![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
Nu tad tā, es atļāvos uztaisīt ATD LS "Kas tic pūķim", jo man ir dažas neskaidrības un no sirds negribas mētāties apkārt ar PZ. Un tātad -
Hermy, ja tu te ielūkojies, tad kāpēc Aela saka ka ies meklēt Finderato? Jūs - Gands, tu un RR - aizlidojāt galīgi citur nekā es. Tu fiziski nevari iet mani meklēt, jo mūs šķir pamatīgs gabaliņš. Kādam vajadzētu tevi aizturēt. Bez tam, pie jums tikko ir ieradusies viena meitene, kas ir izvārgusi, sasitusies un sazin velns viņ zin kas vēl ir ar viņu noticis. Un tu domā par Finderato? Please... Anyway, ja kādam vēl kas sakāms, tad lūdzu te... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.03 Kur: Kastaņkalni Tulks 2007 ![]() |
Uff! Nu gan mēs būsim bars. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mellow.gif)
Nu, bet kaut kā jātiek galā. Tikai man bail, ka šausmīgi lēni ies uz priekšu. Apstīsimies arī, ko citi teiks, labi? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 16:25 |