![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Tās ir tikai pirmās, aptuvenās aplēses, lai vispār novērtētu potenciālo interesentu skaitu. Lūdzu atbildēt pēc iespējas godīgāk - ja nav skaidra izvēļu nozīme, vispirms izlasīt šeit -
http://www.kurbijkurne.lv/forums/index.php?showtopic=27908 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Laikam es ar aizvilkšoš uz spēli. Sākotnēji nedomāju iet jo ar postapoc settingu esmu diezgan uz Jūs nevis uz Tu, taču Kamaza PR aktivitātes laikam nesušas savus augļus, tiesa puvušus, bet tāda nu reiz PR aktivitāšu ēnas puses. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Par cik īpaši saspringt negribas, tad tādu bomziski alkoholisku narkaša pofi gistisko dzīvi šķiet visadekvātāk atspēlēt. Galvenais, ja spēlē alkānu neaizmirst labi daudz dzeltenīgas ļergas centrāltirgus rajonā sapirkties. Nu to ļergu kur mēdz dēvēt arī par krievu ruleti or smth, dēļ tā, ka katrs 4. otrā rītā tā arī vairs nekad nepieceļas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) p.s. A Kurbijkurnē nav kaut kur tabula kur sarakstīti visi tie vārdi kuriem nostrādā tā automātiskā aizstāšana ar tukšumiem. Savādāk jau apnicis vienmēr to sistēmu apiet, vienkārši tad es pamainu vārdu krājumu un sistēmu nemēģinu apiet. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja DarkJedi: 24.04.2006 17:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 14:52 |