Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ziņu iesūtīšana

Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.

Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.

> Oldmens atgriezīsies
nitro
iesūtīt 22.03.2006 21:06
Raksts #1

Pārvērš vaboles par pogām

Grupa: Biedri
Pievienojās: 01.10.05
Kur: Jelgava

Gerija Oldmena fanu vietne Garryoldmen.info ir publicējusi lielisku ziņu - Gerijs turpinās tēlot Siriusu Bleku, piektajā filmā par Hariju Poteru. Par šo jaunumu visātrāk ziņoja arī hpana.com, kuri šo faktu vēlreiz apstiprinājuši ar Oldmena menedžeri un ir ieguvuši īsu papildinterviju.

Gerija Oldmena menedžeris Dags Urbanskis (Doug Urbanski) esot teicis: "Esmu tik ļoti atvieglots un laimīgs. Es nevaru ielikt savu prātu producentos, bet varu iedomāties, ka līdzko viņi izlasīja grāmatu, zvans mums bija ļoti augstā vietā viņu sarakstā. Acīmredzot Siriuss Bleks grāmatā ir viens no galvenajiem tēliem."

Dags sacīja, ka traucēklis bija ilgā klusēšana no Warner Bros., jo Oldmenam tika piedāvātas vairākas citas lomas, un viņš bija ļoti tuvu, lai kādu no tiem pieņemtu.

Sakarā ar šī rīta sarunu ar Potera filmu prodecentu Devidu Heimanu, Urbanskis teica: "Tā bija solīdākā, vienkāršākā un draudzīgākā saruna, kurā esmu piedalījies."

Dags sacija: "Tā ir brīnišķīga loma. Gerijs vakar izlasīja scenāriju, un viņš nolasīja mazu gabaliņu pa telefonu man no rīta. Beigas stāstam ir: Gerijs piedalās. Tas ir brīnišķīgs scenārijs un Gerijs priecājās par atgriešanos"

Starp citu, Gerijam vakar palika 48 astoņi gadi, taču Remusa Vilksona aktierim Deivisa Tjūlisam (David Thewlis) palika 43 gadi.

Par šo rakstu ziņo visas populārākās Harija Potera vietnes, piemēram hpana.com.

Šo rakstu rediģēja nitro: 23.03.2006 10:54
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
Laimīgā*
iesūtīt 29.03.2006 12:19
Raksts #2

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Grupa: Biedri
Pievienojās: 28.07.03

Labi un forši jau, ka viņš piedalās (piedurieties, kas notiktu, ka viņi Siriusu vnk izņemtu XD), bet man viņš kā Siriuss ļoti nepatīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 19.06.2025 18:55