf *] Šo rakstu rediģēja Nattivity: 30.05.2006 17:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.05.2025 18:39 |