![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
Es jau ņemu, ka mainīsies. Es ceru,ka tā būs alga par Siriusa nāvi. Un vēl - viņš jau tās riebklībass dara tikai tāpēc,ka ienīst Harija tēvu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 16.03.05 Kur: ormaņu iela ![]() |
Nemainīsies. Viņš paliks labs.
Viņš ir labs. Jūs redzēsiet. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
CITĀTS(Evian @ 21.05.2006 11:02) [snapback]635333[/snapback] Nemainīsies. Viņš paliks labs. Viņš ir labs. Jūs redzēsiet. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Redzēsim? Kad? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Protams pati jau es nezinu. Es jau gribētu, lai viņš paliek labs, beet Roulingas prātam ir neizdibināmi ceļi, tā, ka... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Kaut gan priekš kam lai Strups kļūtu labs? Viņš ir pārāk gļēvs un baidās no Voldemorta, ka pat nogalināja Dumidoru. Strups ir bijis Nāvēdis, un ļoti viltīgs. Es pat nezinu par ko lai domā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.06.2025 01:25 |