![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Kā tad tur īsti notika ar Isildura un Gilgelada savienību? Kā viņi izlēma apvienot karaspēkus? Kā viņi devās karā un kas notika cīņā Dagorlada karalaukā? Un kas notikās izšķirošajā cīņā pie Uguns kalna pakājes?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
esmu redzējusi filmu. un to visu, ko tu teici es zinu, bet kas notika ar to cīņu Dagorlada karalaukā? varbūt kāds man varētu izpalīdzēt ar Viduszemes vēsturi?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.06 Kur: Ogre ![]() |
CITĀTS(sirds1 @ 26.04.2006 14:34) [snapback]618891[/snapback] esmu redzējusi filmu. un to visu, ko tu teici es zinu, bet kas notika ar to cīņu Dagorlada karalaukā? varbūt kāds man varētu izpalīdzēt ar Viduszemes vēsturi? Iesaku izlasīt Silmarillion (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) krietni palīdzēs remdēt tavas zināšanu alkas, bet ja par tēmu tad Isildurs apvienojās ar "Galveno Viduszemes elfu" Gilgaladu lai atsistu Saurona uzbrukumu, jo Saurons bija ieņēmis praktiski visu viduszemi ( Brīvas bija Zilo kalnu apkārtne, Arnoras ķēniņvalsts un Anduīnas lejtece) tad viņi satikās pie Vējlauža, kur bija sargtornis aizgāja līdz Mordorai un sāka visus brutāli sist, jāpiezīmē ka tajā kaujā Saurona pusē cīnijās arī rūķi un cilvēki, vienīgi elfi bija vienoti, tad elfu spēks vēl aizvien bija briesmīgs, arī Numenori nebija nekādi vārguļi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif) un Saurns krita, bet Isildurs tā vietā lai izceptu gredzenu to savāca sev un tālāk tu jau pats zini, sīkāk rakstīt man slinkums, turklāt neesmu nekāds specs, labāk paskaties pa "beigtajiem" pavedieniem gan jau daudz ko noderīgu atradīsi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 09:23 |