![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
man ienaaca praataa viena taada doma.vai viss kas notiek ir jau ieprieksh paredzeets un zinaams?vai ir kaads par mums augstaaks speeks kas muus visus kontrolee un vada?vai muusu vaiksmes un neveiksmes ir atkariigas no planeetu nu zvaigzhnju staavoklja???
kaa juus domaajat? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 13.02.06 Kur: Dēļu laivā uz grīdas ![]() |
Dzīve ir diezgan paredzama (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Neatceros kur bet reiz tiku lasījis, ka eksistē liktenis, bet piedāvātās izvēles iespējas ir tādēļ lai mēs sliktāk justos, patiesībā izvēles nav (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Nuu, Dievs, atvainojās. Sak, es zinu kas jums ir jādara, bet lai jums nebūtu nolemtības sajūta es jums piesviedīšu iespēju braukt uz jūrmalu, tehniski tu nekad nevarētu tur aizbraukt, bet...iespēju līmenī tas tiek piedāvāts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ja kāds mūs vada, tad eksistē PLĀNS, kas pats par sevi ir šaubīgs pasakums. Bulgākovs meistarā un margaritā jau nu ļoti jauki pasaka, ka cilvēks nav spējīgs plānot nākotni, ja kāds to spēj, tad tas ir Dievs. Citu atbilžu nemaz nevar būt, pat ja Dievs ir tāds, kā to attēlo stopotāja rokasgrāmatā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 09:27 |