![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Jau sen esmu domājusi par aizgājušajiem Siriusu un Džeimsu...
Kapēc viņu starpā bija tik labas attiecības? Sirius minēja , ka Poteri uzņēma viņu ar vislielāko labsirdību un gādību, kā savu dēlu! Varbūt Poteri un Bleki bijuši radinieki? Varbūt Sirius un Džeims bijuši brālēni vai attāli radi? žēl , bet pateicoties ļaunajiem mēs to nekad vairs neuzzināsim... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) Ta mūžam paliks neatrisināma mīkla! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 13.02.06 Kur: Dēļu laivā uz grīdas ![]() |
Man liekas, ka rakstniece to nemaz nenoliez (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Atceroties Hagrida vārdus - visi tīrasiņu burvji ir vairāk vai mazāk radi, tad loģiski var izsecināt, ka radi tie tik tiešām arī ir, tomēr potteri ir attālāki radi kā malfoji blekiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Un bleki bija nenormāli iedomīgi, atcerieties siriusa māmiņu, ja viņai kāds nepatika, tad to izdzēsa. Tā kā es neuzskatu, ak tieši radniecība nodrošināja draudzību, drīzāk gan fakts, ka siriuss bija pirmais bleks grifindorā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 06:55 |