![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
man ienaaca praataa viena taada doma.vai viss kas notiek ir jau ieprieksh paredzeets un zinaams?vai ir kaads par mums augstaaks speeks kas muus visus kontrolee un vada?vai muusu vaiksmes un neveiksmes ir atkariigas no planeetu nu zvaigzhnju staavoklja???
kaa juus domaajat? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.03.06 Kur: k-kur starp debesīm un zemi, starp labo un ļauno, starp vienu JĀ un diviem NĒ, starp pareizi un neparezi izdarīto... Starp bailēm... Nakti...Dienu... Starp iespējām ![]() |
Es piemēram uzskatu, ka mūsu dzīves leilākie vilcieni jau ir noteikti [ piem. Ar ko mēs aprecēsimies un dzīvosim laimīgi, kā pabiegsim skolu.. u. tml. ],bet mēs varam mainīt lietas lai līdz šiem mērķiem nonāktu. [ piem. precamies, precamies pecamies, un tikai TAD beidzot apprecam īsto, vai paliekam uz otru gadu, līdz mums pielec un pabeidza,s skolu kā izcilnieki...] tie protmas bija TIKAI stulbu piemēri.
Vēl, manuprāt mēs zinām savu nākotni... [ ja kāds nezin ta ir pierādīts, ka cilvēkam smadzenēs, jeb prātā ir tādi ka ''kambarīši''. katrā šajā ''kambarītī'' ir noglabāta informācija. par pagātni tagadi un nākotni. mēs pilnībā izmantojam tagadni, mazāk par pusi pagātnes un pavisam nedaudz nākotnes ( sapņi kuri realizējas dzīvē ) ] Un es ticu, ka miruši cilvēki [dievs viņ zin kur palikuši] arī zin mūsu nākotni Piemērs IZ dzīves manai vecmāmiņai bija nomiris vīrs, viņa bija palikusi ar trijiem bērniem uz rokas [ pietiekami maziņiem ] un viņa sapnī redzēja savu mirušo vīru. Viņi sarunājās... apmēram tā ''kā tev šiet man pārvākties ?'' vecmāmiņa sapnī jautājusi ''Es gan nezinu'' atbildējis viņas mirušais vīrs ''bet bērniem tur būs labāk, tur ir dārz un savrupmāja, bet te tikai 1 istaba'' ''Nju labi, 'tā jums visiem būs labāk, Pārvācaties vien'' Nju jā un vecmāmiņa domājusi, ka viņai jāmirst, kjip jāpārvācas uz mirušo pasauli, bet tad Jāņos viņai nekur nav gribējies iet un mamma ar draudzeni viņu esot pierunājusi iet uz kinoteātra ballīti. viņa aizgājusi un satikusi kādu vīrieti [ kinoteātra direkotrs. Viņam nesen nomira sieva un arī viņu draugs aizvilka uz balli ] nju vinji abi viens otrā ieskatījās un vēlāk aprecoties parvācās uz SAVRUPMĀJU!!!!!! omīte vēljoprojām tur dzīvo....... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 08:37 |