![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Sveiki! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ir iznākusi jauna grāmata (Jāņa Rozes izdevniecībā laikam): Trīs maģiskie akmeņi. Anotācija sākas ar vārdiem "Aizmirstiet Poteru"... To ir sarakstījusi 13 gadu veca francūziete, tāpēc es to negribēju pirkt. Trīspadsmitgadīgs tomēr paliek trīspadsmitgadīgs. Fantāzija jau darbojas, bet tā labi to salikt kopā un uzrakstīt... Nu, nezinu. Vai kāds to ir lasījis un var pastāstīt? Tā arī skaitās fantastika, cik es saprotu. eyedam |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.03.06 Kur: somewhere else ![]() |
Gramata, pati par sevi ta neko [13 gadigai meitenei tas ir daudz, galu gala to graamatu tachu nopubliceeja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) ]. Var just, ka nav tadas valodas, tadas sajuutas kaa Roulingai, bet esmu lasiijusi daudz sliktaakas, kuras raksta pieaugushie (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Man liekas, ka gramatai turpinajums nav paredzeets, bet sausmiigi vajadzeetu, jo ja reiz tur iepina slimo meiteni ar sapnjiem, tad vajadzeeja izstastiit nedaudz vairaak, vai arii vnk...turpinajumu. CITĀTS varbūt par Artēmiju Faulu ir labāka nav labaka. Es iesaku izlasiit, kaut vai tapec, lai paskatiitos ko var uzrakstiit 13 gadiga meiteni. Izdomas vinjai netrukst [spikojusi? ]. Ja ,eyedam, tev nav zel nav naudas tad noteikti izlasi.^^ Psc. Shis paviediens ir diezgan sens. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Varbuut tu jau esi izlasiijis, vai izlemis nepirkt? nez' varbuut pastasti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja sudz_mane: 11.04.2006 14:52 |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 14:46 |