![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
tātad - ievietosim te labos citātus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
citāts no ļoti laba rakstnieka - Frīdriha Nīčes, grāmata "Tā runāja Zaratustra" CITĀTS "Vai tā bija dzīvība? Nu lai tad arī notiek! Vēl reiz!"
Šo rakstu rediģēja Bafija: 16.11.2003 20:09 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
"Nabaga mincītis!", teica Emīlija un izmeta kaķi pa logu
Soumss sēdēja un nicīgi skatījās uz olu. "Vilfrīds ir iemīlējies, tādēļ viņam pusdesmitos vakarā jābūt mājās" ("Pēdējā lappuse") "Vai tad tu grīdu nenoslaucīsi?" - jautāja Annika. "Nē," Pepija atteica "Domāju, ka tā nesaaukstēsies, ja tikai visu laiku kustēsies" "Paldies, tagad es jūtos vesela. Sevišķi mundra es jūtos astē" (Pepija Garzeķe) "Šodien tava dzimšanas diena! Kas bija pirmais, ko tu šorīt satiki?" "Dejojoša vecene." "Kādas šausmas!" (Trīs draugi) vairāk šobrīd neatceros. Vispār man mājās veseli trīs blociņi ar šādām pērlēm pierakstīti... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 08:51 |