![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
man ienaaca praataa viena taada doma.vai viss kas notiek ir jau ieprieksh paredzeets un zinaams?vai ir kaads par mums augstaaks speeks kas muus visus kontrolee un vada?vai muusu vaiksmes un neveiksmes ir atkariigas no planeetu nu zvaigzhnju staavoklja???
kaa juus domaajat? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: Vajadzību istabā ![]() |
nu ir kas tic,ka viss jau par viņu ir "sarakstīts", bet ir kas tic liktenim.
piem., astrologi jau neredz visu tavu dzīves stāstu. viņi redz,kas var notikt, bet lai tas notiktu ir atkarīgs no sevis paša. es mazliet ticu tam, ka viss ir tur zvaigznēs uzrakstīts par mani, bet zinu,ka ir divējādi ceļi-tas labais un sliktais. šobrīd turos uz tā labā. Man saskarsmē mācīja par cilvēka dzīves gadiem. ir divi pozitīvais un negatīvais ceļš. zināms ta sjau ir visiem... vispār kad biju sīka,kad bērnudārzā gāju, es domāju,ka debesīs sēž kāds onkolis, kuram ir ļooooooti biezas grāmatas, kurās ir par katru zemes iedzīvotāju uzrakst'tis viņa liktenis. katrā grāmatā ir vienas tautības cilvēki. nu tamlīdzīgi:D (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) +es nedomāju,ka mūsu veiksmes ir atkarīgas no tā, ka ,piemēram, saturns aizšķērso manas zīmes planētu, ka tagad man draud briesmas , kā prof. trilonija Poteram bieži vien pareģoja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja etna: 31.03.2006 15:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 08:39 |