![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
man ienaaca praataa viena taada doma.vai viss kas notiek ir jau ieprieksh paredzeets un zinaams?vai ir kaads par mums augstaaks speeks kas muus visus kontrolee un vada?vai muusu vaiksmes un neveiksmes ir atkariigas no planeetu nu zvaigzhnju staavoklja???
kaa juus domaajat? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Par to vai kāds mūs vada vai nevada ir nenormāli daudz teoriju. Kristieši uzskata, ka visus cilvēkus vada dievs tēvs debesīs kurš radīja pasauli. Citi savukārt uzskata, ka tas ir kaut kads kosmiskais saprāts ar kuru cenšas nodibināt kontaktus. Vēl citi tic, ka tie ir dieva enģeļi un ka katram cilvēkam ir sargeņgelis, kurš viņu visu dzīvi pavada un palīdz iziet no visādām nepatikšanām sveikam un veselam.
Man pašai kā cilvēkam īpaši negribētos piekrist, ka mani kāds vada. Kaut gan ķurš no mums vēlētos būt par marioneti kāda rokās? Tomēr neatzīt, ka viss, kas notiek ir kaut kāds sākotnējais plāns un kāds tam visam seko arī nevaru. Man nav tiesību spriest par to vai kāds vada mūsu zemes gaitas. Un tomēr man pašai personīgi šķiet, ka kaut kas jau tomēr ir, kaut kas tāds, kas liek izšķirties kurus no diviem ceļiem izvēlēties un neļauj aiziet atpakaļ, lai izvēlētos citu. Katrs solis, ko cilvēks izdara, it kā tiek ierakstīts lielā dzīves grāmatā un pēc tās izspriests, kas šo cilvēku sagaidīs nākotnē. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 ![]() |
CITĀTS(Seila @ 29.03.2006 14:22) [snapback]596409[/snapback] Kristieši uzskata, ka visus cilvēkus vada dievs tēvs debesīs kurš radīja pasauli. Kristieshu domas dalaas. Katolji tic briivajai gribai, bet piemeeram Kalvinisti ne. kristieshiem nekas nav vienkaarshi, ja iedziljinaas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 09:15 |