![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.04 ![]() |
Te jau bija tāda aptauja par to kas labāks: HP grāmatas vai filmas, protams, vairumam grāmatas patika labāk, bet filmas jau arī daudzi skatās.Nu tad es gribētu zināt, kas piesaista filmās: pats Harijs Poters vai aktieris , kas viņu atveido- Daniels Redklifs.Man piemēram viņš ļoti patīk un Emmai un Rūpertam arī nav ne vainas, ja tagad nomainītu aktierus, es laikam filmas vairs neskatītots, filmās mani tomār vairāk pievelk Dans nevis Harijs.Kā ar jums??? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.09.04 ![]() |
Piesaista teels, bet taa ir tikai ar dazam filmaam, ar citaam ir taa, ka piesaista tikai aktieri, neatkarigi ko teelo, bet kas attiecas uz HP, tad ir taa, ka pie Daniela jau ir pierasts un citu aktieri HP lomai nespeju iedomaties, takaa esmu apmierinata, ka tiesi vinjs teelo HP, vinjs labi teelo - nevelti vinju izvelejaas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 12:47 |