![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
man ienaaca praataa viena taada doma.vai viss kas notiek ir jau ieprieksh paredzeets un zinaams?vai ir kaads par mums augstaaks speeks kas muus visus kontrolee un vada?vai muusu vaiksmes un neveiksmes ir atkariigas no planeetu nu zvaigzhnju staavoklja???
kaa juus domaajat? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Es domaaju ka katrs solis ko speram, katrs leemums ko pienjemam maina to kas muus sagida priekshaa, bet es ticu arii tam ka ir kaads tur augshaa, apakshaa vai te pat liidzaas kas liek mums priekshaa skjeersljus un arii taadaa veidaa mainot muusu naakotni - atkariibaa no taa kaa mees to shkjeersli paarvareesim... Bet taa faktiski katra cilveeka dziive ir vinja pasha rokaas... Tu izlem vai pie gaajeeju paarejas paarbaudiit vai kaada mashiina brauc, vai arii iet parii bez skatiishanaas un varbuut taadaa veidaa izprovaceejot savu naavi. Tu pats izlem vai iet prieka peec un lekt ar parashuutu, ar iespeeju ka vinjsh neatveersies, vai arii palikt maajaas un lasiit graamatu kas tev vareetu paliidzeet gariigi.
Katrs izlem savu likteni, bet ik pa bridim ir kaads, vai kaut kas kas paliidz, vai arii pagruuzh... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 08:55 |