![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Jau sen esmu domājusi par aizgājušajiem Siriusu un Džeimsu...
Kapēc viņu starpā bija tik labas attiecības? Sirius minēja , ka Poteri uzņēma viņu ar vislielāko labsirdību un gādību, kā savu dēlu! Varbūt Poteri un Bleki bijuši radinieki? Varbūt Sirius un Džeims bijuši brālēni vai attāli radi? žēl , bet pateicoties ļaunajiem mēs to nekad vairs neuzzināsim... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) Ta mūžam paliks neatrisināma mīkla! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
CITĀTS(etna @ 26.03.2006 15:03) [snapback]593965[/snapback] Bleki bija tīrasiņu dzimta. par Blekiem mēs taču ļoti daudz FO uzzinājām. nesaprotu,kā tev varēja rasties šāda doma,ka viņi bijuši radinieki. var'but par daudz FF pārlasījusies esi. viņi bija vislabākie draugi. jau no AG tas sen zināms. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Arī Poteri ir tīrasiņi, ja kas! Bet es piekrītu tam, ka viņi varētu būt radi, tikai tādēļ, ka viņi abi bija tīrasiņi, bet nekas vairāk, jo kādā tolkā labākajiem draugiem būtu jābūt radiem? Un ja tā, neticu, ka Roulinga ko tādu gribētu pateikt. Tad jau var arī izdomāt, ka Hermoine ir rados ar Liliju, jo arī lilija taču bija draņķasine(piedodiet par izteicienu). Nu tas man liekas galīgi garām teikts. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 07:32 |