Artēmijs Fauls, un kā patika? |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Artēmijs Fauls, un kā patika? |
24.08.2003 17:44
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles Grupa: Biedri Pievienojās: 25.07.03 Kur: Latvija Jekabpils |
Kads ir lasijis šo gramatu Es pirmas divas esmu izlasijis pec manam domam ne parak labas bet lasit var.
Šo rakstu rediģēja Roviela: 21.08.2006 21:03 |
|
|
26.11.2003 17:49
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu Grupa: Biedri Pievienojās: 30.08.03 Kur: Magrathea |
Artēmijs Fauls un Mūžības kods ir iznācis! Artemis Fowl. The Eternity code.
Anotācija: Pusaugu ģēnijs Artēmijs Fauls iepinas trešajā fantastiskajā dēkā. Pēc elfu tehnoloģijas paraugiem izgudrojis cilvēku pasaulē vēl neredzēti daudzfunkcionālu datoru - Laskubu -, viņš no mantkārīga amerikāņu komunikāciju iekārtu rūpnieka pieprasa samaksu, pretim solīdams Laskubu pagaidām nelaist apgrozībā. Rūpnieks ir daudz viltīgāks - elfu tehnoloģija tiek nolaupīta. Artēmijs ir atkal iegrūdis nelaimē ne vien elfu tautu, bet šoreiz arī savu uzticamo Sulaini. Vai elfi palīdzēs? Vai visu vēl iespējams vērst par labu? RŪĶu komandieris Sakne pieprasa, lai pēc operācijas, ja tā izrādītos sekmīga, Artēmijam ar draugiem tiktu iztīrīta atmiņa. Ko darīt? Tas bija īss apraksts uz grāmatas aizmugurējā vāka, kas īsumā pastāsta sižeta gaitu. Man patika, tas ir viss, ko varu šobrīd pateikt. (ja es prastu pamatot savus lēmumus, tas gan būtu labi...) Un lai Bafija nepaziņotu, ka to grāmatu izlasīja pirms manis - es pabeidzu otrdien plkst. 16.25. Nihil Šo rakstu rediģēja Nihil: 26.11.2003 17:50 |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 01:50 |