![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
tātad - ievietosim te labos citātus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
citāts no ļoti laba rakstnieka - Frīdriha Nīčes, grāmata "Tā runāja Zaratustra" CITĀTS "Vai tā bija dzīvība? Nu lai tad arī notiek! Vēl reiz!"
Šo rakstu rediģēja Bafija: 16.11.2003 20:09 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.09.03 ![]() |
"....un tad saaka gaazt uz velna paraushanu. gaaza kaa ar spainjiem, Dieva vaards! Visi teevi un mammas, un kas vien tur bija leeca kaajaas un sastaajaas zem pasha karuselja jumta, lai neizmirktu liidz aadai, bet es veel labu briidi seedeeju uz sola. Izmirku caur un cauri, it sevishkji apkakle un bikses. Mednieka cepure gan sargaaja mani vareni, bet slapjsh es biju caurcaureem.Man gan tas bija vienalga. Peekshnji jutos tik bezgala laimiigs, noskatiidamies kaa Fiibija vizinaajaas. Patiesiibu sakot, gandriiz vai kliedzu aiz prieka, tik sasodiiti laimiigs biju. Pats nezinu, kaaapeec. Vinja bija tik aarkaartiigi jauka, kad tur rinkoja savaa zilajaa meeteliitii. Nudien, zheel, kaa juus vinju neredzeejaat."
Dzheroms D. Selindzhers. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 08:25 |