![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi - par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties.
Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.05.05 Kur: Rīga ![]() |
Visi pavedieni te ir par tādām nopietnām lietām, derētu kaut kas vieglāks. Es tā saprotu, ka Won-Won ir Rona iesauka, bet kurš viņam to iedeva? Pirmā reize, kad grāmatā tas tiek minēts, ir 17.nodaļas sākums:
CITĀTS But at that moment there was a loud squeal of "Won-Won!" and Lavender Brown came hurtling out of nowhere and flung herself into Ron's arms. Several onlookers sniggered; Hermione gave a tinkling laugh and said, "There's a cable over here... Coming, Ginny?" Es domāju, ka diez vai tajā brīdī to iesauku izgudroja, jo tad mēs būtu redzējuši, kā citi Ronu apceļ. Pirmo reizi to lasot, man pat nebija skaidrs, kas ar to ir domāts. Gandrīz vai rodas tāda sajūta, it kā Roulinga būtu to pieminējusi kaut kad agrāk un pēc tam izgriezusi kā nesvarīgu. Jeb - tā, it kā es būtu kaut ko palaidusi garām. Un kas to vispār izdomāja? Varbūt Lavendera? Viņai tas noteikti piestāvētu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Vispār muļķīga iesauka, manuprāt. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
Domāju, ka to ir izgudrojusi Lavendera, cenšoties izpatikt Ronam, kad viņš labi nospēlēja kalambolu. Won taču ir pagātnes forma no Win - uzvarēt.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 18:48 |